Meme büyütme

Gözünüz aydın en zor aşamayı atlattilınız,CC olarak çok iyi büyüklük.Kas altında ilk etapta görüntü garip oluyor.,kas üstü genel olarak şekil daha düzgün oluyor,meme altı kesisi.mi oldu?
Sağolun minyon tipliyim büyük olacak diye korluyordum 380 olmasına rağmen büyük durmuyor dikler görüntü kötü değil tabi zamanla inecek damla takıldı evet göğüs altı kesisi oldu

Ben 5 gün hastanede yatacağım birden direnlerim en az 5 gün kalacak .kas üstü daha az ağrılı olacak diye birazcık rahatım .ay birde ben sigara içiyorum:KK43:(((
Hnm sizin Farklı imiş şimdiden çok geçmiş olsun ama ağrı dayanılmayacak bi ağrı değil sızı diyebilirim drenler çıkarken çok hissetmedim sigara son güne kadar içtim arada da içiyorum ama çok içmemeye çalışacağım

Sigara kısmı için tşkler içim rahatladı her defasında bana cvp yazdığınız için ayrıca tşk ediyorum 😘🙏🏻🧿

Sigara kısmı için tşkler içim rahatladı her defasında bana cvp yazdığınız için ayrıca tşk ediyorum 😘🙏🏻🧿
Ama siz yinede içmemeye çalışın iz ve enfeksiyon açısından daha iyi olur içiniz rahat olsun gerçekten ağrı acı konusunda şu an ağırlar ama zamanla geçecek inanın uyanır uyanmaz narkoz lu olarak ilk göğüslerime dokundum nasıl diye hatırlıyorum yaptırmak için çok geç bile kaldım yaptırmak isteyen hiç düşünmesin her sorunuzu cevaplayabilirim

Merhabalar nasıl bir duygu acaba bende olsam mı diye yorumları okuyorum daha karar veremedim güzel duruyor mu peki .

Merhabalar nasıl bir duygu acaba bende olsam mı diye yorumları okuyorum daha karar veremedim güzel duruyor mu peki .
Merhaba şu an 3 günüm sadece ağırlık hissediyorum 32 yaşındayım daha önce olmadığıma çok pişmanım hep erteledim ama bi kadın için çok önemli eğer eksiklik hissediyorsanız yaptırın zamanla daha güzel duracağını düşünüyorum

Rica ederim ve şunu sevinerek söylüyorum his kaybı olacak uzun süre diye çok korkuyordum his kaybım yok uçları falan hissediyorum
Ameliyattan 3 saat sonra yürüttüler kalkınca hafif başım döndü ama belim bükülecek ağrı olmadı bayağı yürüdüm
Merhabalar nasıl oldunuz daha iyimisiniz? Her geçen gün daha iyi olmanızı dilerim 💐

Merhabalar nasıl oldunuz daha iyimisiniz? Her geçen gün daha iyi olmanızı dilerim 💐
Merhaba hareketlerim daha iyi sadece göğsümde ağırlık hissediyorum hafif hafif de sızılar oluyor günlük hayatıma devam edebiliyorum Cumartesi kontrol üm var şu an şişler oturup kalkabiliyorum şu an için bi sıkıntı yok göğüslerimin zamanla oturmasını bekliyorum 😊

Benimde bugün tam 1 haftayı doldurdu.sekil aynı vücut kası yapmış gibiyim yukarida ve armut gibi bi acaip😆sabırla bekliycez inşallah

Gözünüz aydın en zor aşamayı atlattilınız,CC olarak çok iyi büyüklük.Kas altında ilk etapta görüntü garip oluyor.,kas üstü genel olarak şekil daha düzgün oluyor,meme altı kesisi.mi oldu?
Benimde bugün 10.günüm kas altı hala şiş ve yukarıda duruyorlar .dün dr gittim.gayet iyi 1 ay içerisinde odemler gidecek iki hafta sonra masaja baslayacakmisim.kas altı protez biraz daha gec yerlesiyormus. Bakalım artık memelerime zaman tanımaktan baska carem yok.yeter ki bi aksilik olmasın 😍😄

Benimde bugün 10.günüm kas altı hala şiş ve yukarıda duruyorlar .dün dr gittim.gayet iyi 1 ay içerisinde odemler gidecek iki hafta sonra masaja baslayacakmisim.kas altı protez biraz daha gec yerlesiyormus. Bakalım artık memelerime zaman tanımaktan baska carem yok.yeter ki bi aksilik olmasın 😍😄
🙂Tabi tabi ödemler 2-3 ayı buluyor,bir yandan takipte olmak da önemli tabi ama zamanla dogallaşıyor🤗

X