2 sinde de 2 aydır aynı sorunlar var karıncalanma hissi gibimerhabalar, 5 gün önce ben de protez ameliyatı oldum. saol meme ucunda his var ama sol uyuşuk, meme altları da uyuşuk
sizlerde durum nasıl?
his ne zaman gelir?
Benim 10. Günüm ve çok saçma bir şekilde 2 gündür yan yatıyorum hem de çok rahat hiç zorlanmıyorum bu da beni korkutuyor :)Merhaba ben 20 gunden sonra ufak ufak yan yatmaya baslamıstım. Vucudunuz sıze zaten soyluyor ne yapıp ne yapamayacsgnzı. Cinsel lik konusuna gelince, ben korkumdan 25 gun falan beklemıstım.
Ne guzel iştee:) herkesin ıyılesme sureci farklı oluyo, demek sız sanslı olanlardansınızz:)Benim 10. Günüm ve çok saçma bir şekilde 2 gündür yan yatıyorum hem de çok rahat hiç zorlanmıyorum bu da beni korkutuyor :)
ben 4. günden itibaren ilişkiye girmeye başladım. siz hareket etmediğiniz ve partneriniz de slow davrandığı sürece bir sorun olmuyor. benim ağrım veya herhangi bir problemim olmadı ama herkeste farklı tepki gösterebilir.Merhaba arkadaşlar meme slikonu büyütme ameliyati sonrası tam olarak ne kadar zaman sonra cinsel ilişkiye girdiniz. Yaşayan arkadaşlarım cevaplarsa çok sevinirim.
Bende 5.günümde unutup yan şekilde uzandım, ama hiç rahatsız da olmadim. Sonra bir zarari olmamasi icin kalktim ama cok rahat yatabilirim yaaBenim 10. Günüm ve çok saçma bir şekilde 2 gündür yan yatıyorum hem de çok rahat hiç zorlanmıyorum bu da beni korkutuyor :)
Peki memelere dokunma için ne kadar beklemek gerek, silikonlara zarar gelmesin deben 4. günden itibaren ilişkiye girmeye başladım. siz hareket etmediğiniz ve partneriniz de slow davrandığı sürece bir sorun olmuyor. benim ağrım veya herhangi bir problemim olmadı ama herkeste farklı tepki gösterebilir.
onun için ben kesin bir şey diyemem, doktorunuza sormanız daha doğru olur fakat bence sert bir şekilde sıkmanın dışında yumuşak dokunma/avuçlamanın bir zararı olacağını sanmıyorum. ilk günlerden beri ben kendim de gün içinde sürekli korse üstünden avuçluyorum hatta şu an bilePeki memelere dokunma için ne kadar beklemek gerek, silikonlara zarar gelmesin deyani biz kendimizi rahat hissetmek de acı duymasak veya tahammül edebilsek de bu dokunma olayının var mıdır bir zamanı?
Memeye kavuşmuşken ben de ellemek istiyorum aslındaonun için ben kesin bir şey diyemem, doktorunuza sormanız daha doğru olur fakat bence sert bir şekilde sıkmanın dışında yumuşak dokunma/avuçlamanın bir zararı olacağını sanmıyorum. ilk günlerden beri ben kendim de gün içinde sürekli korse üstünden avuçluyorum hatta şu an bileyumuşadıkça daha çok yapmaya başladım. onlara dokunmak gereksiz bir mutluluk veriyor bana.
hafif dokunmayla bir şey olmaz hiç korkmayın. sizin daha ilk günleriniz şimdi ödemli ve serttir, 10 gün sonra başlarsınız.Memeye kavuşmuşken ben de ellemek istiyorum aslındaama sanki içinde silikon oynayacak da şekil bozukluğu olacak sanıyorum
Benim 5. Günüm en ufak bir kızarıklık bile yok. Morluklar ne zaman oluştu?Çok geçmiş olsun hepimize . Tekrar tesekkurler Benimde bugun 12 .gunum krem vermisti her gun krem suruyorum 1 kere asiri mosmor halde su an. Krem sureci bitince bende kantaron yagi sureyim
Olanlar, 10. Günden sonra olduğunu söylüyor.Benim 5. Günüm en ufak bir kızarıklık bile yok. Morluklar ne zaman oluştu?
Düzelir çünkü bu şikayetleri çok duydum daha önce, hep düzelmişSağ göğsüm ağrıyor arada ve soldan daha büyük düzelir inşallah