• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme büyütme ve mini abdominoplastiyi bir arada oluyorum!!!

bilmiyorum canım. hangi profil nasıl durur, bunu yaklaşık olarak anlaman için bu simülatörler.

Yarin dr umla son randevum var, sayenizde detaylari konusup aklimdakileri danisacagim..bu arada silikonun tipi ameliyat teknigi filan da netlesmis olur..sali gunu 10.00 da da ver elini guzellik;)))

Yarin dr umla son randevum var, sayenizde detaylari konusup aklimdakileri danisacagim..bu arada silikonun tipi ameliyat teknigi filan da netlesmis olur..sali gunu 10.00 da da ver elini guzellik;)))

doktorun kim? yarın mı yani ameliyatın :52: umarım istediğin sonucu alırsın. hadi bakalım :112:

doktorun kim? yarın mı yani ameliyatın :52: umarım istediğin sonucu alırsın. hadi bakalım :112:

Canim doktorum Ankara dan Doc. Dr Zühtü Demir. Ameliyatim yarin. Bugun son randevuya gittim dual plan yapacakmis. High profil olacakmis. Ben doktoruma cok guveniyorum. Umarim ameliyatta kolay gecer, hatta yarin aksam size yazabilirim:))

Canim doktorum Ankara dan Doc. Dr Zühtü Demir. Ameliyatim yarin. Bugun son randevuya gittim dual plan yapacakmis. High profil olacakmis. Ben doktoruma cok guveniyorum. Umarim ameliyatta kolay gecer, hatta yarin aksam size yazabilirim:))

kendini ne zaman iyi hissedersen o zaman foruma gir yaz. biz bekleriz :29:

Canım rabbim bu mübarek kadir gecesinde yar ve yardımcın olsun inşallah, her şey çok iyi istediğin gibi olsun.

kendini ne zaman iyi hissedersen o zaman foruma gir yaz. biz bekleriz :29:
Kizlaaaarrr.. Oldum bitti gitti:))) bu gece hastanede kalacagim. 250 lik takilmis ama zaten minyonum, simdilik harika gorunuyorlar.. Keske daha once yaptirsaymisim..
Kizlar isteyip korkan varsa inanin deger
Bu arada kolumu oynattikca meme kaslarim gicirdiyor

hoşgeldin aramıza canımm, iyi olmana çok sevindim.. daha yeni ameliyat oldun sakın kollarına yüklenecek hareketler yapma ben de kollarımı çok rahat hareket ettiriyorum diye her işimi yapıyordum sonra oralet bana kızdı kollarına yüklenme ilk günler sonra ağrın olur diye o öyle deyince bırakmıştım ben de koluma çok yüklenmemiştim. Güzel haberlerini almak mutlu etti beni, istirahat et dinlen yürüyüş yapmaya da başla ben hastanede kaldığım gece 5 6 defa 5 er dk lık yürüyüşler yapmıştım iyi geliyor canım.

Kizlaaaarrr.. Oldum bitti gitti:))) bu gece hastanede kalacagim. 250 lik takilmis ama zaten minyonum, simdilik harika gorunuyorlar.. Keske daha once yaptirsaymisim..

hadi bakalım geçmiş olsun. kollarını zorlama çok fazla. gerçi doktorun da söylemiştir ne kadar kullanman gerektiğini. dikkat et kendine.

Geçmiş olsun canım.İstedigin Gögüs tipini doktoruna iyi bir şekilde anlattıysan doktorunda sana en uygun ve güzel olan protez büyüklüğünü tercih etmiştir zaten ;) kollarını fazla hareket ettirmemeni tavsiye ederim.. Aman diyelim iyi olan bir sonucu kötüye dönüştürebilirsin Allah korusun ... Hep böyle güzel haberlerle aramızda olursun inşallah.. Tekrar geçmiş olsun canım .

Geçmiş olsun cnm yeni memişlerini güle güle kullan.İyileştiğin zaman keyfini tadını çıkar bol bol

hadi bakalım geçmiş olsun. kollarını zorlama çok fazla. gerçi doktorun da söylemiştir ne kadar kullanman gerektiğini. dikkat et kendine.

Canlarım, hepinize ayrı ayrı yazmamadım ama hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Sayenizde bu süreci daha bilinçli ve güvenli geçiriyorum. Bugün taburcu oldum, abdominoplastim de olduğu için yarın Dr umula randevum var, sanırım dreni çıkaracak. Kollarıma yuklenmemeye çalışıyorum, ama Dr um ekstra birşey söylemedi, yarın soracağım..birde sizden farkım karin kaslarıma da yuklenemeyisim ama inanın her seye değermiş..gelişmeleri yazacağım..öpüyorum sizi

Canım şimdi nasılsın umarım tamamen toplanmışsındır aramıza bomba gibi dönersin. Bekliyorum merakla güzel haberlerini;)

Canlarım, hepinize ayrı ayrı yazmamadım ama hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Sayenizde bu süreci daha bilinçli ve güvenli geçiriyorum. Bugün taburcu oldum, abdominoplastim de olduğu için yarın Dr umula randevum var, sanırım dreni çıkaracak. Kollarıma yuklenmemeye çalışıyorum, ama Dr um ekstra birşey söylemedi, yarın soracağım..birde sizden farkım karin kaslarıma da yuklenemeyisim ama inanın her seye değermiş..gelişmeleri yazacağım..öpüyorum sizi

cok gecmiş olsun aramıza hoşgeldin canım doktorumuz aynı onun ıcın eminim cok güzel sonuç alacaksın

Back