Meme Büyütmeye karar verdim

Mrb bende tam bi sene önce Almanyadan Istanbula gittim yaptirdim cokta memnun kaldim😇
4 günlügüne tek basima gittim geldim hic agri sizi olmadi hersey yolunda gitti sükür
Bende 385cc yuvarlak var cok memnunum doktorum her 6 ayda bir almanya ya hastalarini kontrole geliyor o yönden de cok sansliyim
Hic korkulcak bisey yok gercekten dayanilmicak agri zaten yok sadece sanki önlerde baski var agirlik oluyor o da zamanlan gecip gidiyor👍🏽
Darisi basina bakalimmm hangi doktor karar verdinmi
Merhaba bende almanyada yasiyorum ve istanbulda yaptirmayi düsünüyorum. Acaba hangi doktorda oldun sorabilirmiyim?

Merhaba,

Ben 13 sene once kas alti ameliyati oldum ilk bir hafta bayagi bi agrim oldu.ama zamanla iyiki olmusum dedim.bugune kadar bi sikayetim olmadi.
3 cocuk emzirdim.goguslerim sarkti ve ebatlari degisti sanki hafif biri asagida biride yukarda.
Tr de degistirecegim mayis ayinda insaallah.360cc taktirmistim.bu sefer yine 360cc takturcam ve kaldirtacam.Ben belcikada olmustum ameliyatimi.bu sefer tr de olacagim.

Selam. Ben yurtdisindan gelmsitim, istanbulda yaptirdim ve hic yatmadan taburcu oldum. 2 gun sonra ankaraya dondum geri. Kimse de anlamadi. Acim olmadi gayet iyidi. Ama kas ustu oldugu icin sanirim.
merhaba istanbulda kime oldunuz ameliyatınızı.. bir de kas üstü neden tercih edilmiyor.. belli mi oluyor varlığı..

Nisantasinda Cahit Vural doktora oldum cok memnun kaldim tek basimaydim ama sanki koca bi guruplan tatile gitmis havasi vardi😀👍🏽
mrb canım bende Rotterdam dan gelecegim ameliyat olmaya. Cahit Vural ı begeniyorum ve takip ediyorum. Kaç gunde iyileştiniz toparladınız? 1 haftalık bi sure yeterli mi? ve nasıl iyileştiniz memnun musunuz sonuçtan

mrb canım bende Rotterdam dan gelecegim ameliyat olmaya. Cahit Vural ı begeniyorum ve takip ediyorum. Kaç gunde iyileştiniz toparladınız? 1 haftalık bi sure yeterli mi? ve nasıl iyileştiniz memnun musunuz sonuçtan
Ben tek basina 4 günlügüne gelmistim 1gün hastanede kaldim
Ikinci gün beni hotele biraktilar ama genede hemsireler yanimdaydi yanliz hic kalmadim
Benlen birlikte ameliyat olan arkadaslarlan 2. günümde alisveris yaptik yani yatakta yatip da durmadim
Gezdim yedim ictim cok güzeldi 😅 Cahit Vural doktor senede 2 kere almanya ya geliyor gene gidip kontrollerimi oluyorum hic sorun yasamadim cok sükür darisi basina insallah❤️

Almanya ya gelmesi cok güzel bi şey bişey, kontrol için Istanbula gitmek hem zaman kaybı hemde uçak biletleri artık ucuz degil maalesef.

X