Meme büyütme sonrası masaj

diyetkolik3535

Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2018
133
60
Merhaba ben 13 kasım salı günü 350 cc kas altı high profil gögüs büyütme op. geçirdim. Çok şükür herşey yolunda gidiyor masaj yapmam gerekiyor artık koltuk altından ortaya doğru protezleri itmem lazım ama nasıl yapacağımı bilmiyorum doktorum gösterdi uygulamalı olarak o his çok tuhaf geldi ve resmen o an tansiyonum düşer gibi oldu haftaya cuma tekrar kontrolüm var bunu yapmam çok önemliymiş ama ben çok korkuyorum acı yok ama daralma gibi nefesim sıkışıyo gibi tecrübeli kişilerin yorumlarına ihtiyacım var

Korkucak bişey yok cnm, sakince güzelce yap masajını ,ilk seferler garip oluyo sonra alışıyosun, bebe masaj yağı kullan kaygan olsun çok rahat yaparsın masajı ,göğsüne elinle silikonu tut elinle yuvarla dur :)) yerleşmesi için gerçekten bu önemli, ben başta tırsıyodum ama gün gün öyle alışmıştımki hamur gibi yoğuruyodum
Dr bana demiştiki Masaj yapmazsan açtığım cepler kapanmaya başlar silikonu içerde büzdürür, ,önemli oyüzden aksatmadan yap

Benimde 7 ay oldu yaptıralı kas altı benimde. Ama bana masaj yapmana gerek yok dedi hiç dokunmadım aşırı doğallar şuanda. Her dr un tekniği başka oluyor. Sen şuanda dokunmaktanda korkuyorsundur ondan tansiyonun düşmüştür ama inan hiçbirşey olmuyor. Ben 2 ay sonra döne döne yatmaya başladım unuttum bile silikonları. Geçecek merak etme. Ama dr ne diyorsa da yap.

Ben 2008'de olmustum gogus buyutme ameliyati. Ankara'da Nebil Bozdogan'a. Doktor israrla masajini yap, onerdigim ic camasirini giy dedi ama ben ne camasir giydim ne de masaj yaptim. Hemen denize gittim 1 hafta sonra. Sonra noldu? Sag memede kimse gormese anlamasa bile benim ve dikkat edince bir baskasinin anlayabilecegi esitsizlik var. Mutlaka yapin o masaji. Yoksa sanki kasin altina inmis gibi bir his veriyor digeri. Yani bendeki en azindan oyle.

o kadar zor ki ağrı kesici kas gevşeticimi içiyorum ılık duşa giriyorum duştan sonra bebe yağını karşıma koyuyorum ama yapamıyorum ne olacak bilmiyorum beni tek bezdiren bu masaj olayı olucak sanırım

Ama yapmalisiniz. Yoksa biri digerinden asagida olabilir daha sonra. Cok uzun bir sure gerekmicek zaten. Ben yapmadim, pismanim soyledigim gibi. Sonrasindaki sorundansa simdi usenmeyin. Gecmis olsun

Ama yapmalisiniz. Yoksa biri digerinden asagida olabilir daha sonra. Cok uzun bir sure gerekmicek zaten. Ben yapmadim, pismanim soyledigim gibi. Sonrasindaki sorundansa simdi usenmeyin. Gecmis olsun
üşenmek değil 2 hafta olucak salı günü daha çok gergin sert ne bileyim ağrılı işgence gibi geliyor suan çok hassasken

Masaj yapalı ağrımaya gmgüslerim ağrıyor dikiş yerim acıyor normal mi canım

Merhaba. Aynı durum bendede oldu. Acı yok fakat tansiyonum düştü gözlerim karardı. Birkaç saat sonra yine denedim. Bi tık ilerleme vardı şimdi elime alıp hamur gibi yoguruyorum

arkadaşlar konu eski ama ben masaja inanıyorum benim meme ameliyatım çok sorunlu geçti 1. ay kontrolüne ağlayarak gittim. taksi ile gitmeme rağmen yolda iyice harap olmuştu memelerim. sonra doktorum kontrolde bana masaj tekniği göstermek için masaj yaptı ve o an tüm ağrılarım geçti meğer bir şey olması diye gözüm gibi baktığım memişlerime biraz hor davranmak gerekiyormuş... şeklini bilemem bence yarıyorsa bile bunu kesin olarak bilmeyeceğiz belki ama en azından yumuşatma ve rahatlama konusuda evet... hatta yukarıda bahsedilen açıklama da bana çok mantıklı geldi ceplerimiz kapanabilir bu da istemediğimiz pozisyonde meme demek doktorlarımızı dinleyelimmm:)

Merhaba, doktorunuz nasil bir masaj yaptı? Tarif edebilir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…