- 24 Ekim 2018
- 133
- 60
-
- Konu Sahibi diyetkolik3535
Benimde 7 ay oldu yaptıralı kas altı benimde. Ama bana masaj yapmana gerek yok dedi hiç dokunmadım aşırı doğallar şuanda. Her dr un tekniği başka oluyor. Sen şuanda dokunmaktanda korkuyorsundur ondan tansiyonun düşmüştür ama inan hiçbirşey olmuyor. Ben 2 ay sonra döne döne yatmaya başladım unuttum bile silikonları. Geçecek merak etme. Ama dr ne diyorsa da yap.Merhaba ben 13 kasım salı günü 350 cc kas altı high profil gögüs büyütme op. geçirdim. Çok şükür herşey yolunda gidiyor masaj yapmam gerekiyor artık koltuk altından ortaya doğru protezleri itmem lazım ama nasıl yapacağımı bilmiyorum doktorum gösterdi uygulamalı olarak o his çok tuhaf geldi ve resmen o an tansiyonum düşer gibi oldu haftaya cuma tekrar kontrolüm var bunu yapmam çok önemliymiş ama ben çok korkuyorum acı yok ama daralma gibi nefesim sıkışıyo gibi tecrübeli kişilerin yorumlarına ihtiyacım var
Merhaba ben 13 kasım salı günü 350 cc kas altı high profil gögüs büyütme op. geçirdim. Çok şükür herşey yolunda gidiyor masaj yapmam gerekiyor artık koltuk altından ortaya doğru protezleri itmem lazım ama nasıl yapacağımı bilmiyorum doktorum gösterdi uygulamalı olarak o his çok tuhaf geldi ve resmen o an tansiyonum düşer gibi oldu haftaya cuma tekrar kontrolüm var bunu yapmam çok önemliymiş ama ben çok korkuyorum acı yok ama daralma gibi nefesim sıkışıyo gibi tecrübeli kişilerin yorumlarına ihtiyacım var
üşenmek değil 2 hafta olucak salı günü daha çok gergin sert ne bileyim ağrılı işgence gibi geliyor suan çok hassaskenAma yapmalisiniz. Yoksa biri digerinden asagida olabilir daha sonra. Cok uzun bir sure gerekmicek zaten. Ben yapmadim, pismanim soyledigim gibi. Sonrasindaki sorundansa simdi usenmeyin. Gecmis olsun
üşenmek değil 2 hafta olucak salı günü daha çok gergin sert ne bileyim ağrılı işgence gibi geliyor suan çok hassasken
Masaj yapalı ağrımaya gmgüslerim ağrıyor dikiş yerim acıyor normal mi canımKorkucak bişey yok cnm, sakince güzelce yap masajını ,ilk seferler garip oluyo sonra alışıyosun, bebe masaj yağı kullan kaygan olsun çok rahat yaparsın masajı ,göğsüne elinle silikonu tut elinle yuvarla dur :)) yerleşmesi için gerçekten bu önemli, ben başta tırsıyodum ama gün gün öyle alışmıştımki hamur gibi yoğuruyodum
Dr bana demiştiki Masaj yapmazsan açtığım cepler kapanmaya başlar silikonu içerde büzdürür, ,önemli oyüzden aksatmadan yap
Ne kadar oldu ameliyat olduğunuz?Bende ne zaman masajımı yapıp bitirsem göğüslerimin içi titremeye başlıyor
3 ayNe kadar oldu ameliyat olduğunuz?
Daha erken diye mi yaptirmadi? Bana da 1 ay bitince baslattirdiBana Dr um masaj öneriyorum dedi yaptirtmadi. Suan 12 Günlüğüm.
Şu ana kadar ki gozlemlerimizde masaj bir ise yaramadi dedi o yüzden yaptirtmiyorum dediDaha erken diye mi yaptirmadi? Bana da 1 ay bitince baslattirdi
Daha erken canım bana 3 hafta dan sonra verdi önce versem canın yanardı dedi doktorumDaha erken diye mi yaptirmadi? Bana da 1 ay bitince baslattirdi
Merhaba, doktorunuz nasil bir masaj yaptı? Tarif edebilir misiniz?arkadaşlar konu eski ama ben masaja inanıyorum benim meme ameliyatım çok sorunlu geçti 1. ay kontrolüne ağlayarak gittim. taksi ile gitmeme rağmen yolda iyice harap olmuştu memelerim. sonra doktorum kontrolde bana masaj tekniği göstermek için masaj yaptı ve o an tüm ağrılarım geçti meğer bir şey olması diye gözüm gibi baktığım memişlerime biraz hor davranmak gerekiyormuş... şeklini bilemem bence yarıyorsa bile bunu kesin olarak bilmeyeceğiz belki ama en azından yumuşatma ve rahatlama konusuda evet... hatta yukarıda bahsedilen açıklama da bana çok mantıklı geldi ceplerimiz kapanabilir bu da istemediğimiz pozisyonde meme demek doktorlarımızı dinleyelimmm:)
meme altından kavrayım koltukaltından gögüs çatalına doğru yoğurma şeklinde bilmem anlaşılır oldu mu?Merhaba, doktorunuz nasil bir masaj yaptı? Tarif edebilir misiniz?