cok tesekkur ederımKendi tecrübelerimi detaylıca anlatmaya çalıştım zamanınız varsa okuyabilirsiniz.Meme büyütmeden sonra yaşayacaklarınız;
Ben foruma çok düzenli girmiyorum girsem de meme estetiğinde pek takılmıyorum. Bu yüzden burada meme büyütme ameliyatını, 2017'de kendi yaşadıklarım üzerinden, her konuya değinerek detaylıca anlatmaya çalışacağım. Ameliyat düşünenler, yeni ameliyat olanlar, kafasında soru işareti olanlar...www.kadinlarkulubu.com
Birçok insan bekarken yaptırıyor ben de dahil.
Emzirirken hamilelikte falan kimse sorun yaşamıyor.
Ben 1 hafta once oldum. Meme dokum olmadığı icin çok sancılı geçti. Ozellikle ilk 2 gün çok ağrım oldu. Ama şimdi rahatım hic ağrım kalmadı desem yeridir :) kas altı konuldu silikon 300 cc mentor taktı doktor karar verdi tabiki bunlara ve dokum olmadığı için daha büyük olmayacağını daha büyük istersem ileriki zaman da 2. Kez ameliyat olmam gerektiğini söyledi. Meme dokusu olmayan birisi icin bence gerekli bir ameliyat.merhabalar benım gogus dokum cok az hatta hıc yok dşyebilirim. 27 yasındayım bekarım ve amelıyat olmaya karar verdım.
Kas altı buyutme amelıyatı olacagım ama tedırgınım. Evlendıkten sonra sıkıntı yasarmıyım yada surec cok agrılı gecıyormu. Kas altı olunca riskleri cokmu lutfen yardımcı olurmusunuz. Bu konu ıle ılgılı cok yenı karar verdım hıc arastırma yapamadım sızlerden yardım ıstıyorum :)
şimdiden cok tesekkurler
Merhaba , kime yaptırdınız acaba ve fiyatı ne kadardıBen 1 hafta once oldum. Meme dokum olmadığı icin çok sancılı geçti. Ozellikle ilk 2 gün çok ağrım oldu. Ama şimdi rahatım hic ağrım kalmadı desem yeridir :) kas altı konuldu silikon 300 cc mentor taktı doktor karar verdi tabiki bunlara ve dokum olmadığı için daha büyük olmayacağını daha büyük istersem ileriki zaman da 2. Kez ameliyat olmam gerektiğini söyledi. Meme dokusu olmayan birisi icin bence gerekli bir ameliyat.
Şuan 2 tane korse kullanıyorum şimdilik bir şikayetim yok çok şükür umarım olmazda :)
Merhaba , kime oldunuz ve ne kadar ödedinizBen 1 hafta once oldum. Meme dokum olmadığı icin çok sancılı geçti. Ozellikle ilk 2 gün çok ağrım oldu. Ama şimdi rahatım hic ağrım kalmadı desem yeridir :) kas altı konuldu silikon 300 cc mentor taktı doktor karar verdi tabiki bunlara ve dokum olmadığı için daha büyük olmayacağını daha büyük istersem ileriki zaman da 2. Kez ameliyat olmam gerektiğini söyledi. Meme dokusu olmayan birisi icin bence gerekli bir ameliyat.
Şuan 2 tane korse kullanıyorum şimdilik bir şikayetim yok çok şükür umarım olmazda :)
cok tesekkur ederım. Peki kendı memen gıbımı yanı dokundugunda falan anlasılıyormu cokmu sert yoksaBen 11 sene önce oldum. Sıfır göğüs dokusu vardi bende de. Simdi sorsalar yeniden olur musun diye hic dusunmeden evet derim. Beni cok mutsuz ediyordu. Kas zarı altı oldu benim ameliyatim ve şimdiye kadar bir sorun yasamadim
tekkur ederım. 2 gunden sonra normal işlerini yapabılcek duruma geldın mı canım. Bu arada ödemlerin falan cokmu. bu amelıyatı olmayı cok ıstıyorum cok kafama taktım ama korkularımda varBen 1 hafta once oldum. Meme dokum olmadığı icin çok sancılı geçti. Ozellikle ilk 2 gün çok ağrım oldu. Ama şimdi rahatım hic ağrım kalmadı desem yeridir :) kas altı konuldu silikon 300 cc mentor taktı doktor karar verdi tabiki bunlara ve dokum olmadığı için daha büyük olmayacağını daha büyük istersem ileriki zaman da 2. Kez ameliyat olmam gerektiğini söyledi. Meme dokusu olmayan birisi icin bence gerekli bir ameliyat.
Hic doku olmadigi için insanin kendi göğsü nasil olur bilmiyorum ama benim vücudumun bir parçası gibi. Öyle benimsedim. Öyle bir sert ya da dokunduğunda rahatsiz eden bir his yok benim icincok tesekkur ederım. Peki kendı memen gıbımı yanı dokundugunda falan anlasılıyormu cokmu sert yoksa
Merhabalar, mesajlarınızı okudum sizin de göğüs kafesinizde bendeki gibi bir deformasyon varmış. Yaşadıklarınızı ve şuanki memnuniyetinizi okuyunca hem sizin adınıza çok mutlu oldum hem de kendi adıma umutlandım.Hic doku olmadigi için insanin kendi göğsü nasil olur bilmiyorum ama benim vücudumun bir parçası gibi. Öyle benimsedim. Öyle bir sert ya da dokunduğunda rahatsiz eden bir his yok benim icin
Merhaba. Silikon ve yag ilavesi de yapildi mi acaba? Bir gittigim doktor yag ilavesi onerdi ama bircok doktor tercih etmiyormus. Kafam iyice karisti vallahi. Meme dokusu olmadigi ve ince derili oldugum icin silikon izi deriden belli olur mu, dogal durmaz mi, yag ilavesi iyi mi degil mi diye delirmek uzereyim. bilgi ve tecrubesi olanlarin yorumlarini 4 gozle beklerim :) . TesekkurlerBen 1 hafta once oldum. Meme dokum olmadığı icin çok sancılı geçti. Ozellikle ilk 2 gün çok ağrım oldu. Ama şimdi rahatım hic ağrım kalmadı desem yeridir :) kas altı konuldu silikon 300 cc mentor taktı doktor karar verdi tabiki bunlara ve dokum olmadığı için daha büyük olmayacağını daha büyük istersem ileriki zaman da 2. Kez ameliyat olmam gerektiğini söyledi. Meme dokusu olmayan birisi icin bence gerekli bir ameliyat.
Benim de aynı, bana o kadar doğal ve yüksek şak geliyorlar ki. Asıl 3. Aydan sonra yumuşayacakmış. Benim daha 2 hafta olduHic doku olmadigi için insanin kendi göğsü nasil olur bilmiyorum ama benim vücudumun bir parçası gibi. Öyle benimsedim. Öyle bir sert ya da dokunduğunda rahatsiz eden bir his yok benim icin