Meme bytme ameliyati oldum :)

Tatlım ben de izlemiştim zamanında eşim bulmuş internetten. Ayrıca size ufacık delikten protez tıkıyorlar, meme küçültmede meme derisini portakal gibi soyup, tutup kesip falan bir sürü işleme tabii tutuyorlar. Neticede uyuyacaksın görmeyeceksin ki olanları. Valla ben bile cesaret ettikten sonra o memelerin perişanlığını görüp sizinki daha kolay gibi geliyor bana.

bi de var ya silikon parasını biriktirene kadar ne çektim.şimdi halen bankada vadeli mevduat hesabında duruyo param.belki ilerde cesaretimi toplayıp da yaptırısam diye dokunmuyom oy oyy...........gamyoncuiremsu

abcj'ciğim kaç senedir bu forumdasın nine olunca mı taktırıcan yaw?

bu bekleyişle nine olmayı bulacak gibi delikafadulden , hakkten benim zamanımdan hala foruma yazan bi öykü kaldı o da yeni ameliyat oldu . ama benim bekleyişimin sebebi farklı , önce para bekledim . şimdi hayatımı bir yoluna koymam lazım . onu bekliyorum

her ameliyatta risk vardır, malesef bu bir gerçek. Allah esirgesin.

ramazan ramazan dua edelim . Allah herkesin gönlüne göre versin , sağlıkla sorunsuz ameliyatlar nasip etsin .
ameliyattan sağ sağlım sorunsuz şekilde çıkamayı Allah ümmeti muhammedin cümlesine nasip etsin .

korkma elanur123456

Son düzenleme:
sen de haklısın.ben kendime kızıyorum zaten.ya önceden böyle değildim .gözü karaydım.yani 3 sene evveli olsa inan gözü kapalı güle oynaya girerdim ameliyata.:teytey:insan yaşlandıkça tırsıyo demek ki:roflol:

he he senin yazdıklarını görünce kendim aklıma geliyor,ben tam 5 sene boyunca korktum,korktum,kaç defa ameliyat kararından döndüm,sonra bir gün canıma tak dedi ve ya bu ameliyatı bu senen olacağım dedim ya da araştırmayı bırakacaktım artık,yani kendime son bir şans tanıdım ve gittim oldum ameliyatı.inanın ben iğneden bile korkarım,ama herşey oldu bitti,her yaz aynı sıkıntı,ben bir de başka ameliyat oldum ve ameliyatın ortasında uyanmışım,ama ben hiçbişey hatırlamıyorum.anestezi teknikleri çoook gelişti kendinize eziyet etmeyin.eğer ihtiyacınız varsa ve psikolojiniz hazırsa gidin olun ameliyatı.insan sonrasındaki mutluluğu inanın hiçbişeye değişmiyor

Ben de olmak istiyorum artık ya . Yaş 30'a dayandı. Ne zaman taktırıcam silikon 40'ımda değil herhalde. Korku var tabii. Ama bu sene ramazan içinde veya bayramda kesin olacağım. Bu forumu da aylardır okuyorum. Aylin hanım veya Naci Bey birinden birini seçip olacağım yeter valla. ılerde eşim ne derse desin

bu bekleyişle nine olmayı bulacak gibi delikafadulden , hakkten benim zamanımdan hala foruma yazan bi öykü kaldı o da yeni ameliyat oldu . ama benim bekleyişimin sebebi farklı , önce para bekledim . şimdi hayatımı bir yoluna koymam lazım . onu bekliyorum

her ameliyatta risk vardır, malesef bu bir gerçek. Allah esirgesin.

ramazan ramazan dua edelim . Allah herkesin gönlüne göre versin , sağlıkla sorunsuz ameliyatlar nasip etsin .
ameliyattan sağ sağlım sorunsuz şekilde çıkamayı Allah ümmeti muhammedin cümlesine nasip etsin .

korkma elanur123456

cesaret verici iğne falan varmış diyolar.o iğneyi olunca korkmadan tıpış tıpış gidiyomuşsun ameliyathaneye.bu doğru mu acaba?CADIARZUopuyorumnanaktan

cesaret verici iğne falan varmış diyolar.o iğneyi olunca korkmadan tıpış tıpış gidiyomuşsun ameliyathaneye.bu doğru mu acaba?CADIARZUopuyorumnanaktan

aynen doğru,ameliyathaneye nasıl gittiğini hatırlamıyorsun bile,çoook süper bişey.bir uyanıyosun ameliyathanedesin,2 saniye sonra uyutuyoruz diyorlar,uyuyor ve ameliyatınız bitti sesiyle uyanıyosunuz,hepsi bu kadar,olup bitiyor

aynen doğru,ameliyathaneye nasıl gittiğini hatırlamıyorsun bile,çoook süper bişey.bir uyanıyosun ameliyathanedesin,2 saniye sonra uyutuyoruz diyorlar,uyuyor ve ameliyatınız bitti sesiyle uyanıyosunuz,hepsi bu kadar,olup bitiyor

selam kızlar bende aynı tedirginliklerle yılları geçirdim. Nihayet karar verebildim. Bu perşembe ameliyata giriyorum ve değişen bir şey yok hala korkuyorum. Ama artık dönüş yok. Umarım herşey kolay olur. O psikolojiyle yaşamaktansa bu korkuya değeceğine karar verdim. Bu forumdan çok şey öğrendim sanırım 1 hafta zoru olacak sonrası inşallah iyi olacak. Size gelişmeleri yazarım 1 gün kaldı korku çoğaldı bakalım hayırlısı inşallah hepimiz mutlu oluruz. Seviler...

selam kızlar bende aynı tedirginliklerle yılları geçirdim. Nihayet karar verebildim. Bu perşembe ameliyata giriyorum ve değişen bir şey yok hala korkuyorum. Ama artık dönüş yok. Umarım herşey kolay olur. O psikolojiyle yaşamaktansa bu korkuya değeceğine karar verdim. Bu forumdan çok şey öğrendim sanırım 1 hafta zoru olacak sonrası inşallah iyi olacak. Size gelişmeleri yazarım 1 gün kaldı korku çoğaldı bakalım hayırlısı inşallah hepimiz mutlu oluruz. Seviler...

canım haklısın aslında.dediğin gibi göğüsün olmayışı kadında büyük eksiklik yaratıyo.ömür boyu kendine güvensiz ve mutsuz olmaktansa bir iki hafta sıkıntı çekip sonrasında rahata ermek daha iyidir.seni tebrik ederim.darısı bana diycem ama henüz kendimi hazır hissetmiyorum.bi yandan da çok istitiyorum,nereye kadar böyle idare edebilirim ki:sinifsinif::teselli:

silikon taktıran evli bayanlara bir sorum olacak benim.eşleriniz silikona karşı nasıl tepki verdiler?yani cinsel hayatı etkiliyo mu?biraz özel bi soru oldu kusura bakmayın ama gerçekten merak ediyorum

ne kadara mal oldu peki? bi sorum daha çok özel olmazsa tabi.evlimisin bilmiyorum gerçi ama cinsel hayatında bi sorun teşkil ettimi bu silikon?

tatlim ameliyat masraflari 6 bin tl civarinda tuttu ayrica evliyim elbette ki ameliyat sonrasinda bir süre cinsel hayat duruyor zaten doktorlarinda tavsiyeleri genelde bu sekilde braz sabretmemiz yönünde a.s

bu arada kizlar korkacak bisey yok bende ameliyat günü tedirgindim elbette ama suan cok mutluyum sizlerde ayni duyguyu yasiyacaksiniz eminim kendinizi biraz cesaretlendirin..

Slm.

Şubat ayına bu ameliyatı oldum.

Evliyim. Ameliyat öncesi kadınlık konusuna kendime güvenim yoktu. Eşimden bile çekinir, yanında soyunamazdım.
Şimdi ise göğsümü gere gere eşimle beraberliğim rahat geçiyor.

Ameliyatım çok rahat geçti. hastaneye gidinceye kadar tereddütlerim vardı. iyimi yapıyorum kötümü yapıyorum diye.

Odada hemşire gelip koluma damar yolunu açtı kan aldı, sonra aneztesi doktoru geldi muayene etti ve doktorum gelip gerekli çizimleri yaptı.

Daha sonra sedye ile gelip damar yolundan bir ilaç verdiler ve ben odadan çıkmadan kendimden geçmişim. Yani ameliyathaneyi görmedim bile.
Sonra bana seslendiler ve gözümü açtığımda odamdaydım.

Ameliyatımı sabah oldum ve öğleden sonrada evime gittim. Her şey o kadar kolay, çabuk ve zahmetsiz olduki inanamadım.

Gözünüzü karartın ve bu ameliyatı olun. Şimdiye kadar neden olmamışım diye hem ben hem de eşim pişmanlık duyduk.

silikon taktıran evli bayanlara bir sorum olacak benim.eşleriniz silikona karşı nasıl tepki verdiler?yani cinsel hayatı etkiliyo mu?biraz özel bi soru oldu kusura bakmayın ama gerçekten merak ediyorum

canım bende evliyim eşini bilmem ama sen biraz ürkek olacağın kesin. ama sen hazr olduğunu hissedene kadar oda biraz sabredecek. sen o kadar sıkıntının içinde birde bunu düşünme. ben dediğim gibi yarından sonra ameliyata giriyorum inan can öyle tatlı ki o bölümü umurumda bile değil. nasıl olsa olur. sevgiler

merhaba bende 6 gün sonra ameliyat oluyorum..ankarada nebil beye..üstelik ben nişanlıyım ve nişanlıma tatile gidiyorum 20 günlük deyip ameliyat olacağım ve asla söylemeyeceğim şimdilik belki evlendikten çookk sonra anlatırım birgün..bu konu benim canımı çok sıkıyor çok üzülüyorum kendime güvenim yok..göğsü olmayan biri olarak yaşamaktan bıktım..sırf evlenebilmek için yaptırıyorum bu ameliyatı çünkü normalde dekolte felan giymem ben..ama evlendiğimde kocamın hayal kırıklığına uğramasını istemiyorum küçücük göğüslerimi görüp..ben onun için bu ameliyatı göze alıyorum..çok korktuğum ve içim hiç rahat etmediği halde,ben onn için bu ameliyatı göze alırken o bu ameliyat için beni gözden çıkaramaz sanırım..çıkarmamalı bence..benim için dua edin lütfen herşey yolunda gitsin..ölmekten çok korkuyorum yada yolunda gitmemesinden kötü olmasından göğüslerimin..umarım herşey hepimiz için hayırlı olur..çok öpüyorum hepinizi ve dualarınızı hissetmek istiyorum..beni yalnız bırakmayın lütfenn:KK43::KK43:

merhaba bende 6 gün sonra ameliyat oluyorum..ankarada nebil beye..üstelik ben nişanlıyım ve nişanlıma tatile gidiyorum 20 günlük deyip ameliyat olacağım ve asla söylemeyeceğim şimdilik belki evlendikten çookk sonra anlatırım birgün..bu konu benim canımı çok sıkıyor çok üzülüyorum kendime güvenim yok..göğsü olmayan biri olarak yaşamaktan bıktım..sırf evlenebilmek için yaptırıyorum bu ameliyatı çünkü normalde dekolte felan giymem ben..ama evlendiğimde kocamın hayal kırıklığına uğramasını istemiyorum küçücük göğüslerimi görüp..ben onun için bu ameliyatı göze alıyorum..çok korktuğum ve içim hiç rahat etmediği halde,ben onn için bu ameliyatı göze alırken o bu ameliyat için beni gözden çıkaramaz sanırım..çıkarmamalı bence..benim için dua edin lütfen herşey yolunda gitsin..ölmekten çok korkuyorum yada yolunda gitmemesinden kötü olmasından göğüslerimin..umarım herşey hepimiz için hayırlı olur..çok öpüyorum hepinizi ve dualarınızı hissetmek istiyorum..beni yalnız bırakmayın lütfenn:KK43::KK43:

sana rastladığım çok iyi oldu canım.ben de ameliyat için nebil beyi düşünüyorum.gelişmelerden beni haberdar edersen sevinirim.için rahat olsun.belki 1 ya da bilemedin 2 haftan sıkıntılı geçecek ama sonrasında sen ve nişanlın mutlu bi beraberlik geçireceksiniz.:teselli:bazen diyorum keşke erkekler için göğüs bu kadar önemli olmasaydı diye ama işte onların yapıları böyle yapılacak bir şey yok.a.s.

canım az önce sormayı unuttum,kas altı mı olacak kas üstü mü,kaç cc 'de karar kıldınız?bi de koyacağı protezin markası neymiş?çok soru sordum a.sa.s.hihoyyyt

elanur, nebil bey genelde koltuk altından ve kas altı yapıyor. markası da mentordu . yanlış hatırlamıyorsam .

elanur merhaba, koltuk altı kesisini ben de önce düşünmüştüm ama sonra göğüslerin simetrik olmaması ve düzgün yerleştirilememesi gibi riskleri olduğunu öğrendim birkaç doktordan...Bazı doktorlar yapıyor ama bazıları da şiddetle karşı ....

elanur merhaba, koltuk altı kesisini ben de önce düşünmüştüm ama sonra göğüslerin simetrik olmaması ve düzgün yerleştirilememesi gibi riskleri olduğunu öğrendim birkaç doktordan...Bazı doktorlar yapıyor ama bazıları da şiddetle karşı ....

saol canım,nebil bey'e yaptırmayı düşünüyorum ben.o da sanırım koltuk altı kesisi ile yerleştime yapıyomuş.16 senelik tecrübesi var. bi bildiği vardır diyorum.aslında izlerin belli olmamamsı açısından koltuk altı yöntemi daha iyi gibi geliyo a.s.

sSEVGİLİ MASUM MELEK KORKULARINI ÇOK İYİ ANLIYORUM. SANIRIM AMELİYATIN PERŞEMBE GÜNÜ. BEN AMELİYATTAN ÇIKALI 6. GÜNÜM.
SENİN İÇİN BU SORUNSA KESİNLİKLE YAPTIR. BEN 10 YILLIK EVLİYİM BU BENİM İÇİN 10 YILDIR SÜREN BİR SORUNDU.ŞİMDİ DÜŞÜNÜYORUMDA İNAN YILLAR ÖNCESİ YAPTIRMALIYMIŞIM. ŞU AN DAHA SIKINTILARIM YENİ YENİ GEÇİYORKEN BİLE ÇOK MUTLUYUM. SIKINTI YAŞAYACAĞINI KABULLEN VE SONUCA DEĞECEĞİNİ DÜŞÜN UMARIM HERŞEY YOLUNDA GİDER ZATEN AKSİLİK OLMA İHTİMALİ OLDUKÇA DÜŞÜK.
AMA BUNU GİZLİ YAPMA BİR ERKEĞİN ANLAMAMASI İMKANSIZ GİBİ BİR ŞEY. GÖRÜTÜ DEĞİL AMA DOKUNUNCA ANLAŞILMAMASI ONUN DAHA ÖNCE HİÇ DOKUNMAMASINA BAĞLI.(BUDA PEK MÜMKÜN DEĞİLDİR HERHALDE:kedi:)
ONA ANLATABİLİRSİN SANA DEĞER VEREN BİRİ BUNU SENİ NASIL MUTSUZ EDECEĞİNİ ANLAR. SONRADAN AÇIKLAMAKTAN İYİDİR ÖNCEDEN İKNA ETMEKvereliniortak
SANA BOL ŞANS DİLERİM ALLAH YARDIMCIN OLSUN. SONUCU YAZARSAN SEVİNİRİM. SEVGİLER...

X