- 26 Nisan 2021
- 50
- 12
- 39
Merhaba arkadaslar. 3 gün once meme büyütme operasyonu gecirdim kas altı 360 cc yuvarlak protez taktı doktorum.goguslerim sanki ağzıma gircek gibi ve ödem var .agrım ne zaman azalır acaba .çok strese girdim yaa.karnim falan şişti bi acaip oldum.deneyimlerjnizi paylaşırsanız sevinirim .bir an önce iyilesmek istiyorum
Arkadaşlar selam göğüs büyütme operasyonumun bugün 33. Günü bir ayı devirmiş bulunmaktayım. Gögüslerim hala sert hafif üst kısımlardaki şişlik inmeye başladı ve 3 gündür masaja başladım. Bu sabah uyandığımda sol göğsüm hamlık olmuş gibi ağlıyor kolumu Oynattığımda ve eyildigimde ağrı rahatsız ediyor görüntü olarak eşitsizlikte yok gayet iyi neden olabilir sizce?
İyilesme süreci olduğu için mi acaba kızlar yardım edin
Arkadaşlar selam göğüs büyütme operasyonumun bugün 33. Günü bir ayı devirmiş bulunmaktayım. Gögüslerim hala sert hafif üst kısımlardaki şişlik inmeye başladı ve 3 gündür masaja başladım. Bu sabah uyandığımda sol göğsüm hamlık olmuş gibi ağlıyor kolumu Oynattığımda ve eyildigimde ağrı rahatsız ediyor görüntü olarak eşitsizlikte yok gayet iyi neden olabilir sizce?
İyilesme süreci olduğu için mi acaba kızlar yardım edin
Son düzenleme: