Geçmiş olsun sanada canım kaç cc taktırdın detay verebilir misin taktırmadan önce göğüslerin varmıydı hiç mi yoktuGecmis olsun canim gule gule kullan,bende senden iki gun sonra ameliyat oldum bana da suan devasa gorunuyorlar umarim odemler gecince iner doktorum inecegini soyledi
Merhaba canim nasil oldun merak ettim iyikesme surecin nasil geciyor? Benim yarin 1hafta olacak agrim pek yok ama cok gergin cok sisler henuz bir inme odemlerde bi azalma yok, doktor kontrolum vardi dun yüzde 10u inecek ve zamanla yumusiycak diyo ama suan tabi hic inanamiyorum bunaGeçmiş olsun sanada canım kaç cc taktırdın detay verebilir misin taktırmadan önce göğüslerin varmıydı hiç mi yoktu
MerhabalarMerhaba canim nasil oldun merak ettim iyikesme surecin nasil geciyor? Benim yarin 1hafta olacak agrim pek yok ama cok gergin cok sisler henuz bir inme odemlerde bi azalma yok, doktor kontrolum vardi dun yüzde 10u inecek ve zamanla yumusiycak diyo ama suan tabi hic inanamiyorum buna
İnsallah canim bian once iyileşir sagligimiza ve istedigimiz goruntuye kavusuruz,birsey sorucam sen dikişlerin ustundeki bantlari nasil cikardin suyla yumusatarak mi cok korkuyorum suan acmaya dikisler acilcakmis gibi geliyo ama acip krem surmeye baslamam lazim fazla iz kalsin istemiyorum,aklinda bulunsun doktorum contractubex krem verdi izler icin oldukca etkiliymisMerhabalar
Benim bugün 10. Gün tekrar kontrolüm vardı gittim dikişlerim vs herley çok iyi dedi doktorum o bahsettiğin hisler bendede hala mevcut 1 ayı bulur normal hissetmemiz diye düşünüyorum ben . Onun dışında yumuşama falan da bikaç ayı bulacaktık ama masaj çok önemliymiş bu dönemde benimde ödemler biraz fazla sürekli masaj yap memelerine dokun dokunmaktan korkma dedi doktorum . Bakalım ikimiz içinde ve tüm ameliyat olanlar için inşallah sorunsuz hızlı bi şekilde geçer ve unuturuz bu günleri
Bandajlardab Bende korktum . normalde pazartesi açmam gerekiyordu duşta ıslanınca açarsın dediler ama açamadım, bugün kontrolde çıkardılar . bana şimdilik sadece bepanthen sür günde 3/4 defa dedi . Daha sonra iz için krem başlayacakmışım sanırım :/İnsallah canim bian once iyileşir sagligimiza ve istedigimiz goruntuye kavusuruz,birsey sorucam sen dikişlerin ustundeki bantlari nasil cikardin suyla yumusatarak mi cok korkuyorum suan acmaya dikisler acilcakmis gibi geliyo ama acip krem surmeye baslamam lazim fazla iz kalsin istemiyorum,aklinda bulunsun doktorum contractubex krem verdi izler icin oldukca etkiliymis
Çıkaedınmı canım çok sevindimBu yaziyi okuyan birine belki faydasi olur dusta dikislerimin uzerindeki bantlari cikarmayi beceremedim,bende uzerlerine zeytin yag surup yavas yavas cekerek cikardim baya kolay oldu aklinizda bulunsun
Evet canim cikardimÇıkaedınmı canım çok sevindim
Evet canım gözüm alıştı inşallah zamanla oturunca daha iyi olacak çok şükür ağrılı dönemleri atlattık sayılır 1 ay sonra daha iyi olacak inaşşalhEvet canim cikardimameliyat oncesi en cok dikis izlerinden korkuyodum ama gözüme suan bile cok kotu görünmedi zamanla iyilesir ama iste su ödemler sislik bi inseydi seklini bulsaydi cok iyi olcakti beklemek zor geliyor,seninkiler nasil biraz gözün alisti mi buyuklugune
İnsallah canimEvet canım gözüm alıştı inşallah zamanla oturunca daha iyi olacak çok şükür ağrılı dönemleri atlattık sayılır 1 ay sonra daha iyi olacak inaşşalh
Merhabalar, ben ve kardesim 09.06.2020 de yani geçen hafta ameliyat olduk. Bizim de meme dokumuz yoktu hemen hemen hiç. 325cc mentor yuvarlak silikon takıldı. Dual plan yani yarısı kas altı yarısı üstü.Dün(6. Gün) doktor sargıyı açtı. Bana ödemli hali bile küçük geliyorMerhaba arkadaşlar ,
01.06.2020 tarihinde kas altı meme büyütme ameliyatı oldum . 25 yaşındayım evli değilim 1,64 boy 56 kg dayım, doktoruma çok büyük istemediğimi söyledim , normal memelerim yok gibi birşeydi double destek 75 a cup kullanıyordum. Doktorum ameliyatta 325 cc mentor marka yuvarlak silikon takmış. 80 b cup oldu dedi ama şuan çok büyük gözüküyor herkes ödemler geçince normale döneceğini söyledi doktorumun hemşiresi b cup oldu göğüslerin ödemler geçsin göreceksin falan diyor ancak şuan çok stresliyim acaba ödemler gidince gerçekten gözle görülür küçülme olur mu asıl soru bu aslında lütfen tecrübesi fikri olanlar cevaplarsa çok sevinirim gerçekten agrısı sızısını geçtim şuan tek derdim boyut olarak dikkat çeker mi ben çünkü çok dikkat çekmesini istemiyorum aşırı dursun istemiyorum yardımlarınızı cevaplarınızı bekliyorum kızlar
merhaba ;Merhabalar, ben ve kardesim 09.06.2020 de yani geçen hafta ameliyat olduk. Bizim de meme dokumuz yoktu hemen hemen hiç. 325cc mentor yuvarlak silikon takıldı. Dual plan yani yarısı kas altı yarısı üstü.Dün(6. Gün) doktor sargıyı açtı. Bana ödemli hali bile küçük geliyorAslında belki öyle gorunmez ama bizim memeler biraz ayrıkmis doktor ameliyattan hemen önce ölçüp biçerken söylemişti bunu.Moralimiz bozuldu. Meme uçları biraz ayrık olacak dedi. Belki biraz daha birlesik olsa küçük görünmez gözüme ama bence küçük. Bir de ödem gidince %10oraninda küçülecek demisti doktor. Daha da küçülsun istemiyorum. Size nasıl büyük görünüyor
Meraba canim nasil geciyor iyileşme surecin sagligin iyidir umarim,hala biraz buyuk gorunsede benim gozumde alisti artikmerhaba ;
öncelikle geçmiş olsun bu birazda kişinin ne istediğiyle alakalı ben zaten büyük meme istemiyordum oyüzden ödemli hali bana büyük gelmişti ve hiç yokken birden olması biraz garipsedim. ama şuan gözüm alıştı daha iyi hissediyorum .bu arada dual plan direkt kas altıdır yarısı kas altı yarısı kas üstü ilk defa duyuyorum şuanda çünkü benimde dual plandı yani kas altıydı . Bahsettiğiniz teknik nasıl oluyor merak ettim
Merhaba ;Meraba canim nasil geciyor iyileşme surecin sagligin iyidir umarim,hala biraz buyuk gorunsede benim gozumde alisti artik