- Konu Sahibi Sevim35-35
nasıl tarif edeceğimi bilemedim kızlar gibi acısız bir bızlama vızlama sızlama ne diceğimi bilemediğim birşey oluyo sağ mememde bu ne ki acaba?umarım anlatabilmişimdir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlişkiye girmeye neden engel olsun kiBirde birşey sorucam ne zaman ilişkiye girliyor en erken bilen var mı??? Ay sonu kınam var düğünğmden 1.5ay önce ramazan gelmeden erken bir balayına cıkalım diyorum nişanlımla
Canım bende de oluyordu 2 ay kadar devam etti ama şuan 5. aydan hepsi gitti. Hatta baloncuklar geçio gibi garip bi şi de vardı ama o da yokoldu. Doğal bi süreç yani. Geçer merak etme.nasıl tarif edeceğimi bilemedim kızlar gibi acısız bir bızlama vızlama sızlama ne diceğimi bilemediğim birşey oluyo sağ mememde bu ne ki acaba?umarım anlatabilmişimdir
Hoplar zıplar sallanır fln bi zararı olur mu diye merak ettimİlişkiye girmeye neden engel olsun ki
Baloncuklar biraz parmağımla dokununca falan olmaya başladı peki ne zaman kendi memem gibi hissetmeye baslarım???Canım bende de oluyordu 2 ay kadar devam etti ama şuan 5. aydan hepsi gitti. Hatta baloncuklar geçio gibi garip bi şi de vardı ama o da yokoldu. Doğal bi süreç yani. Geçer merak etme.
Biraz öyle mi oldu yaBiz pırtlasın diye üstüne para verip acı çekiyoruz sen şikayetcisin tok açın halinden anlamıyor gerçekten sev onları kıymetini bil annesi üzülmesinler
Ay inşallah öyle şekil alır o kadar birleşirde pişik olur derdim o olur!!!sen bikininin içine 3 kat sünger koymak nedir bilir misin ,denizden cıkarken kimse görmeden onların suyunu sıkmak,bikini yada çamaşır denerken kabinin içine hapsolmak aaah aaahh memesizsizlik cok kötü bacım çoook