İlk gunler biraz sikintili geciyor evet. Fakat iki hafta sonrasinda cok hizli iyilesiyorsunuz merak etmeyinKızlar salı günü ameliyat oldum süreci ve fiyatı bilmek isteyenler yazabilir ama şuan için size tek söylemek istediğim gerçekten sorun olmayacak kadar var sa memeniz yaptırmayın bu acı çok başka
Hangi doktorda oldunuz ameliyatı ve fiyat öğrenmek istiyorumKızlar salı günü ameliyat oldum süreci ve fiyatı bilmek isteyenler yazabilir ama şuan için size tek söylemek istediğim gerçekten sorun olmayacak kadar var sa memeniz yaptırmayın bu acı çok başka
130.000 adanada yaptırdımHangi doktorda oldunuz ameliyatı ve fiyat öğrenmek istiyorum
Doktor ismi nedir130.000 adanada yaptırdım
Tugay seküçoğluDoktor ismi nedir
Memnun kaldınız mıTugay seküçoğlu
Doktorum çok ilgili çok güven verici ve deneyimi çok kendisine güven duydum açıkçası ama bu daha 8 günlük yorum sonuç 3 ay sonra tam verebilirim dokununca ağrı olacakmı hislerim de sorun var mı hala korku içinde bekliyorum bu kadar acıya değecek mi ama şuan ki görüntüsünden çok memnunum onu eklemek isterimMemnun kaldınız mı
Anladım inş sonucunda istediğiniz görüntüye kavuşursunuz .Doktorum çok ilgili çok güven verici ve deneyimi çok kendisine güven duydum açıkçası ama bu daha 8 günlük yorum sonuç 3 ay sonra tam verebilirim dokununca ağrı olacakmı hislerim de sorun var mı hala korku içinde bekliyorum bu kadar acıya değecek mi ama şuan ki görüntüsünden çok memnunum onu eklemek isterim
Sadece protez ama dikleştirme için fiyat farkı konuşmadık ameliyatın durumuna göre bakacam gerekirse dikleştirme de yapacam dedi ama sonra gerek duymadığını söyledi yinede rahatsız olursam ilerleyen günlerde ücret talep etmeden ufak bir deri çıkarır yaparım dedi ama şuan gayet iyiAnladım inş sonucunda istediğiniz görüntüye kavuşursunuz .
Sizinki sade protezmi , dikleştirme dahil mi?
Anladım bende ameliyat oldum 2 ay oldu benim göğüslerimde dikleştirme + protez işlemi yapıldı buna rağmen hala sarkık bunu doktorla konuştum 6 ay dolunca sizin dediğiniz gibi tekrar deri alacağını söyledi bekliyorum bakalım ne olacakSadece protez ama dikleştirme için fiyat farkı konuşmadık ameliyatın durumuna göre bakacam gerekirse dikleştirme de yapacam dedi ama sonra gerek duymadığını söyledi yinede rahatsız olursam ilerleyen günlerde ücret talep etmeden ufak bir deri çıkarır yaparım dedi ama şuan gayet iyi
Peki sarkık olması dışında bir şikayetiniz kaldı mı ben rahatça 2. Ayda elleyebilecekmiyim acır mı yada batma yanma kalıyormuAnladım bende ameliyat oldum 2 ay oldu benim göğüslerimde dikleştirme + protez işlemi yapıldı buna rağmen hala sarkık bunu doktorla konuştum 6 ay dolunca sizin dediğiniz gibi tekrar deri alacağını söyledi bekliyorum bakalım ne olacak
2 ay doldugunda rahatlikla dokunabilir duruma gelirsiniz. Benim yanma batma bitmisti o donemde. Ciddi oranda yumusamisti.Peki sarkık olması dışında bir şikayetiniz kaldı mı ben rahatça 2. Ayda elleyebilecekmiyim acır mı yada batma yanma kalıyormu
Yok ben yüz üstü bile uyuyabiliyorum dokunuyorum hissediyorum yani bir sıkıntı yok çok şükürPeki sarkık olması dışında bir şikayetiniz kaldı mı ben rahatça 2. Ayda elleyebilecekmiyim acır mı yada batma yanma kalıyormu
Bende dikleştirme +protez olmak istiyorum 2 dogjm sonrası sarkti göğüslerim küçük olduğu için protezsiz olmaz dedi doktor merak etttigm şu aslında cinsel hayatı etkiliyo mu protez yani normal memeyi sıktığı gibi protezi sıkabilir mi eşlerKızlar salı günü ameliyat oldum süreci ve fiyatı bilmek isteyenler yazabilir ama şuan için size tek söylemek istediğim gerçekten sorun olmayacak kadar var sa memeniz yaptırmayın bu acı çok başka
Ay kızlar ya siz neler yapıyorsunuz böyle evlenince göğüsler zaten büyüyor ben eskiden 75 takıyordum şuan 80 takıyorum cinsel ilişki olduğu için heralde otomatikmen büyüyor bu arada doğru sutyen takarsanız zaten dik görünür sarkmaz daBende dikleştirme +protez olmak istiyorum 2 dogjm sonrası sarkti göğüslerim küçük olduğu için protezsiz olmaz dedi doktor merak etttigm şu aslında cinsel hayatı etkiliyo mu protez yani normal memeyi sıktığı gibi protezi sıkabilir mi eşler