Meme büyütme sonrası eşitsizlik

Babylisss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2015
89
18
16 Kasım'da kasalti 375 CC motiva ile ameliyat oldum. Malesef sağ taraf sola göre bariz büyük ve daha üstte duruyor. Doktor masaj yap sağı üstten bastır diyor ama küçülecek gibi değil. Düzelir mi yoksa tekrar ameliyat mi gerekir çok moralim bozuk

16 Kasım'da kasalti 375 CC motiva ile ameliyat oldum. Malesef sağ taraf sola göre bariz büyük ve daha üstte duruyor. Doktor masaj yap sağı üstten bastır diyor ama küçülecek gibi değil. Düzelir mi yoksa tekrar ameliyat mi gerekir çok moralim bozuk
Aynı durumu yaşıyorum , sağ meme aşırı bozuk , dm den foto atabilir misiniz aynı mı acaba bozukluk :KK43:

Merhaba,bende Aralık 15te maeliyat oldum.sag göğsümde üst ve koltuk altında sertlik oluştu banada doktorum bandaj verdi ve bastırarak gececcek ödem dedi ama bana ödem gibi gelmiyor,sizin son durumunuz nedir

farklı boyutlarda mı silikon takıldı? eğer aynı boy takıldıysa ameliyattan önce asimetri var mıydı?

X