Meme büyütme

Sekerkiz1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2017
48
7
29
Eğitim Araştırma hastanesinde meme büyütme ameliyatı olan arkadaşlar protez hariç hastane masrafınız ne kadar oldu? doktorum fiyat vermedi bilmediğini söyledi protez satan birinin numarasını verdi protezi ondan alıp hastane masrafını da hastaneye odicekmişim. Çok saçma bi durum evet. Ve benim haftaya ameliyatim var. Gün tarih belli fiyat belli değil 7500 butcem var. En iyi protez olan motiva takilcakmiş. Hastane masrafları hakkında bilginiz var mı ya da nasıl öğrenebilirim. Hastane çok uzak evime gidip öğrenmek dışında? İnşallah butcemi asmaz ve son dk şoka uğramam. İşin garibi ilk protezi alicam parayı odicem . Ameliyata 1gun kala hastaneye gidip hastane parasını odicem eğer hastane parası fazla gelirse odeyemezsem hem protez parası boşuna gitmiş olucak hem de emeklerim boşa gitcek

Böyle saçma bir şey olamaz. Ben de araştırma hastanesinde ameliyat oldum. Protezi doktor ayarlar, getirtir. Neden mi? Çünkü size en uygun proteze ameliyat anında deneyerek karar verilir. Diğer konuları okursanız göreceksiniz zaten, pek çoğumuza ameliyat öncesi söylenen ölçüden farklı bir ölçü konuldu çünkü diğer ölçü ya küçük ya büyük gelip vücuda uymadığı için.. Ayrıca doktor nasıl çıkacak masrafı bilmez? İlk kez mi yapacak bu ameliyatı? Ben şahsen böyle bir doktora güvenip de ameliyat olmazdım. Dediğiniz marka nasıl en iyi marka oluyormuş onu da anlamadım, FDA onayı bile yok gördüğüm kadarıyla.. Adını da ilk kez duydum zaten. Bence tekrar başka bir hastane ve doktor araştırın.

Ya işin garibi doktor çok iyi ve güven verdi bana daha önce çok kez yapmış bu ameliyatı fotolarını da gösterdi inanılmaz güzel. Kullancagi protezin markası motiva yuvarlak ya da damla değil ergonomik vücut sekline göre şekil alıyor ve en yeni çıkan güvenilir bi protez buraya da kadar sorun yok ama doktorun bu yaptigi fiyat bilgisinin olmaması ya da bana söylememesi büyük saçmalık. Çok istediğim ve daha fazla zaman ve para kaybı yaşamamak için de vazgeçmeye korkuyorum

Devlet has. olucak benimde,bende silikonu kendim alıcam,Dr arayıp o vericekmiş bilgileri medicale, medicalci kadın bana ,Dr bizi arıycak şu şu cc arası getir diycek dedi, ameliyat esnasında deniycekmiş hepsini hangisi uygunsa onu takıcakmış. :)
Ama ben parayı peşin ödemeliymişim çünkü kadın bana, ben silikon siparişini vermem lazım istanbuldan geliyo silikonlar dedi, parayı oraya vericem 10tane kadar denemelik silikon alıcam senin dra ameliyat günü götürücem olmayanları geri alıp geri göndericem dedi.

Dr bana Hastaneye 1800-2000₺ arası ödersin dedi. Bazı zamanlar indirim oluyomuş hastane parasında eğer indirim zamanına denk gelirse belki daha az ödersin dedi, hatta 3.cu görüşmeye gittiğimde vezneyede uğradım (parayı oraya yatırıcakmışımda)vezneye sordum fiyat ama amca bana dediki ameliyat bilgilerini Dr sisteme giricekki ben sana ne kadar tuttuğunu söyliycem.

Yani daha tam belli değil tüm tahlillerim tamam ama gün alamadım dahaa. Ama Dr emin konuştu 2binden yukarı ameliyat edilmedi bugüne kadar dedi, sen 2bini hazır tut dedi ama indirimde olabilir tabi dedi. Silikonada 3200ödiycem 5200bütçem var dahada fazla bişey çıkmaz umarım. Eşimi zor ikna ettim zaten, 7yıldır cebelleşiyorum ama hayalime kavuşmama az kaldı inşallah. Sanada şimdiden hayırlı olsun diyorum. Umarım bi aksilikle karşılaşmazsın cnm.

Benimki mentor marka olucakmış, 250-350 arası deniycem dedi Dr.
İnşallah canım ya bende haftaya olucam ameliyat. 3gün sonra protezciyi aricam. Bi arkadasima sordum o da şişli etfalde olmuş meme büyütme ameliyatını hastane masrafı 4bin olmuş benimki de aşağı yukarı o kadar olur diye düşünüyorum protezlerde muhtemelen o kadardır nerden baksan toplamda 8bin tutar devlette yaptirmamin hiç bi avantajı olmicak gibi

7500 lira bütçe m var demişsin. O paraya özel hastanelerde ameliyat yapan doktorlar var. Ben 8 bin e oldum. O kadar para verip te neden böyle saçma sapan işlerle muhatap oluyorsun ki. Öyle bi sistem mümkün değil yani. E ben gidip alayım 600 cc silikon. Soksun bakalım ufacık bedenime o silikonu. DeneMeden olmaz iş. Yol yakınken başka bi doktor bak derim ben.

Bütçen özel hastane için kismen yeterli bencede devlet hastanesinde degil ozelde olman daha mantikli olur. Ameliyat sonrasi hastanede kaldigin gece sana verilen hizmet bile cok daha guzel oluyo ozellerde. Ki ben normal sartlarda asla ozele degil devlete giden bi insanim ama ameliyatta kesinlikle ozelden yanayim

Bende eğitim araştırma hastanesinde oldum hersey doktora aitti, tek sefer ödememi yaptim ameliyatimi oldum çıktım hic bir sikinti yasamadim.

Kızlar bende göğüs büyütme ameliyatı olcam ama sıkıntım şu işyerine ne diyebilirim.? Patronum erkek tek bayan benim izin alırım almasına ama ne diyerek alacağım fikirlerinizi söylermisiniz

Kızlar bende göğüs büyütme ameliyatı olcam ama sıkıntım şu işyerine ne diyebilirim.? Patronum erkek tek bayan benim izin alırım almasına ama ne diyerek alacağım fikirlerinizi söylermisiniz
Kadın hastalıkları ndan ameliyat olmam lazım. Yada kitle var göğsümde onu aldıracağım faln filan

En iyi protezi takıcaklar kesinlikle bu doğru .Motivadan iyisi yok . Ama diğer taraflar tam saçmalık .Neden kendin aldın . Dr en az 2 protezle girmeli ameliyata. Ya taktığında göğüs kafesine dar gelirse ya da büyük gelirse ?

GÖğsümden kitle aldırıcam demek kadın hastalıklarından daha mantıklı . Çünkü ağrın olucak saklayamayabilirsin .
Rapora kitle diye yazıyor plastik cerrahlar onu gösterebilirsin .
Bir de zaten silikonlu çamaşır takıyorsan sporcu çamaşırı ile memelerin çook büyük gözükmez ..

KADIN HASTALIKLARI DEDİM BİLEREK HANİ KADINIZ YA MEMEDE OLABİLİR ALT KISIMDA UCUNU AÇIK BIRAKTIM :)) BENDE RAPORDA NE YAZACAK ACABA DİYE MERAK EDİYORDUM KİTLE YAZIYOR DEMEK E İYİ BENİM İÇİN ÇOK DAHA İYİ ÖYLE YAZMASI EN AZINDAN HE KİST ALDIRMIŞ DER GEÇER ESTETİK FİLAN YAZMASINDA RAPORDA WALLA ADAM KAPIYA KOYAR BENİ :)) ÇÜNKÜ BURDA TEK KİŞİ MUHASEBEYE BAKIYORUM BEN GİDİNCE İLLAKİ SIKINTI OLCAK 1 HAFTA ADAM DİCEK SANADA ESTETİĞİNEDE :)

BİRDE NEDEN KİTLE DEMEDİM ONUDA SÖYLİYİM; DEDİMKİ ŞİMDİ ADAMIN DİKKATİNİ ÇEKMEYECEĞİ VARSADA ÇEKER NAPTIKİ BU GÖĞSÜ BÜYÜMÜŞ DİYE, ÇÜNKÜ ADAM MİMAR ÇİZİM FİLAN YAPIYOR ACAYİP DİKKATLİ KÖTÜ NİYETLİ KESİNLİKLE DEĞİL AMA İŞİNİN VERMİŞ OLDUĞU BİŞEY ONUNDA HANİ Bİ FARKLILIK OLDUĞUNU ANLAMASIN GEREK YOK DİYE DİREK KADIN HASTALIKLARI DEDİM KİST ALDIRDIM DERİM ADAM NERENDEN DİYE SORMAZ ZATEN :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…