Meme bytme ameliyati oldum :)

isilay

Guru
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2009
471
182
merhaba arkadaslar bundan 1 ay önce istanbul onep de meme büyütme ameliyati oldum 300 cc silikon takildi gögüslerime ameliyat sonrasinda hic agrim olmadi diyebilirim bunun sebebide meme dokusuna sahip olmammis..ameliyat meme ucundan gerceklestirildi sol gögsümde hic iz kalmadi sag tarafda kücük bir kesi izi var ama oda zamanla kayboluyor zaten..ilk zamanlar hareketlerimde biraz kisitlama vardi ama artik cok rahatim spor bile yapabilirim allaha sükür hicbir sikinti olmadan bu durumu atlattim sizlerle de bunu paylasmak istedim eger sormak istediginiz bir sey olursa bana burdan yazabilirsiniz..

çok geçmiş olsun canım bende bir şey sormak istiyorum sigara kullanıyormuydun acaba ameliyattan önce doktorun bu konuda birşeyler söyledimi

çok geçmiş olsun canım bende bir şey sormak istiyorum sigara kullanıyormuydun acaba ameliyattan önce doktorun bu konuda birşeyler söyledimi

evet sigara kullaniyordum canim doktora bu durumu söyledim elbette ama benim acimdan hicbir sikinti olmadigini söyledi hatta ameliyattan ciktiktan 1 saat sonrasin ictim :) ama siz yinede mutlaka doktorunuza danisin..

ameliyat sonrasinda yaklasik 2-3 hafta keske yaptirmasamiydim acaba diye düsüncelerim olmadi degil sonucta yabanci bir madde vucudunuza yerlestiriliyor fakat sabretmek gerekiyor suan gercekten cok cok memnunum ve ayrica cokda mutluyum hihoyyyt

ışılay göğüslerin yumuşadı mı canım. yoksaa şuanda çok mu sertler . yani biri değerse anlaşılır mı

hayırlı olsun şekerim çocuktan sonra bozuldumu ondanmı bu seçimi yaptın?

hayırlı olsun şekerim çocuktan sonra bozuldumu ondanmı bu seçimi yaptın?

hayir canim henüz cocugum yok ve benim gögüslerimde en kücük bir deforme yoktu aksine cok güzeldi hatta 2 doktora muayene oldum her ikiside cok sasirdilar bu sekilde beklemediklerini söylemislerdi :) sadece ameliyat öncesi 80 B kullaniyordum simdi ise 80 C kullaniyorum 1 beden büyüdü yani :-)

manabir tatlim ne öyle cok yumusak nede cok sertler normal yani cok dogal duruyorlar mühim olan ameliyat sonrasinda mutlu olabilmen bende gayet mutluyum zaten..kaydirigubbakcemile2

ne kadara mal oldu peki? bi sorum daha çok özel olmazsa tabi.evlimisin bilmiyorum gerçi ama cinsel hayatında bi sorun teşkil ettimi bu silikon?

ya ben niye bu kadar cesaretsizim?hem hiç göğsüm yok hem de silikon taktırmaya cesaretim yok.o kadar para biriktidim sonra vazgeçtim.net üzerinden silikon ameliyatı videoları izledim ama keşke izlemeseydim.o videoları gördükten sonra tırstım.kendime çok kızıyorum bu kadar cesaretsizim diye.sizlere ve cesaretinize imreniyorum.cesaretlenmek için ne yapmalıyım?

ben de o videoları izledim ve pişman oldum .keşke hiç izlemeseydim dedim . ama zaman geçti videonun etkisini attım biraz.
benim de çok cesaretim yok , ama ağrısından vs değil , anestezi dolayısıyla.

Ya kızlar bu forumda bu kadar insan bu ameliyatı oluyor, misal ben de geçen hafta meme küçültme oldum. Hiç uyuyupta uyanamayan oldu mu? Allah korusun tabii. Ayrıca uyuduktan sonra doktorun ne yaptığı sizi neden korkutuyor. Onlar işlerini bilir merak etmeyin şekerler. Hadi atıverin gari kendinizi masaya olacak bitecek, ben iyileştim bile valla Allah sizi inandırsın. abcj'ciğim kaç senedir bu forumdasın nine olunca mı taktırıcan yaw?

ben de o videoları izledim ve pişman oldum .keşke hiç izlemeseydim dedim . ama zaman geçti videonun etkisini attım biraz.
benim de çok cesaretim yok , ama ağrısından vs değil , anestezi dolayısıyla.

anestezinin de bir çok yan etkisi var,ameliyattan sonraki süreç de endişelendiriyo beni.yani vücudumdaki yabancı maddeye alışabilecek miyim?sonra ya skar falan oluşursa bunun yeni bir ameliyatı gerektirdiğini biliyorum.doğal durmazsa,birlikte olacağım insan niye yaptırdın diye sorup benden uzaklaşırsa .....ne bileyim yaaa..aklımda bir sürü soru var.:uhm::

Ya kızlar bu forumda bu kadar insan bu ameliyatı oluyor, misal ben de geçen hafta meme küçültme oldum. Hiç uyuyupta uyanamayan oldu mu? Allah korusun tabii. Ayrıca uyuduktan sonra doktorun ne yaptığı sizi neden korkutuyor. Onlar işlerini bilir merak etmeyin şekerler. Hadi atıverin gari kendinizi masaya olacak bitecek, ben iyileştim bile valla Allah sizi inandırsın. abcj'ciğim kaç senedir bu forumdasın nine olunca mı taktırıcan yaw?

öyle diyosun da kendimi masaya bırakıp doktorlara bedenimi teslim edince neler yapacaklarını biliyorum yani videolarda izledim.:1shok:bana yapacaklarını düşününce acaip geriliyorum.:1shok:her insanın yapısı farklı işte.bi türlü kendime kıyamıyorum.söylediklerim yanlış anlaşılmasın.inanın ki ben de çok istiyorum silikon taktırmayı ama cesaretim yok işte:bbo:

öyle diyosun da kendimi masaya bırakıp doktorlara bedenimi teslim edince neler yapacaklarını biliyorum yani videolarda izledim.:1shok:bana yapacaklarını düşününce acaip geriliyorum.:1shok:her insanın yapısı farklı işte.bi türlü kendime kıyamıyorum.söylediklerim yanlış anlaşılmasın.inanın ki ben de çok istiyorum silikon taktırmayı ama cesaretim yok işte:bbo:

Tatlım ben de izlemiştim zamanında eşim bulmuş internetten. Ayrıca size ufacık delikten protez tıkıyorlar, meme küçültmede meme derisini portakal gibi soyup, tutup kesip falan bir sürü işleme tabii tutuyorlar. Neticede uyuyacaksın görmeyeceksin ki olanları. Valla ben bile cesaret ettikten sonra o memelerin perişanlığını görüp sizinki daha kolay gibi geliyor bana.

Tatlım ben de izlemiştim zamanında eşim bulmuş internetten. Ayrıca size ufacık delikten protez tıkıyorlar, meme küçültmede meme derisini portakal gibi soyup, tutup kesip falan bir sürü işleme tabii tutuyorlar. Neticede uyuyacaksın görmeyeceksin ki olanları. Valla ben bile cesaret ettikten sonra o memelerin perişanlığını görüp sizinki daha kolay gibi geliyor bana.

sen de haklısın.ben kendime kızıyorum zaten.ya önceden böyle değildim .gözü karaydım.yani 3 sene evveli olsa inan gözü kapalı güle oynaya girerdim ameliyata.:teytey:insan yaşlandıkça tırsıyo demek ki:roflol:

X