Meme büyütme sonrası sol memede yanma batmaa olanlar

Estağfurullah ne yorulması göğüs birleşmesi kısmı biraz yapısal bir durum buna yapınız müsaitse istediğiniz gb olur ama uygun sütyenler seçerekte bu görüntüyü oluşturabilirsiniz. Farklı modellerdeki sütyenler dekolte görüntüsünü de farklı gösteriyor. Balenli sütyen tercih ederseniz görüntü sizi daha çok memnun edecektir

Çok teşekkür ederim mağazaya girip tüm çamaşırları deneyip memelerimi hepsinde nasıl duruyor görmek istiyorum

Merhaba benim de bugün 3 hafta oldu ameliyat olalı, büyük sorunlarım çoğu geçti fakat sizin gibi yanma var sızlama var hatta kaşınma var, ortası üstleri çok kaşınıyor, dün dışarda hafif rüzgar vardı, iki meme ortası nasıl yandı o rüzgarla birlikte , dediğiniz gibi dayanılmaz ağrılar değil ama sıkıntı mı var korkusu beni de sarıyor, doktor hepsine normal diyor

İç dikişlerinizden kaynaklı yanma ve batma olabilir. Bende de olmuştu bir hafta kadar sürdü geçti belki zorladınız farkında olmadan. Bende birşey sormak istiyorum hangi sıklıkla kontrollere gidiyoruz? Benim 4 ay oldu ameliyat olalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…