Geçmiş olsun canım, ne marka silikon takıldı?
Tesekkurler:) mentor
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun canım, ne marka silikon takıldı?
geçmiş olsun...ve yenı cıcılerın hayırlı olsun bende hazıranın 24unde olcam ..doktorum cem payaslı..5 doktor gezdım ama benım ıcın ıctenlık cok onemlıydı cem beyde baya dobra ve bıldgınden şaşmayan bırı..baya konustuk..hayırlısı olsun banada artık donusum yok kesın kararlıyım.. :) bana 80b olucak sekılde yapıcak...boyum 167-kılo 52 :) 275 veya 300cc dedı ama o amelıyatta karar vercek artık araştırmak ve bırseyler okumakta fayda etmıyor cunku kendını korkutuyorsun hep yanı ben heycanlanıyorum dusundukce:)) agrın sızın nasıl ? sen kaç beden oldun? nasıl duruyor kı :) bırde bırsey sorucam yanına esya ne aldın yanı ne alım yanıma zorluk cekmım :) ?
Birazdan cem bey ameliyata alacak beni :) hayırlı olsun hrpimize
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
cnm nasıl geçti ameliyatınnn
İlk ciktigim zaman biraz ağrım vardı sadece ama sporcu oldugum icin acılara dayanıkliyim:) şuan tüm işlerimi kendin hallediyorum, masaalah:) şuan bile kalkip kalkip aynanin önune gidiyorum:) tavsiyenizide dinlicem çok teşekkur ederimm :)
Sporcu olmandan kaynakli kaslarının kuvvetli olmasinin sana bir faydasi ya da zarari oldu mu? Acıya dayanabilmen haricinde :))
Doktor ameliyat sirasinda kaslarim cok kuvvetli oldugu icin zorlanmis sadece :) ama bi sıkıntı yok.. Bugun 3.günüme girdim ve herseyi yapabiliyorum:) yan bile yatiyorum:)
Ayy çok iyi canım benim yaa. İnşallah hep böyle devam eder :) ben de kayma falan olur diye korktum
Yeni ameliyat olan kızlar :) 1 1 bucuk ay yan yatmayın doktorunuzun bunu size söylemiş olması lazım.Ödeminiz var protezi sıkıştırırsınız yan yatınca zararlı.
Nilsusura canım 350 cc olmasına sevindim büyük ihtimal dolu dolu b kalıbına göre c olursun göğüs altı ölçün kaçtı ki ? 80 mi 85 mi ? 1-2 hafta dedin hemen olmuşsun ne güzel:) Dikkat et kendine iyi bakk
Birazdan cem bey ameliyata alacak beni :) hayırlı olsun hrpimize
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Çok teşekkurler:) benim 85 oldular sanirim:) ağrı yok ama fena acıyolar:) 1 gün hastanede kalmamizi tavsiye ederimm.. Yaninizada bol t-shirt ve esofman alin bence:) çünkü kollarinizi kaldiramiyosunyz bile :) ben şahsen dün telefonumu sarja bile zor taktim:)
canım nasılsın? arkadaşlık ıstegı gonderdım sana ?kaç cc koydu ve kaç beden oldun?kılon boyun ne ?enem cokmu soru sordum ne D heycan yaptım :)
nisurura okudum yazdıklarının hepsini, maaşallah oldukça rahat atlatmışsın,
özendim vallahi, darısı başıma:)