• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme büyütme ve burun estetiği aynı anda olanlar

pinarerdem

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2014
4
0
1
İstanbul
Kızlar meme büyütme ve burun ameliyatı aynı anda olmayı düşünüyor ve doktor araştırması yapıyorum.araştırdığım kadarıyla sadece burun estetiğinde çok başarılı doktorlar var ama ben ikisini aynı anda düşündüğüm için her iki alanda da uzman güvenilir bir doktor olsun istiyorum.paraya kıymaya da hazırım:) Serhat Tuncer , Prof Dr Aylin bilgin karabulut ve Prof Dr deniz işçen hakkında araştırma yapıyorum. Bir kaç gün içinde karar vermem lazım çok zamanım kalmadı . Bu doktorlar hakkında yorumlarınızı ve varsa başka doktor tavsiyelerinizi bekliyorum

Merhaba ben burun ve gögüs estetigini ayni zamanda yaptirdim. 3 ay oluyor. Doktor secimim daha cok Emre Ilhan beyden yanaydi. Burnumu ondan baskasinin yapmasini istemiyordum. Onun ve bu forumdan baska bir arkadasin önerisiyle Ilkay Hüthüt beyde gögsümü yapti.

Merhaba ben burun ve gögüs estetigini ayni zamanda yaptirdim. 3 ay oluyor. Doktor secimim daha cok Emre Ilhan beyden yanaydi. Burnumu ondan baskasinin yapmasini istemiyordum. Onun ve bu forumdan baska bir arkadasin önerisiyle Ilkay Hüthüt beyde gögsümü yapti.

Merhaba, ben sizin gibi burun + meme büyütme ameliyatı olacağım .Emre ilhan çok iyi bir doktor fiyatlarını da biliyorum ama memeye önerdiği doktor herhangi bir indirim yaptı mı size? >Toplam ne kadar ödediniz? Ve kaç gün sonra normal hayata dönebildiniz?

Back
X