- 21 Ağustos 2020
- 14
- 5
- 25
-
- Konu Sahibi elifff0150
Canım korse taktığın için baskı yapıyor karında birikiyor şişlik korse olmasa memen daha çok ödem yapar ... memeler taş geçici sabırlı ol hepsi inecek yumuşayacak 20 güne kalmadan yumuşama olurBenimde bugün 7.günüm.cok abartısız 6 aylık hamile gibi şiş ve sertleşiyor akşama doğru ,benim bağırsaklar daha dün ilk kez çalıştı oda etkili sanırım ama çalışmaya başladığı halde hala aynı.Cok rahatsız edici ben tartılmaya cesaret dahi edemedim.Benim.memelerde taş gibi.Bizi rahatlatacak cümleler söyleyecek yok mu
Sağolasın inşallah hele hareket edip yürüyüş yaptım bugün diğer günlere nazaran iyice kasılıyorCanım korse taktığın için baskı yapıyor karında birikiyor şişlik korse olmasa memen daha çok ödem yapar ... memeler taş geçici sabırlı ol hepsi inecek yumuşayacak 20 güne kalmadan yumuşama olur
merak etme canım geçiyor o, çok zuun da sürmez geçmesibir hafta iki hafta en fazla taş çatlasın 1 ay ki o kadar bile sürmezkızlar perşembe meme büyütme amelliyatı oldum ve şuan karnım davul gibi.Hiçbir şey yemediğim halde tartıda 4 kilo fazla çıkıyorum.Ben göğüste ödem beklerken karnım cidden hamile gibi duruyor.Moralim çok bozuk bu normal mi siz de yaşadınız mı ve ne zaman geçer nasıl geçer.Yardımlarınıza ihtiyacım var
Benimde bugün 7.günüm.cok abartısız 6 aylık hamile gibi şiş ve sertleşiyor akşama doğru ,benim bağırsaklar daha dün ilk kez çalıştı oda etkili sanırım ama çalışmaya başladığı halde hala aynı.Cok rahatsız edici ben tartılmaya cesaret dahi edemedim.Benim.memelerde taş gibi.Bizi rahatlatacak cümleler söyleyecek yok mu
1 haftadan sonra normal hayata dönüş yaptım,o ilk hafta sadece yemek yedim oturdumBenimde şuan 5 günüm pazartesi olmuştum ameliyatı. Korse den sanırım şişme oldu ama bu gün daha da azaldı şişlik. Ben ağrı sürecini i sormak istiyorum şuan sizde ne durumda kaç günden sonra ciddi bi azalma yaşadınız
Merhaba bende de olmustu yaklaşık 1 ay sürdü. Geçiyor sonra, ameliyat kaynaklıkızlar perşembe meme büyütme amelliyatı oldum ve şuan karnım davul gibi.Hiçbir şey yemediğim halde tartıda 4 kilo fazla çıkıyorum.Ben göğüste ödem beklerken karnım cidden hamile gibi duruyor.Moralim çok bozuk bu normal mi siz de yaşadınız mı ve ne zaman geçer nasıl geçer.Yardımlarınıza ihtiyacım var
Yaaa salı günü 8 gün olmuş olacak ve o gün iş başı yapıyorum aşırı tedirginim ağrı sızı vs bir şey olur diye1 haftadan sonra normal hayata dönüş yaptım,o ilk hafta sadece yemek yedim oturdum
O kadar etkileyecek bir ağrı sızı olmaz inşallah masa başı ise sadece arada bir yürüme yaparsın kısa kısa bazen oturuş pozisyonu rahatsız olabiliyor,ama çalışılır ağrıdan durum.olmaz diye düşünüyorumYaaa salı günü 8 gün olmuş olacak ve o gün iş başı yapıyorum aşırı tedirginim ağrı sızı vs bir şey olur diye
Evet masa başı çalışıyorum. İnşallah dediğin gibi olurO kadar etkileyecek bir ağrı sızı olmaz inşallah masa başı ise sadece arada bir yürüme yaparsın kısa kısa bazen oturuş pozisyonu rahatsız olabiliyor,ama çalışılır
Sonuçta insan evde de olsa oturur pozisyonda ben hiç yatmadım 2.günden sonra meselaEvet masa başı çalışıyorum. İnşallah dediğin gibi olur