Yaa ins ole olur:) tesekkurlerEvet ilk gördüğünüz gibi kalmıyor ödemler gidip oturunca küçülüyor biraz ilk gördüğümde çok büyük gelmişti şimdi göz de alıştı tabi bir tık daha büyük olabilirmiş diyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa ins ole olur:) tesekkurlerEvet ilk gördüğünüz gibi kalmıyor ödemler gidip oturunca küçülüyor biraz ilk gördüğümde çok büyük gelmişti şimdi göz de alıştı tabi bir tık daha büyük olabilirmiş diyorum
Merhaba ameliyat gününe göre yüzde kaç küçülme oluyorevet evet öyle oluyor, doğru ödem gidince küçülüyor
onu tam olarak bilemiyorum. ben yaptırmadım arkadaşım yaptırmıştı, 6 ay onun şikayetini dinlemiştim :) ama şişliği inmişti, sonradan memnun kalmıştı. yani yüzde 15 gibi birşeydir herhaldiMerhaba ameliyat gününe göre yüzde kaç küçülme oluyor
Çok teşekkürleronu tam olarak bilemiyorum. ben yaptırmadım arkadaşım yaptırmıştı, 6 ay onun şikayetini dinlemiştim :) ama şişliği inmişti, sonradan memnun kalmıştı. yani yüzde 15 gibi birşeydir herhaldi
Merhaba masaja ne zaman başladınız acaba benimde 3 hafta oldu operasyon gecireli büyütme işlemi yapıldı herkezten zor bir süreç yaşıyorum nadir rastlanan bir durum olduğunu söyledi doktor fakat hiç bir şekilde masajdan bahsetmedi hala çok şiş ve gergin deliricem çoğu kişi iki haftada normale dönüyor bende hiç bir ilerleme yok iğrenç bir görüntü var aynaya bakamıyorumMerhabalar
Benim bugün 10. Gün tekrar kontrolüm vardı gittim dikişlerim vs herley çok iyi dedi doktorum o bahsettiğin hisler bendede hala mevcut 1 ayı bulur normal hissetmemiz diye düşünüyorum ben . Onun dışında yumuşama falan da bikaç ayı bulacaktık ama masaj çok önemliymiş bu dönemde benimde ödemler biraz fazla sürekli masaj yap memelerine dokun dokunmaktan korkma dedi doktorum . Bakalım ikimiz içinde ve tüm ameliyat olanlar için inşallah sorunsuz hızlı bi şekilde geçer ve unuturuz bu günleri
Ben de bu sıralar masaja başlamıştım. Masaj dediğim tek hareket, yukarıdan aşşağı bastırarak masaj yapıyordum. Açıkcası düzenli yapamadım, hele işe başlayınca tamamen bıraktım. Şuan 4.ayım doldu gayet yumuşak ve şekil aldılar. Ödem için ilk haftalar enfla c kullanmıştım.Merhaba masaja ne zaman başladınız acaba benimde 3 hafta oldu operasyon gecireli büyütme işlemi yapıldı herkezten zor bir süreç yaşıyorum nadir rastlanan bir durum olduğunu söyledi doktor fakat hiç bir şekilde masajdan bahsetmedi hala çok şiş ve gergin deliricem çoğu kişi iki haftada normale dönüyor bende hiç bir ilerleme yok iğrenç bir görüntü var aynaya bakamıyorum