Meme buyutme sonrasi dikislerde kanama

ysmkn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2024
10
2
32
Merhaba,

Meme protezi yani buyutme oldum. Bugun 11. günüm ama yaklaşık 5 gündür sağ mememdeki dikişimde akıntı var var hiç durmuyor. Dr um normal dedi ve sonradan tekrar dikiş attı ama akıntı hala devam ediyor. Gazlı bezi tampon yapması amacıyla ara ara değiştiriyorum. Kardeşlerim sizlerden bu durumu yaşayan var mı? Süreciniz nasıldı. Endişeleniyorum artık.

Merhaba Ben 2018 yılında ameliyat oldum protez ve diklestirme yapıldığı için meme ucundan kesi yapılmıştı sol göğüs dikisim açılmıştı doktor fito krem verdi surekli pansuman yapmistim kremle toparlamassa tekrar dikiş yapacakti ama benimki kremle toparladı kaynadı tekrar sürekli doktorunla irtibatta kal tehlikeli sonuçlar doğurmasın geçmiş olsun

Ah ne güzel siz toparlamışsınız maşallah. Benim dr um sadece tampon yapmamı istedi. Sürekli akıntı geliyor. Tampon tek başına yeterli gelmiyor gibi. 3 kes kontrole gittim. Yara bölgesi sürekli ıslakken nasıl iyileşir bilemiyorum. Cevabın in teşekkür ederim.

Akıntı vardı benimde çok sıkıntılı bir durum olsa doktorun müdahale ederdi zamanla toparlar mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…