• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme buyutme

Nilsurura

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2014
15
2
1
İstanbul
Merhaba!!!:) 1-2 haftaya ameliyat olucam ama boyutuna hala karar vermis degilim ama yardimci olursaniz cok sevinirimmmm:) boyum 1.84 kilom 60

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba!!!:) 1-2 haftaya ameliyat olucam ama boyutuna hala karar vermis degilim ama yardimci olursaniz cok sevinirimmmm:) boyum 1.84 kilom 60

Merhaba :)
Boyuna göre biraz zayıfsın sanırım fazlasını alır mı bilmem ama 350 den aşağı düşüneyim deme bıçak altına yattıgına değmez :34:

Doktorum 325 demisti ama nasil durucagini bilmedigim icin büyük olmasindanda kücük olmasindanda korkuyorum:) tesekkur ederim..

Doktorum 325 demisti ama nasil durucagini bilmedigim icin büyük olmasindanda kücük olmasindanda korkuyorum:) tesekkur ederim..

bu cc olayını anlamıs degılım doktorunuza ıyıce analtın nasıl bısey ıstedıgınızı o ameliyat esnasında en iyi boyuyu ayarlayacaktır zaten bn ameliyat olaı yarın tam 2 ay oluyo ameliyattan cıktıktan sonra ogrendım sılıkon boyutunu sadece nasıl oldguunu analtın yeter

Ameliyatima 2 gün kaldi:) yarin son görüşmem var anlaticam , tesekkur ederim:)

Canım doktorun büyük ihtimal göğüs kabına göre değerlendiricektir

bana 345 taktı dokturum bende 177 boy 60 kg yum eğer göğüs kabın küçükse çok büyük silikon takmıyorlar birde kalça genişliğini ölçüyorlar genelde bence büyük olmasından çok doğal görünmesi önemli zayıfsın çok büyük olursada sonradan yapıştırma gibi durur :) bence en idealini doktorun karar vericektir. Hangi doktor bu arada bilmiyorum ama :)

Haklısınız yarın son görüşmemi yapicam. Tam istedigim gibi fotograf bulsam onu gostericem ama bulamadim:( doktorum Selçuk Kuyubaşı :)

Merhaba heyecan super bırsey dımı:)
Bende 5.gunumu bıtırdım .dr sıze belırleyecek sız sadece ne ıstedıgınızı ıyı ıfadebedebılın yeter boyunuz cok uzun kılonuz az ve boylelıkle sanırım sıze kas altı onereıp yuvarlak dıyecekler ve 350 cc en az derler gıbı dusunuyorummm

Merhaba heyecan super bırsey dımı:)
Bende 5.gunumu bıtırdım .dr sıze belırleyecek sız sadece ne ıstedıgınızı ıyı ıfadebedebılın yeter boyunuz cok uzun kılonuz az ve boylelıkle sanırım sıze kas altı onereıp yuvarlak dıyecekler ve 350 cc en az derler gıbı dusunuyorummm

Evet bugun oldum hatta:) 350cc kas alti :) çok beğendim nazar değmesiiin:)

super gecmis olsun tamm isabet tahminim yuzde tuz tutmus demekki:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Çok tesekkur ederim, evet tam tutturmussuz:)

simdi biraz agrin olacak elbet yerinden kalkmak oturmak zir kas alti oldugun icin bize gore daha agir gececek ama sakin endise etme bol su ic odem atsin 5 gun biraz sikintilisin fakat gun gectikce sonuc gozunun onunde oldukca degmeyin keyfime oluyor insan hadi iyi dinlenmeler bol gulucuklu suratta zirt pirt anlamsiz guluslerin olacagi gunlere hos geldinnn bizi ancak biz anlariz:)))

simdi biraz agrin olacak elbet yerinden kalkmak oturmak zir kas alti oldugun icin bize gore daha agir gececek ama sakin endise etme bol su ic odem atsin 5 gun biraz sikintilisin fakat gun gectikce sonuc gozunun onunde oldukca degmeyin keyfime oluyor insan hadi iyi dinlenmeler bol gulucuklu suratta zirt pirt anlamsiz guluslerin olacagi gunlere hos geldinnn bizi ancak biz anlariz:)))

İlk ciktigim zaman biraz ağrım vardı sadece ama sporcu oldugum icin acılara dayanıkliyim:) şuan tüm işlerimi kendin hallediyorum, masaalah:) şuan bile kalkip kalkip aynanin önune gidiyorum:) tavsiyenizide dinlicem ;) çok teşekkur ederimm :)

İlk ciktigim zaman biraz ağrım vardı sadece ama sporcu oldugum icin acılara dayanıkliyim:) şuan tüm işlerimi kendin hallediyorum, masaalah:) şuan bile kalkip kalkip aynanin önune gidiyorum:) tavsiyenizide dinlicem ;) çok teşekkur ederimm :)

masallah masallahhhh nazar degmesin harikulade gule gule kullaninnn

Benimde kas altı olacak yarın, spor yapıyorum ama ne derece dayanıklıyım bilmiyorum. Çok ağrın varmı?

geçmiş olsun...ve yenı cıcılerın hayırlı olsun bende hazıranın 24unde olcam ..doktorum cem payaslı..5 doktor gezdım ama benım ıcın ıctenlık cok onemlıydı cem beyde baya dobra ve bıldgınden şaşmayan bırı..baya konustuk..hayırlısı olsun banada artık donusum yok kesın kararlıyım.. :) bana 80b olucak sekılde yapıcak...boyum 167-kılo 52 :) 275 veya 300cc dedı ama o amelıyatta karar vercek artık araştırmak ve bırseyler okumakta fayda etmıyor cunku kendını korkutuyorsun hep yanı ben heycanlanıyorum dusundukce:)) agrın sızın nasıl ? sen kaç beden oldun? nasıl duruyor kı :) bırde bırsey sorucam yanına esya ne aldın yanı ne alım yanıma zorluk cekmım :) ?

Benimde kas altı olacak yarın, spor yapıyorum ama ne derece dayanıklıyım bilmiyorum. Çok ağrın varmı?

Ağrı degil ama baya acıyo:) geçmiş olsun simdiden:)

geçmiş olsun...ve yenı cıcılerın hayırlı olsun bende hazıranın 24unde olcam ..doktorum cem payaslı..5 doktor gezdım ama benım ıcın ıctenlık cok onemlıydı cem beyde baya dobra ve bıldgınden şaşmayan bırı..baya konustuk..hayırlısı olsun banada artık donusum yok kesın kararlıyım.. :) bana 80b olucak sekılde yapıcak...boyum 167-kılo 52 :) 275 veya 300cc dedı ama o amelıyatta karar vercek artık araştırmak ve bırseyler okumakta fayda etmıyor cunku kendını korkutuyorsun hep yanı ben heycanlanıyorum dusundukce:)) agrın sızın nasıl ? sen kaç beden oldun? nasıl duruyor kı :) bırde bırsey sorucam yanına esya ne aldın yanı ne alım yanıma zorluk cekmım :) ?

Çok teşekkurler:) benim 85 oldular sanirim:) ağrı yok ama fena acıyolar:) 1 gün hastanede kalmamizi tavsiye ederimm.. Yaninizada bol t-shirt ve esofman alin bence:) çünkü kollarinizi kaldiramiyosunyz bile :) ben şahsen dün telefonumu sarja bile zor taktim:)

Back