- 4 Ocak 2019
- 7
- 4
- 42
-
- Konu Sahibi ekinoks987
koltuk altı kesisi, bikini veya askılı birşey giydiğinizde tehlikeli diye düşünüyorum. (görünme tehlikesi)Herkese merhaba, uzun zamandır düşündüğüm meme büyütme operasyonuna sonunda karar verdim. Bekarım henüz hiç çocuk doğurmadım. İlerde emzirme konusunda sıkıntı yaşamamak adına kesi yeri, iz , iyileşme süreci ve doktor önerisi konusunda değerli yardımlarınızı rica ediyorum . Koltuk altı ya da meme başı kesisi arasında kararsız kaldım. Şu ana kadar doktor olarak Yakup Avşar ve Fethi Orak beylerle görüştüm. Her ikisi de kas altı koyalım dedi. Fakat kesi yerleri önerileri farklı. İsmail Kuran ve Hasan Fındık ile de görüşüp bir karar vereceğim. Bu doktorlarla ilgili tavsiyelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim . Karar vermek çok zor bir süreç , daha önce geçirdiğim bir sakatlıktan dolayı diz ameliyatı olmuştum. Bıçak altına yatmak , doktorun tecrübesi ve uzmanlığı, iyileşme sürecindeki desteği ve iletişim benim için çok önemli. O nedenle kendimi güvenli ellere teslim etmek istiyorum . Umarım tavsiyelerini paylaşırsınız hanımlar ... Sevgiler
kim ne yaptırdıysa onu önerir ya hani, şahsen ben de meme altı kesisi öneririm. benim 1 buçuk yıl falan oldu, kırmızılık yok ama izi var hala. belli yani dikiş olduğu. ama ne bikiniden belli oluyor ne bişey. aynadan bakmadıkça sen bile görmüyorsun. koltuk altı çok tehlikeli buluyorum ben. ya iz geçmezse kolunu kaldıramazsın hani. iyi düşünün derimmanikkk yardımınız için teşekkürler. Yara iziniz ne kadar iyileşti , yani benim korkum 2 ay kadar kırmızı iz kalır mı ? Bikini giydiğimde kollarımı kaldırınca görünür mü gibi tereddütlerim var o nedenle koltuk altı olmayı düşünüyorum, emin olamadım
Canim fotografini gordum izler gayet silikleşmiş. Sana kaç cc takılmıştı ve hangi marka protez hangi teknikle(kas altı kas zarı altı vs) acaba? Ben de haftaya koltukaltıyla olacağım inşallah. Bana önerebileceğin bir şey var mı? Şimdiden çok teşekkürlerCanım merhabalar. Uzun zamandır foruma girmiyordum. Koltukaltı kesisi ile ameliyat olalı 3,5 sene oldu. İzlerim silikleşti diyebilirim. Kesi, koltukaltındaki kıllı bölgede, katlantı yerinde olacak şekilde enine 3-4 cm olarak yapılıyor. Benim sana tavsiyem şu: TERCİH ETTİĞİN DOKTOR, HANGİ YÖNTEMDE BAŞARILI İSE O YÖNTEMİ SEÇ. Yani koltukaltı kesisini nadir yapan bir doktorun kobayı olma. Ben bu forumda koltukaltı kesisini ENİNE DEĞİL DE BOYUNA yapmış Dr bile gördüminanamamıştım. Lütfen kimsenin laboratuvar faresi olma. İçine sinen dr hangi yöntemi çok kullanıyorsa, hangi yöntemin avantajlı olduğunu düşünüyorsa onu seç.
2015 yılında- 325cc high profil yuvarlak- natrelle marka protez kasaltı dual plan olarak takılmıştı. Tavsiyem dr unun yap ve yapma dediklerine uyman. Her dr bambaşka bir teknik ve ekol benimsemiş. Dr unu baz alCanim fotografini gordum izler gayet silikleşmiş. Sana kaç cc takılmıştı ve hangi marka protez hangi teknikle(kas altı kas zarı altı vs) acaba? Ben de haftaya koltukaltıyla olacağım inşallah. Bana önerebileceğin bir şey var mı? Şimdiden çok teşekkürler
Cok tesekkur ediyorum kızlar bi de dren dedigimiz nasil bisey cikarilinca iz kaliyo mu?2015 yılında- 325cc high profil yuvarlak- natrelle marka protez kasaltı dual plan olarak takılmıştı. Tavsiyem dr unun yap ve yapma dediklerine uyman. Her dr bambaşka bir teknik ve ekol benimsemiş. Dr unu baz al