• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme büyütme sonrası memede bzztttlama:)

Sevim35-35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
nasıl tarif edeceğimi bilemedim kızlar gibi acısız bir bızlama vızlama sızlama ne diceğimi bilemediğim birşey oluyo sağ mememde bu ne ki acaba?umarım anlatabilmişimdir:(

ilahi çok güldüm başlığına ne güzel işte bızıtlayan memen var :D

normal gelip geçici kas altı olduysan bu yüzden oluyor kasların gerginlige alışma süreci
.ödemde olabilir

Haha :d yıllar sonra memen olmuş varsın bızzlasın diyosun yani :D Teşekkür ederim içimi rahatlattın evet kasaltı oldum garip bir his noluyoruz dedim...

:KK43::KK43:geçsinler lütfen artık canımda cok tatlı değildir aslında demekki gercekten ağrılı sancılı zor bir süreç uyku denen birşey kalmadı :skandal: sen ne zaman oldun ameliyat denizil

Çok normal ;) ameliyattan sonra lıkırtı duyanlar da oldu sanki hava veriyormuş gibi fokurtu duyan da oldu ;) ben de bunlar olmadı ama bi kaç ay sonra elektrik çarpması gibi ara ara BIZZZT lamalar yaşamıştım .

:-)Birde birşey sorucam ne zaman ilişkiye girliyor en erken bilen var mı??? Ay sonu kınam var düğünğmden 1.5ay önce ramazan gelmeden erken bir balayına cıkalım diyorum nişanlımla :oops: :oops: :KK31:

nasıl tarif edeceğimi bilemedim kızlar gibi acısız bir bızlama vızlama sızlama ne diceğimi bilemediğim birşey oluyo sağ mememde bu ne ki acaba?umarım anlatabilmişimdir:KK43:
Canım bende de oluyordu 2 ay kadar devam etti ama şuan 5. aydan hepsi gitti. Hatta baloncuklar geçio gibi garip bi şi de vardı ama o da yokoldu. Doğal bi süreç yani. Geçer merak etme.

Canım bende de oluyordu 2 ay kadar devam etti ama şuan 5. aydan hepsi gitti. Hatta baloncuklar geçio gibi garip bi şi de vardı ama o da yokoldu. Doğal bi süreç yani. Geçer merak etme.
Baloncuklar biraz parmağımla dokununca falan olmaya başladı peki ne zaman kendi memem gibi hissetmeye baslarım???

Biz pırtlasın diye üstüne para verip acı çekiyoruz sen şikayetcisin :KK31:tok açın halinden anlamıyor gerçekten:-) sev onları kıymetini bil annesi üzülmesinler:KK71:

Ay inşallah öyle şekil alır o kadar birleşirde pişik olur:KK200: derdim o olur!!!sen bikininin içine 3 kat sünger koymak nedir bilir misin ,denizden cıkarken kimse görmeden onların suyunu sıkmak,bikini yada çamaşır denerken kabinin içine hapsolmak aaah aaahh memesizsizlik cok kötü bacım çoook:olamaz::olamaz::olamaz:
o_O
Ay şimdi çok utandım ya haklısın valla :KK14:
Bende bişey denerken sinir krizi geçiriyorum yok işte yine yok bu memelere göre sütyen, bikini deyip çok güzel modellere içim gide gide ordan çıkmak ne demek biliyon mu oda kötü şişman değilim ama şişman insanların yaşadığı ne bulursan onu giycen kuralıda benim için iç giyimde geçerli :KK14:
Ama Allahtan bi mağaza buldum da her modelde istediğim kalıp oluyor ama bikini hala dert:KK51:

Back
X