- Konu Sahibi Sevim35-35
ahahahahah çok güldümSanki mememde tlfn unutmuşlar titreşimde gibi :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ahahahahah çok güldümSanki mememde tlfn unutmuşlar titreşimde gibi :)
Ahahahaha oda güzelBende sapık sapık düşünceler üretiyorum ameliyat oldugumdan berimesela denizden çıkarken kasıtlı olarak dışarı fırtlatmak falan gibi...tam bir sonradan görmeyim
Canım ben 1,5-2 ay arası öle hissetmeye başladım ama herkesde süreç farklı ama geçecek hepsi biraz sabır... Hemen telaşa da kapılma rahat olursan daha çabuk atlatırsın durumuBaloncuklar biraz parmağımla dokununca falan olmaya başladı peki ne zaman kendi memem gibi hissetmeye baslarım???
bence zaten normal hayatta kimse anlamıyoDoğru rahat olmam lazım kaslar stresten daha cok geriliyo daha acı veriyo ...evdede coooook sıkıldım ama daha işe dönebilcek haldede değilim... sağolsun sevgiliminde tripleri bitmiyo yok doğallığım bozulmus yok iyileşmeden bakamazmış keyfim için ypmısım vs iyice gerildim ya...kimseyede söylemedim ark.larıma bile dertleşecek kk arkadaslarım var birtek
yok ben bu ameliyata anlayışılı bakmak olarak anlamıyolar demştşm. anlayış göstermiyolar anlamında. ben mesela anneme falan söylemicem hatta yalnız gitmeyi düşünüyorum hastaneye. bikmiyorum bakalım nasıl olcakCok yakınların anlar büyük ihtimal doğum kontrol hapı kullanmaya başladım diyeceğim...inanırlar inanmazlar onlara kalmış artık
Kas seğirmesi falan heralde o geliyo aklıma sizdede bendede olduguna göre...çok geçmiş olsun küçültmenin daha zor oldugunu söylüyorlar sağlıkla iyileşirsiniz umarımMerhaba kızlar başlığı görünce dayanamadım yazayım dedim. 3 gün önce meme küçültme operasyonu oldum. Sol göğsüm kan topladı sonradan direnle boşaltıldı falan. Şu anda kanama durdu. Dünden beri o titreşim olayını bende yaşıyorum. Sadece sol göğsümde. Aynen bi arkadaşın dediği gibi sanki mememde telefon unutmuşlarda titriyo gibi. E cupdan B cup a düştüler. Dünya varmış valla. 1,5 kilo yük kalktı boynumdan sırtımdan. Herkesin derdi başka en önemlisi sağlıklı olmak.
Ee tabi estetik,hele bide meme büyütme tamamen zevk işi gibi geliyor insanlara... onun psikolojik tahribatını kimse düşünmüyor!yok ben bu ameliyata anlayışılı bakmak olarak anlamıyolar demştşm. anlayış göstermiyolar anlamında. ben mesela anneme falan söylemicem hatta yalnız gitmeyi düşünüyorum hastaneye. bikmiyorum bakalım nasıl olcak
ne biliym bazı arkadaşlar başka şşehirlerden gelip yaptırıp sonra da uçakla dönmüşler falan beklemeden yani ondan dedimEe tabi estetik,hele bide meme büyütme tamamen zevk işi gibi geliyor insanlara... onun psikolojik tahribatını kimse düşünmüyor!
yalnız yapamazsın canım ya hele ilk günlerde muhakkak refakatçi şart benim 6. Günüm hala bazen desteksiz kalkamıyorum...
geçsinler lütfen artık canımda cok tatlı değildir aslında demekki gercekten ağrılı sancılı zor bir süreç uyku denen birşey kalmadı sen ne zaman oldun ameliyat denizil
Birde birşey sorucam ne zaman ilişkiye girliyor en erken bilen var mı??? Ay sonu kınam var düğünğmden 1.5ay önce ramazan gelmeden erken bir balayına cıkalım diyorum nişanlımla
O zaman bende beklemeliyim...zaten adamın tribinden muhabbet edilmiyo...sanırım memeli bir olucam bu gidişle...yani bence acır.. dokununca uçları filan hassas benimkiler bence en azından ameliyattan sonra bi buçuk ay geçmeli ama belki siz daha erken iyileşirsiniz..bir de ilk 2 hafta kanama olabiliyomuş o yüzden kendimi bile mememe yaklaştırmadım çok garanticiyimdir