meme büyütmeden vazgeçtim:(

Ne demek rica ederim.
Dedigim gibi bende hicbir zaman hicbir belirti gorulmedi ve hormon yuksekti.
İlac kullandigimda dustu. İlaci biraktim yine firlamis:KK43:

3 ayda bir tahlil veriyorum.
İhmal etmeyin.

bana doktorum bu ilacı 1 yıl kullanacaksın, sakın bırakma diye sıkı sıkı tembihlemişti. çünkü ilacı kullanır kullanmaz 1 hafta içinde adet görmeye başlamıştım. bunu kendide söylemişti ve sakın buna aldanma demişti.

bana doktorum bu ilacı 1 yıl kullanacaksın, sakın bırakma diye sıkı sıkı tembihlemişti. çünkü ilacı kullanır kullanmaz 1 hafta içinde adet görmeye başlamıştım. bunu kendide söylemişti ve sakın buna aldanma demişti.

ben ıkı ay kullandım değerim 5 e düşünce dr bıraktırdı. bide böyle deneyelim bakalım ne olacak dedi.
zaten her ay adet oluyorum memeden süt gelmesi falanda yok. şikayetim olmayınca doktor ilac taraftarı değilim diyor ama
değerimde yükseliyor ilaçsız. doktorda napcanı sasırdı bende bıktım.
ilaçsızım suan 6 aydır en son değeri 65ti.
yine ilaç yazmadı doktor.
nolucak bende bilmiyorum.
3 ay sonra yine tahlil.

sen bir yıl doktorun dedğini yapmadın mı?
hangi ilacı kullandın bide dostinex mi.

ben ıkı ay kullandım değerim 5 e düşünce dr bıraktırdı. bide böyle deneyelim bakalım ne olacak dedi.
zaten her ay adet oluyorum memeden süt gelmesi falanda yok. şikayetim olmayınca doktor ilac taraftarı değilim diyor ama
değerimde yükseliyor ilaçsız. doktorda napcanı sasırdı bende bıktım.
ilaçsızım suan 6 aydır en son değeri 65ti.
yine ilaç yazmadı doktor.
nolucak bende bilmiyorum.
3 ay sonra yine tahlil.

sen bir yıl doktorun dedğini yapmadın mı?
hangi ilacı kullandın bide dostinex mi.
yok 1 sene kullandım, haftada 2 defa sadece. evet canım dostinex. benim de 1 ay içinde herşeyim düzelmişti. adet görüyordum, memeden süt gelmesi zaten olmamıştı. ama yine de 1 sene kullandım.
aslında doktorumu biraz suratsız bulmuştum. kendisi bayandı. bu sitede o kadar çok bu hastalığı yazan var ki, herkes ilacı kullanıp kullanıp bırakmış. çare de olmamış. Suratsız muratsız ama işinin ehliymiş anlaşılan :cool:doktorum muğlada. 1/81 ihtimal ama:KK48: bende muğlada yaşıyorum zaten derseniz, tavsiye ederim :KK75:

yok 1 sene kullandım, haftada 2 defa sadece. evet canım dostinex. benim de 1 ay içinde herşeyim düzelmişti. adet görüyordum, memeden süt gelmesi zaten olmamıştı. ama yine de 1 sene kullandım.
aslında doktorumu biraz suratsız bulmuştum. kendisi bayandı. bu sitede o kadar çok bu hastalığı yazan var ki, herkes ilacı kullanıp kullanıp bırakmış. çare de olmamış. Suratsız muratsız ama işinin ehliymiş anlaşılan :cool:doktorum muğlada. 1/81 ihtimal ama:KK48: bende muğlada yaşıyorum zaten derseniz, tavsiye ederim :KK75:

Muglada deglm malesef

Tedavi görüyor musun
Evet ilaç kullanıyorum ama karışık bi durum bu okuduklarındanda anlamışsındır canım eğer varsa tüylenme gibi bi şikayetin bi baktır derim hormonlarına inş bişey yoktur ben ilk olarak süt geldiğini farkettim doktor geçer önemsiz dedi ama karnımda tüylenme olduğunu görünce doktora gittim ve sonuç prolaktin çıktı malesef

Valla bende senin dediğini uygulayacam canım 2 aydır kullanıyorum bırakmadım düştü ama bırakınca yine aynı o yüzden bırakmıyorum artık inş işe yarar artık yaa

Evet ilaç kullanıyorum ama karışık bi durum bu okuduklarındanda anlamışsındır canım eğer varsa tüylenme gibi bi şikayetin bi baktır derim hormonlarına inş bişey yoktur ben ilk olarak süt geldiğini farkettim doktor geçer önemsiz dedi ama karnımda tüylenme olduğunu görünce doktora gittim ve sonuç prolaktin çıktı malesef

Umarım düzelir canım çok geçmiş olsun

Valla bende senin dediğini uygulayacam canım 2 aydır kullanıyorum bırakmadım düştü ama bırakınca yine aynı o yüzden bırakmıyorum artık inş işe yarar artık yaa
yani bilemiyorum her hasta için geçerli midir.. sağlık konusu sonuçta kimseyi yanlış yönlendirmek istemem. Doktorum bana o şekilde tedavi uyguladı ve ben memnun kaldım.
sizde tez zamanda kurtulursunuz umarım. Allah şifa versin

Öncelikle kararın hayırlı olsun.
Sonra bazı yanlış bilgileri düzeltmek isterim.
Doğallık konusu tartışmaya açık, kime göre neye göre, o yüzden onu şimdilik geçiyorum. Zaten asıl sebep de bu değilmiş.
Emzirme konusuna gelince, sorduğun kişilerle bir istatistik çıkarman yanlış olur. Ben de sana şöyle bir istatistik sunayım, iki ablamda da protez yok, biri 2 yaşına kadar emzirdi, diğeri emziremedi, bebeği memeyi tutamadı. Bir arkadaşımda protez var, o da emzirebildi. Yani senin konuştuğun kişiler emzirememelerinin nedeninin protez olduğunu nerden bilebilirler ki? Burda kesi yeri önemli, ki bu tezi de bazı doktorlar çürütüyor.
Prolaktin hormonuna gelince, bu ameliyatın öyle bir etkisi olduğunu hiç duymadım. Ama şunu söyleyebilirim ki güvenilir, tam teşekküllü bir hastanede ameliyat olacaksanız ameliyattan önce tüm değerlerinize bakılır, ameliyata engel teşkil edebilecek herhangi bir şüphede dahi ameliyatınız gerçekleşmez. Ki ben bu şekilde ilk ameliyat girişimimde ameliyat masasından değerlerimdeki şüphe nedeniyle kalkmış biri olarak söylüyorum.

X