- 22 Kasım 2023
- 19
- 11
- 33
-
- Konu Sahibi kardelenayss
Merhabalar benimde 2.ayım doldu ara ara benim de acı,yanma vs oluyor bence çok normal. Tam iyleşme süreci 1 yılı buluyor. Şuanda bunları yaşamamız çok normal. Ameliyat olmadan öncede ara ara göğsümde batma vs olurdu.Merhaba meme büyütme olalı 2 ay oluyor tübüler meme yapım vardı sol memem hiç gelişmemiş o yüzden daha büyük cep açılıp sağa göre daha büyük protez yerleştirildi sorun şu ki 10 gündür falan sol mememde acı yanma sızlama var doktora gittim olacak diyo ama zamanla geçmedi yada azalmadı yani durulmayacak dayanılmaz bi ağrı değil ama rahatsız ediyo huzursuzluk veriyor başına gelen varmı lütfen yardım!!!
İnanın acısında ağrısında değilim de korkuyorum bişeymi oldu diye hani dedim ya dayanamayacağım bi sızlama değil zaten ama stres oldum gerçi doktorum şekilde bozukluk ısı artışı ve dayanılmaz bi ağrı olmadığı sürece korkma diğerleri olacak dedi ama bide tek memede olunca tırsıyorumMerhabalar benimde 2.ayım doldu ara ara benim de acı,yanma vs oluyor bence çok normal. Tam iyleşme süreci 1 yılı buluyor. Şuanda bunları yaşamamız çok normal. Ameliyat olmadan öncede ara ara göğsümde batma vs olurdu.
Doktorunuz söylemiş bence içinizi rahat tutun ben de mesela kendimi çok yorduğum zamanlarda onu daha çok hissediyorum. Biraz sabır isteyen bir ameliyat 2 ayı sabırla geride bırakmışızİnanın acısında ağrısında değilim de korkuyorum bişeymi oldu diye hani dedim ya dayanamayacağım bi sızlama değil zaten ama stres oldum gerçi doktorum şekilde bozukluk ısı artışı ve dayanılmaz bi ağrı olmadığı sürece korkma diğerleri olacak dedi ama bide tek memede olunca tırsıyorum
Hayır 2 hafta oldu bırakalı doktorum daha önce bırakabilirsin demişti ama ben yine de taktım siz kullanıyomusunuzDoktorunuz söylemiş bence içinizi rahat tutun ben de mesela kendimi çok yorduğum zamanlarda onu daha çok hissediyorum. Biraz sabır isteyen bir ameliyat 2 ayı sabırla geride bırakmışızKorse kullanmaya devam ediyor musunuz
Kesinlikle evet bende 8 hafta korse kullandım ve sonrasında 1 ay sporcu sütyeni kullandım şimdi ise normal desteksiz dantelli sütyenlere geçiş yaptım sadece akşamları yatarken sporcu sütyeni takıyorum daha rahat oluyorBenim doktorum 8 hafta boyunca takmamı söylemişti. Yarın tam olarak 8. Haftam bitiyor. Şuan ne kullanıyorsunuz peki
4. Ay dolmak üzere ve hala sol tarafımda ara ara sızlama oluyor dokunduğumda o yüzden tamamen normal bir süreç korkmayınMerhaba meme büyütme olalı 2 ay oluyor tübüler meme yapım vardı sol memem hiç gelişmemiş o yüzden daha büyük cep açılıp sağa göre daha büyük protez yerleştirildi sorun şu ki 10 gündür falan sol mememde acı yanma sızlama var doktora gittim olacak diyo ama zamanla geçmedi yada azalmadı yani durulmayacak dayanılmaz bi ağrı değil ama rahatsız ediyo huzursuzluk veriyor başına gelen varmı lütfen yardım!!!
Sporcu sütyeni fermuarlı ve ya da kopçalı mı. Yoksa normal düz bir sporcu sütyeni miKesinlikle evet bende 8 hafta korse kullandım ve sonrasında 1 ay sporcu sütyeni kullandım şimdi ise normal desteksiz dantelli sütyenlere geçiş yaptım sadece akşamları yatarken sporcu sütyeni takıyorum daha rahat oluyor
Sporcu sütyeni beni daha çok rahatsız ediyor korse daha rahat nasıl bir sporcu sütyeni kullanıyorsunuz fermuarlı mı düz müSporcu sütyeni kullanıyorum onlarda zaten korseye benziyo
Bunları kullanıyorum ve çok rahatlar korseden sonra iyi geldi rahatlık açısından geceleri yatarken özellikleSporcu sütyeni fermuarlı ve ya da kopçalı mı. Yoksa normal düz bir sporcu sütyeni mi
Sporcu sütyeni beni daha çok rahatsız ediyor korse daha rahat nasıl bir sporcu sütyeni kullanıyorsunuz fermuarlı mı düz mü
Çok teşekkür ederim ben de bunlara geçiş yaparım o zaman arkası çapraz gelen sırtımı çok ağrıtıyorBunları kullanıyorum ve çok rahatlar korseden sonra iyi geldi rahatlık açısından geceleri yatarken özellikle
Rica ederimÇok teşekkür ederim ben de bunlara geçiş yaparım o zaman arkası çapraz gelen sırtımı çok ağrıtıyoren uygununu bulurum
Kesinlikle en yakın zamanda yeni cicilerime kavuşmak istiyorumRica ederimdeneyerek kendinize en uygun ve rahat olanı sececeksinizdir
Düz ve altı geniş olanlardan kullanıyorum oda rahatsız etmiyor kaç cc sizinSporcu sütyeni fermuarlı ve ya da kopçalı mı. Yoksa normal düz bir sporcu sütyeni mi
Sporcu sütyeni beni daha çok rahatsız ediyor korse daha rahat nasıl bir sporcu sütyeni kullanıyorsunuz fermuarlı mı düz mü
Çok rahatladım gerçekten teşekkür ederim burası iyiki var4. Ay dolmak üzere ve hala sol tarafımda ara ara sızlama oluyor dokunduğumda o yüzden tamamen normal bir süreç korkmayın
Bende bunlardan kullanıyorum çok rahat oluyoBunları kullanıyorum ve çok rahatlar korseden sonra iyi geldi rahatlık açısından geceleri yatarken özellikle
Benim ultra yüksek profil 365 cc oldukça memnunum boyutundanDüz ve altı geniş olanlardan kullanıyorum oda rahatsız etmiyor kaç cc sizin
Benim biri 360 diğeri 330 cc tübüler olduğu için 360 olan taraf daha büyüğünü almamış aslında bi tık daha büyük olsun isterdim omuzlarım geniş ama nasip bu bi iyileşsin dd bunada razıyımBenim ultra yüksek profil 365 cc oldukça memnunum boyutundan