Merhabalar herkese. 6 gün önce
meme büyütme ameliyatı oldum. Kas üstü mentor uhp 430 cc takıldı. Göğsüm yok denecek kadar küçüktü. Ama doktorum dokum olduğunu söyledi bu yüzden kas üstünü tercih etti. 4. Günümde sağ göğsümde beklenmeyen bir şişlik oluştu doktor kontrole çağırdı ve kanama olabileceğini söyledi. Hapşırma vs bağlı tıkalı damar açılmış olabilir gibi bişi söyledi
Korsenin üzerine sıkı sıkı sargı bezi sardılar şişlik inmezse yeniden ameliyat olmam gerekebilirmiş. Sorun şu arkadaşlar kas üstü 6. Gün olmasına rağmen kendimi hiç iyi hissetmiyorum aşırı gerginlik devam ediyor. Bir de hastanedeki hemşire damar yolu açarken muhtemelen yanlış bi yere soktu iğneyi çığlık attım elimde şimşekler çaktı resmen sonra hemen çıkardı ama o damar şiş ve acıyor elim geriliyor dokununca tuhaf bir sancı oluşuyor. 15 yıllık hayalimdi bu meme ama pişman olmaya başladım bir şeyler yolunda gitmiyormuş gibi hissediyorum sanki damarlarımda problem varmış gibi
haftaya kalp damar cerrahisine gitmeyi düşünüyorum.benzer durum yaşayan var mı acaba ne önerirsiniz?