- 22 Mayıs 2019
- 602
- 281
- 33
-
- Konu Sahibi Sonya Blade
Benimkiler yok denecek gibiydi. Hani ellese bile ellencek biseyi yoktu. Pekte dokunmazdı ama hicte kucuk falan diye muhabbeti geçmedi. Hic bir sekilde dile getirip ima etmedi. Ama bn cok rahatsz oluyodum asla yaninda sütyen falan cikartip takmazdim. Sadece yatakta görurdu. Yaptirmaya karar verdigimde asla istemedi cok karsi çıktı. Bende esim icin degil kendim icin yaptrmak istiyodum. Izin versende vermesende yaptiricam ben dedim. Istemeyerekte olsa kabul etmek zorunda kaldı. Ama şuan oda memnun.. gel sütyenini ben cikarayim falan diyor elleyip dokunuyor. Ister istemez önceki gibi degil yanii
Artık desteksiz dantelli istedigim model ic camasirı alip giyiyorum. Esimin yaninda da soyunup giyinebiliyorum. Insan kendini rahat hissedince daha özguvenli oluyor. Önceden aman gormesin diye saklamaya calisiyordum sanki bilmiyomus gibi kucuk olduklarini.. suan hic kasmıyorum çok rahatimBen de aynı şeyleri yaşıyorum.Yanında giyinip soyunamama , sürekli destekli sütyen kullanma falan.O anlamda müthiş bir özgüven eksikliği var.Herşeyden önce kendi mutluluğum için olacağım bu ameliyatı inşallah.Bir kadının istediği çamaşırları giyinip öncelikle kendini çekici bulması çok güzel bir duygudur eminim.Paylaşım için teşekkürler
Artık desteksiz dantelli istedigim model ic camasirı alip giyiyorum. Esimin yaninda da soyunup giyinebiliyorum. Insan kendini rahat hissedince daha özguvenli oluyor. Önceden aman gormesin diye saklamaya calisiyordum sanki bilmiyomus gibi kucuk olduklarini.. suan hic kasmıyorum çok rahatim
Sizde insallah hayalinizdeki gibi güzel protezlere kavusursunuzDuygularıma tercüman olmuşsunuz resmen.Sağlıklı günlerde kullanın inşallah.Ben de o güzel duyguları yaşamak istiyorum.Biraz önce açtığınız konuda gördüm bu arada .Protezlerle sorunsuz bir emzirme dönemi geçirmenizi dilerim.Anneli babalı büyüsün Allah
Kizlar dogumdan sonra buyuyo zaten ne ugrasiyosunuz
Elleyince sert mi acaba anlaşılıyor mu? Mentor mu? Kas altı mı kas zarı altı mı kas üstü mü acaba? Şimdiden çok teşekkürlerBenimkiler yok denecek gibiydi. Hani ellese bile ellencek biseyi yoktu. Pekte dokunmazdı ama hicte kucuk falan diye muhabbeti geçmedi. Hic bir sekilde dile getirip ima etmedi. Ama bn cok rahatsz oluyodum asla yaninda sütyen falan cikartip takmazdim. Sadece yatakta görurdu. Yaptirmaya karar verdigimde asla istemedi cok karsi çıktı. Bende esim icin degil kendim icin yaptrmak istiyodum. Izin versende vermesende yaptiricam ben dedim. Istemeyerekte olsa kabul etmek zorunda kaldı. Ama şuan oda memnun.. gel sütyenini ben cikarayim falan diyor elleyip dokunuyor. Ister istemez önceki gibi degil yanii
Herkesin derdi ayrı, benimkilerde çok büyük boyun ağrısı yapıyo kıyafet istediğini giyemiyosun çok sıkıntılı bi durum bazen diyorum keşkee küçücük olsaydı diyeeee herşey sorun oluyo
KesinlikleeeKüçük olunca da sürekli destekli kullanmak gerekiyor.Özgüveni etkiliyor falan.Herkesin derdi farklı, haklısınız.
Vallaha mi ya . Ya şeyKizlar dogumdan sonra buyuyo zaten ne ugrasiyosunuz
Normal meme gibi yumuşacık degil ama çokta sert degiller şuan kas altı yüksek profil mentor marka benimkilerElleyince sert mi acaba anlaşılıyor mu? Mentor mu? Kas altı mı kas zarı altı mı kas üstü mü acaba? Şimdiden çok teşekkürler
Genelleme yapmamak lazim hamile kaldim dogum yaptim asla hicbir sekilde buyümedi benimkilerKizlar dogumdan sonra buyuyo zaten ne ugrasiyosunuz
KUCuk olani daha cok cok emzirirsinizVallaha mi ya . Ya şeybenimkiler biri büyük biri küçük bende yaptırmak istiyorum ama doğumdan sonra büyüyorlarsa kalsın diyecektim de e biri büyük biri küçük küçüğü büyüse büyüğü yerin de mi sayacak o da büyür al sana yine biri küçük biri büyük olucak tüh şansıma
Evet bak bu olabilirKUCuk olani daha cok cok emzirirsiniz
Büyüyenler olduğu söyleniyor ben iki çocuk doğurdum emzirdim hiç büyümedi. Hatta insanlar kilo alınca da memelerinin büyüdüğünü söylerler ama ben kilo alınca da buyumediler. Ben de sonunda büyütme ameliyatı oldumKizlar dogumdan sonra buyuyo zaten ne ugrasiyosunuz
Hayatımda yaptığım en doğru şeydi büyütmek