Meme Büyütmeye karar verdim

Figenbaran

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2019
9
4
42
Merhaba Arkadaşlar
Yurt dışında yaşıyorum ve meme büyütme ameliyatı için İstanbula 10 günlüğüne gelicem.
Benim danışmak istediğim tam da bu yönde.
Yurtdışından gelip ameliyat olup dönen var mı?
Taktırdığınız implant boylarından mutlu musunuz?
Kas altı olup da az acı yaşayanların deneyimleri neler?
Herkese teşekkür ederim 😊

Ben de niyetliyim . Kombine olacağım bakalım ne olacak😊Arşivden süreçleri okumanızı tavsiye ederim.

Merhaba Arkadaşlar
Yurt dışında yaşıyorum ve meme büyütme ameliyatı için İstanbula 10 günlüğüne gelicem.
Yurtdışında değilim ama sorduğunuz bir soruya cevap vermek istedim. Kas altı olup da az acı çekmek sadece meme dokusu zaten var olan insanlarda oluyor. Benim göğsüm hiç yoktu haliyle kas altı oldum ağrım da son derece fazlaydı. Gerginlik aldı başını gitti çünkü yeri bile yoktu ki doktor yeniden meme yaptı 💪 haliyle ilk 3 hafta çok sancılı geçti. Şu an tam bir ay oldu ve ben gün geçtikçe iyi hissediyorum. Çamaşır filan asıyorum kendim banyo yapmayı deneyeceğim bugün mesela. Öyle yani. Herkeste bir olmuyor o durumlar. Siz yine de en sancılısına adapte olun az acı çekerseniz ne ala 💪

Ben ilk hiç ağrı acı yaşamadım kas altı olmasına rağmen ilk gece dahil. Ağrı kesici kullanıyordum zaten ağrı kesicinin kesemeyeceği bir ağrım olmadı. Daha sonrada gerginlik ve taş taşıyormuş hissi başladı. O biraz zor. sadece direnler çok acıttı. Keşke olmasaydım çekilmez bu diyebileceğim bir ağrı yaşamadım.

Ben ilk hiç ağrı acı yaşamadım kas altı olmasına rağmen ilk gece dahil. Ağrı kesici kullanıyordum zaten ağrı kesicinin kesemeyeceği bir ağrım olmadı. Daha sonrada gerginlik ve taş taşıyormuş hissi başladı. O biraz zor. sadece direnler çok acıttı. Keşke olmasaydım çekilmez bu diyebileceğim bir ağrı yaşamadım.
siz kime oldunuz :KK54:

Yurtdışında değilim ama sorduğunuz bir soruya cevap vermek istedim. Kas altı olup da az acı çekmek sadece meme dokusu zaten var olan insanlarda oluyor. Benim göğsüm hiç yoktu haliyle kas altı oldum ağrım da son derece fazlaydı. Gerginlik aldı başını gitti çünkü yeri bile yoktu ki doktor yeniden meme yaptı 💪 haliyle ilk 3 hafta çok sancılı geçti. Şu an tam bir ay oldu ve ben gün geçtikçe iyi hissediyorum. Çamaşır filan asıyorum kendim banyo yapmayı deneyeceğim bugün mesela. Öyle yani. Herkeste bir olmuyor o durumlar. Siz yine de en sancılısına adapte olun az acı çekerseniz ne ala 💪

Kaç cc kullanıldı? Mutlu musunuz son halinden ?

Hangi ülke acaba ? Yolda zorlandınız mı ?
Evet, fazlasıyla. Bavula zaten dokunmuyordum, uçağın kalkış ve iniş sırası, hostes bir şeyler verince kolumu uzatmakbeni çok yoruyordu. Kalmış ki zaten yeni ameliyat olmuşuz memeler çok sert. Antibiyotikler uykumu getiriyordu. Aklım olsa bir daha yaptırmam, ya da yaparım ama doktorun inanılmaz başarılı olması lazım. Ve hemen geri dönmem. Özellikle ilk ayın muayeneleri çok önemli

Evet, fazlasıyla. Bavula zaten dokunmuyordum, uçağın kalkış ve iniş sırası, hostes bir şeyler verince kolumu uzatmakbeni çok yoruyordu. Kalmış ki zaten yeni ameliyat olmuşuz memeler çok sert. Antibiyotikler uykumu getiriyordu. Aklım olsa bir daha yaptırmam, ya da yaparım ama doktorun inanılmaz başarılı olması lazım. Ve hemen geri dönmem. Özellikle ilk ayın muayeneleri çok önemli

İşte bu durum beni korkutuyor. Ben amerika’ya döneceğim. Yolum 14 saat. Bavullarımı annem yardım edecek. Döndüğümde de los angeles da yardım isteyeceğim.

325 takıldı kas altı. Şu an için memnunum ama ödemler geçip tam şeklini almadan bilemiyorum. Yarın bir ay olacak. Ayrıca ben dekolte bölgemi dolgun istedim. Çok aşağı inmeyecek benimkiler.

Ben de 280–325 aralığındayım. İnanılmaz motiveyim yani olumsuz hiç bir şey olmayacakmış gibi, mükemmel sonuç alacakmışım gibi hissediyorum. Olası acılarla ve ağrılarla ancak böyle başa çıkacağım galiba ☺️

Merhaba Arkadaşlar
Selam. Ben yurtdisindan gelmsitim, istanbulda yaptirdim ve hic yatmadan taburcu oldum. 2 gun sonra ankaraya dondum geri. Kimse de anlamadi. Acim olmadi gayet iyidi. Ama kas ustu oldugu icin sanirim.

Ben de 280–325 aralığındayım. İnanılmaz motiveyim yani olumsuz hiç bir şey olmayacakmış gibi, mükemmel sonuç alacakmışım gibi hissediyorum. Olası acılarla ve ağrılarla ancak böyle başa çıkacağım galiba ☺
Ameliyata rahat girmek işe yarıyor. Ben çok stresli girmiştim ağrı eşiğim düşük diye sonrasından çok korkuyordum. Korktuğum gibi de oldu 🤣 ama 1-2 haftaya rahatlatıyor uzun sürmüyor. Zaten o esnada kontroller oluyor doktorunuz iyiyse her gittiğinizde daha çok rahatlayıp çıkıyorsunuz. Allah kolaylık versin umarım kolay geçer.

Bende 1,5 sene önce kasaltı oldum. Çok okudum bilgi aldım burdaki arkadaşlardan ama emin ol herkesde durum farklı. Mesela 1 arkadaş meme dokusu olmayanda acı olur yazmış. Benim meme dokum vardı acı eşiğimde oldukça fazladır ama çok ağrım oldu. 2 hafta kendi başıma hiçbirşey yapamadım. 3. Haftadan sonra rahatladım. Drenler hiç acıtmadı beni mesela. Ama ilk 4 gün ağrılar dayanılmazdı. Sonucu sorarsan acayip memnunum iyiki olmuşum. Ama amelşyattan çıktığımda keşke olmasaydım diye hüngür hüngür ağladım.
Ağrı birşekilde geçiyor sadece tedbirli ol. 10 gün belki yeterli olmayabilir 15 gün ayarla kendini. Ve mutlaka refakatçi gerekiyor.

Benim de bugün 21. günüm. Ben dayanılmayacak bir ağrı yaşamadım. Ama bu demek değil ki hiç ağrım olmadı. Sonuçta ameliyat oluyorsunuz ve vücudunuza bir cisim yerleştiriliyor. 10 gün çoğu işimi yardımsız yapamadım. Sonrasında yavaş yavaş, kendimi ölçerek hareketlenmeye başladım. Benim de 300 cc kas altı.

Mrb bende tam bi sene önce Almanyadan Istanbula gittim yaptirdim cokta memnun kaldim😇
4 günlügüne tek basima gittim geldim hic agri sizi olmadi hersey yolunda gitti sükür
Bende 385cc yuvarlak var cok memnunum doktorum her 6 ayda bir almanya ya hastalarini kontrole geliyor o yönden de cok sansliyim
Hic korkulcak bisey yok gercekten dayanilmicak agri zaten yok sadece sanki önlerde baski var agirlik oluyor o da zamanlan gecip gidiyor👍🏽
Darisi basina bakalimmm hangi doktor karar verdinmi

Ben hatta bos bavullan gitmistim hani sorun olur diye ama baktim 2. gün alisveristeyim baya bisiler aldim 😀
Gezdim yedim ictim dolastim benlen birlikte yurtdisindan ameliyata gelen arkadaslarlan cok güzel ani oldu benim icin
Ucus icin doktorun rapor vermisti bavulu kaldirmayim diye antalyada ki bi görevli ben yardim etmem demisti cok zoruma gitmisti ameliyatliyim dedigim halde ama sagolsun diger yolcular yardimci oldu

Merhaba Arkadaşlar
500 cc kas altı oldum 1,5 ay önce. Çok memnunum

X