Meme dokusu çok çok azdıameliyattan önce de bu şekilde miydi
Gercekdenmi?çok kafaya takdım görüntünü(depressiyon yaşıyorum resmenBana normal geldi öyle büyük bir aşağı doğruşuk yok gibi
Evet bence fark edilir bir durum söz konusu değil. Doğal kişilerin de meme uçları birbirinden oldukça farklı oluyor. Doğal duruyor. Ama sizi çok rahatsız ederse doktorunuza sorun istersenizGercekdenmi?çok kafaya takdım görüntünü(depressiyon yaşıyorum resmen
Çook teşekkür ederimEvet bence fark edilir bir durum söz konusu değil. Doğal kişilerin de meme uçları birbirinden oldukça farklı oluyor. Doğal duruyor. Ama sizi çok rahatsız ederse doktorunuza sorun isterseniz
Bence memede bir sorun yok gibi ama dikişleriniz için aynı şeyi diyemeyeceğim üzülerek. Normalde karşıdan bakıldığında dikişlerin memenin altında kalıp görünmemesi gerekiyor. Sizin çok bariz bir şekilde gözüküyor çok geçmiş olsun bu aradaBöyle gözüküyor.Çok kötü hiss ediyorum kendimi
EkledimGörünmüyor cnm
evet haklısınız.bence silikon düzgün yerleşdirilmemiş.ondan dikişde berbat gözüküyor(Bence memede bir sorun yok gibi ama dikişleriniz için aynı şeyi diyemeyeceğim üzülerek. Normalde karşıdan bakıldığında dikişlerin memenin altında kalıp görünmemesi gerekiyor. Sizin çok bariz bir şekilde gözüküyor çok geçmiş olsun bu arada
aslında kötü görünmüyor, belki zamanla istediğiniz dıruma gelir.Böyle gözüküyor.Çok kötü hiss ediyorum kendimi
Resmen depressiyon yaşıyorum bu görüntüye göre(aslında kötü görünmüyor, belki zamanla istediğiniz dıruma gelir
Estetik bir tarafda da şans işi qaliba(Aslında Normal öyle kötü görünmüyor.
Geçen hafta bir arkadaş paylaşmıştı ojun da uçları çok yukarıya bakıyordu
Çok teşekkür ederim cevabınız için.İnstagramda doktor sayfalarında paylaşılan meme ameliyatı sonrası resimler güzel yuvarlak.bende meme ucu çok çok aşağı.bu nasıl kalkar ki?(Ben bu grupta gördüklerime göre normal duruyor zamanla şişlik inecek bende küçültme ve dikleştirme oldum 4 ay oldu tam şeklini yeni aldı ödemler sertlikler anca düzeldi sizinde daha iyi olacaktır
O resimler genelde 6 ay 1 sene farkı diye biliyorum yeni ameliyat sonrası dikdörtgen gibi duran memelerde gördüm burdaÇok teşekkür ederim cevabınız için.İnstagramda doktor sayfalarında paylaşılan meme ameliyatı sonrası resimler güzel yuvarlak.bende meme ucu çok çok aşağı.bu nasıl kalkar ki?(
Belki zamanla düzelir bu uzun bir süreç çok kafanıza takmayın umarım her şey sonrasında istediğiniz gibi olurEkledim
evet haklısınız.bence silikon düzgün yerleşdirilmemiş.ondan dikişde berbat gözüküyor(