İnşallah canım ya bende haftaya olucam ameliyat. 3gün sonra protezciyi aricam. Bi arkadasima sordum o da şişli etfalde olmuş meme büyütme ameliyatını hastane masrafı 4bin olmuş benimki de aşağı yukarı o kadar olur diye düşünüyorum protezlerde muhtemelen o kadardır nerden baksan toplamda 8bin tutar devlette yaptirmamin hiç bi avantajı olmicak gibiBenimki mentor marka olucakmış, 250-350 arası deniycem dedi Dr.
7500 lira bütçe m var demişsin. O paraya özel hastanelerde ameliyat yapan doktorlar var. Ben 8 bin e oldum. O kadar para verip te neden böyle saçma sapan işlerle muhatap oluyorsun ki. Öyle bi sistem mümkün değil yani. E ben gidip alayım 600 cc silikon. Soksun bakalım ufacık bedenime o silikonu. DeneMeden olmaz iş. Yol yakınken başka bi doktor bak derim ben.Eğitim Araştırma hastanesinde meme büyütme ameliyatı olan arkadaşlar protez hariç hastane masrafınız ne kadar oldu? doktorum fiyat vermedi bilmediğini söyledi protez satan birinin numarasını verdi protezi ondan alıp hastane masrafını da hastaneye odicekmişim. Çok saçma bi durum evet. Ve benim haftaya ameliyatim var. Gün tarih belli fiyat belli değil 7500 butcem var. En iyi protez olan motiva takilcakmiş. Hastane masrafları hakkında bilginiz var mı ya da nasıl öğrenebilirim. Hastane çok uzak evime gidip öğrenmek dışında? İnşallah butcemi asmaz ve son dk şoka uğramam. İşin garibi ilk protezi alicam parayı odicem . Ameliyata 1gun kala hastaneye gidip hastane parasını odicem eğer hastane parası fazla gelirse odeyemezsem hem protez parası boşuna gitmiş olucak hem de emeklerim boşa gitcek
Kadın hastalıkları ndan ameliyat olmam lazım. Yada kitle var göğsümde onu aldıracağım faln filanKızlar bende göğüs büyütme ameliyatı olcam ama sıkıntım şu işyerine ne diyebilirim.? Patronum erkek tek bayan benimizin alırım almasına ama ne diyerek alacağım fikirlerinizi söylermisiniz
teşekkür ederim :) göğüsü hiç katmıyım adamın dikkatini çekmiceği varsa bile çeker şimdi ama kadın hastalıkları diyebilirim çok sağol:)Kadın hastalıkları ndan ameliyat olmam lazım. Yada kitle var göğsümde onu aldıracağım faln filan
Rica ederim.teşekkür ederim :) göğüsü hiç katmıyım adamın dikkatini çekmiceği varsa bile çeker şimdi ama kadın hastalıkları diyebilirim çok sağol:)
En iyi protezi takıcaklar kesinlikle bu doğru .Motivadan iyisi yok . Ama diğer taraflar tam saçmalık .Neden kendin aldın . Dr en az 2 protezle girmeli ameliyata. Ya taktığında göğüs kafesine dar gelirse ya da büyük gelirse ?Eğitim Araştırma hastanesinde meme büyütme ameliyatı olan arkadaşlar protez hariç hastane masrafınız ne kadar oldu? doktorum fiyat vermedi bilmediğini söyledi protez satan birinin numarasını verdi protezi ondan alıp hastane masrafını da hastaneye odicekmişim. Çok saçma bi durum evet. Ve benim haftaya ameliyatim var. Gün tarih belli fiyat belli değil 7500 butcem var. En iyi protez olan motiva takilcakmiş. Hastane masrafları hakkında bilginiz var mı ya da nasıl öğrenebilirim. Hastane çok uzak evime gidip öğrenmek dışında? İnşallah butcemi asmaz ve son dk şoka uğramam. İşin garibi ilk protezi alicam parayı odicem . Ameliyata 1gun kala hastaneye gidip hastane parasını odicem eğer hastane parası fazla gelirse odeyemezsem hem protez parası boşuna gitmiş olucak hem de emeklerim boşa gitcek
GÖğsümden kitle aldırıcam demek kadın hastalıklarından daha mantıklı . Çünkü ağrın olucak saklayamayabilirsin .Kızlar bende göğüs büyütme ameliyatı olcam ama sıkıntım şu işyerine ne diyebilirim.? Patronum erkek tek bayan benimizin alırım almasına ama ne diyerek alacağım fikirlerinizi söylermisiniz
Bel fıtığı dedim. Zaten ilk günler iki büklüm oluyorsun.teşekkür ederim :) göğüsü hiç katmıyım adamın dikkatini çekmiceği varsa bile çeker şimdi ama kadın hastalıkları diyebilirim çok sağol:)
KADIN HASTALIKLARI DEDİM BİLEREK HANİ KADINIZ YA MEMEDE OLABİLİR ALT KISIMDA UCUNU AÇIK BIRAKTIM :)) BENDE RAPORDA NE YAZACAK ACABA DİYE MERAK EDİYORDUM KİTLE YAZIYOR DEMEK E İYİ BENİM İÇİN ÇOK DAHA İYİ ÖYLE YAZMASI EN AZINDAN HE KİST ALDIRMIŞ DER GEÇER ESTETİK FİLAN YAZMASINDA RAPORDA WALLA ADAM KAPIYA KOYAR BENİ :)) ÇÜNKÜ BURDA TEK KİŞİ MUHASEBEYE BAKIYORUM BEN GİDİNCE İLLAKİ SIKINTI OLCAK 1 HAFTA ADAM DİCEK SANADA ESTETİĞİNEDE :)GÖğsümden kitle aldırıcam demek kadın hastalıklarından daha mantıklı . Çünkü ağrın olucak saklayamayabilirsin .
Rapora kitle diye yazıyor plastik cerrahlar onu gösterebilirsin .
Bir de zaten silikonlu çamaşır takıyorsan sporcu çamaşırı ile memelerin çook büyük gözükmez ..
HAHAAAAA :))))) İLAHİ SABAH SABAH GÜLDÜRDÜN BENİ :)))))Bel fıtığı dedim. Zaten ilk günler iki büklüm oluyorsun.
BİRDE NEDEN KİTLE DEMEDİM ONUDA SÖYLİYİM; DEDİMKİ ŞİMDİ ADAMIN DİKKATİNİ ÇEKMEYECEĞİ VARSADA ÇEKER NAPTIKİ BU GÖĞSÜ BÜYÜMÜŞ DİYE, ÇÜNKÜ ADAM MİMAR ÇİZİM FİLAN YAPIYOR ACAYİP DİKKATLİ KÖTÜ NİYETLİ KESİNLİKLE DEĞİL AMA İŞİNİN VERMİŞ OLDUĞU BİŞEY ONUNDA HANİ Bİ FARKLILIK OLDUĞUNU ANLAMASIN GEREK YOK DİYE DİREK KADIN HASTALIKLARI DEDİM KİST ALDIRDIM DERİM ADAM NERENDEN DİYE SORMAZ ZATEN :)GÖğsümden kitle aldırıcam demek kadın hastalıklarından daha mantıklı . Çünkü ağrın olucak saklayamayabilirsin .
Rapora kitle diye yazıyor plastik cerrahlar onu gösterebilirsin .
Bir de zaten silikonlu çamaşır takıyorsan sporcu çamaşırı ile memelerin çook büyük gözükmez ..