- 4 Ekim 2019
- 9
- 4
- 42
-
- Konu Sahibi Figenbaran
Yurtdışında değilim ama sorduğunuz bir soruya cevap vermek istedim. Kas altı olup da az acı çekmek sadece meme dokusu zaten var olan insanlarda oluyor. Benim göğsüm hiç yoktu haliyle kas altı oldum ağrım da son derece fazlaydı. Gerginlik aldı başını gitti çünkü yeri bile yoktu ki doktor yeniden meme yaptıMerhaba Arkadaşlar
Yurt dışında yaşıyorum ve meme büyütme ameliyatı için İstanbula 10 günlüğüne gelicem.
Benim danışmak istediğim tam da bu yönde.
Yurtdışından gelip ameliyat olup dönen var mı?
Taktırdığınız implant boylarından mutlu musunuz?
Kas altı olup da az acı yaşayanların deneyimleri neler?
Herkese teşekkür ederim
siz kime oldunuzBen ilk hiç ağrı acı yaşamadım kas altı olmasına rağmen ilk gece dahil. Ağrı kesici kullanıyordum zaten ağrı kesicinin kesemeyeceği bir ağrım olmadı. Daha sonrada gerginlik ve taş taşıyormuş hissi başladı. O biraz zor. sadece direnler çok acıttı. Keşke olmasaydım çekilmez bu diyebileceğim bir ağrı yaşamadım.
Hangi ülke acaba ? Yolda zorlandınız mı ?Yurtdışından gelip ameliyat olmuştum. Ameliyattan bir hafta sonda dönmüştüm.
Yurtdışında değilim ama sorduğunuz bir soruya cevap vermek istedim. Kas altı olup da az acı çekmek sadece meme dokusu zaten var olan insanlarda oluyor. Benim göğsüm hiç yoktu haliyle kas altı oldum ağrım da son derece fazlaydı. Gerginlik aldı başını gitti çünkü yeri bile yoktu ki doktor yeniden meme yaptıhaliyle ilk 3 hafta çok sancılı geçti. Şu an tam bir ay oldu ve ben gün geçtikçe iyi hissediyorum. Çamaşır filan asıyorum kendim banyo yapmayı deneyeceğim bugün mesela. Öyle yani. Herkeste bir olmuyor o durumlar. Siz yine de en sancılısına adapte olun az acı çekerseniz ne ala
Evet, fazlasıyla. Bavula zaten dokunmuyordum, uçağın kalkış ve iniş sırası, hostes bir şeyler verince kolumu uzatmakbeni çok yoruyordu. Kalmış ki zaten yeni ameliyat olmuşuz memeler çok sert. Antibiyotikler uykumu getiriyordu. Aklım olsa bir daha yaptırmam, ya da yaparım ama doktorun inanılmaz başarılı olması lazım. Ve hemen geri dönmem. Özellikle ilk ayın muayeneleri çok önemliHangi ülke acaba ? Yolda zorlandınız mı ?
Evet, fazlasıyla. Bavula zaten dokunmuyordum, uçağın kalkış ve iniş sırası, hostes bir şeyler verince kolumu uzatmakbeni çok yoruyordu. Kalmış ki zaten yeni ameliyat olmuşuz memeler çok sert. Antibiyotikler uykumu getiriyordu. Aklım olsa bir daha yaptırmam, ya da yaparım ama doktorun inanılmaz başarılı olması lazım. Ve hemen geri dönmem. Özellikle ilk ayın muayeneleri çok önemli
325 takıldı kas altı. Şu an için memnunum ama ödemler geçip tam şeklini almadan bilemiyorum. Yarın bir ay olacak. Ayrıca ben dekolte bölgemi dolgun istedim. Çok aşağı inmeyecek benimkiler.Kaç cc kullanıldı? Mutlu musunuz son halinden ?
325 takıldı kas altı. Şu an için memnunum ama ödemler geçip tam şeklini almadan bilemiyorum. Yarın bir ay olacak. Ayrıca ben dekolte bölgemi dolgun istedim. Çok aşağı inmeyecek benimkiler.
Selam. Ben yurtdisindan gelmsitim, istanbulda yaptirdim ve hic yatmadan taburcu oldum. 2 gun sonra ankaraya dondum geri. Kimse de anlamadi. Acim olmadi gayet iyidi. Ama kas ustu oldugu icin sanirim.Merhaba Arkadaşlar
Yurt dışında yaşıyorum ve meme büyütme ameliyatı için İstanbula 10 günlüğüne gelicem.
Herkese teşekkür ederim
Ameliyata rahat girmek işe yarıyor. Ben çok stresli girmiştim ağrı eşiğim düşük diye sonrasından çok korkuyordum. Korktuğum gibi de olduBen de 280–325 aralığındayım. İnanılmaz motiveyim yani olumsuz hiç bir şey olmayacakmış gibi, mükemmel sonuç alacakmışım gibi hissediyorum. Olası acılarla ve ağrılarla ancak böyle başa çıkacağım galiba ☺
500 cc kas altı oldum 1,5 ay önce. Çok memnunumMerhaba Arkadaşlar
Herkese teşekkür ederim