425cc Meme implantı süreci

Burda okumuştum motiva marka olan bi arkadaş yazmıştı hatta sonra geçmişti normale döndü diye yazmıştı sanırım. Hepsi bir süreç markadan markaya da değişen bir durum sanırım. İyileşmenize bakin detaylara takılmayın 1 ayı doldurunca tüm şikayetler geçiyor
Çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız gerçekten 🙏🥰

Benim boyum 167 kilom 55 civarı. Omuzlarım da geniş. Sizin boyunuz, kilonuz kaç? Neden büyük olduğunu düşündünüz?

Benim boyum 167 kilom 55 civarı. Omuzlarım da geniş. Sizin boyunuz, kilonuz kaç? Neden büyük olduğunu düşündünüz? Boyunuz mu kısa?
Boyum 68 kılom 50 omuzlarımda genıstı dekolte bolgem bostu yoksa gogsum vardı gogus capınız genısse ztn kucuk koyamıolar ama bana dıkleatırme yapıp kucuk koyulur demıstı ıstemedım 425 cc bence cok buyuk tombul tombul duruyor bende ole oldu yanı kuculur bıraz dıolar beklıyorum

Anladım. Bence de bekledikçe biraz küçülür. Ben asıl çok küçük olursa hayal kırıklığı yaşardım. Çünkü doktorlar şöyle söylüyor. Küçük olduğunu düşünen kişiler oldu ama büyük olduğu için şikayetçi olan hiç görmedim diyorlar.

Anladım. Bence de bekledikçe biraz küçülür. Ben asıl çok küçük olursa hayal kırıklığı yaşardım. Çünkü doktorlar şöyle söylüyor. Küçük olduğunu düşünen kişiler oldu ama büyük olduğu için şikayetçi olan hiç görmedim diyorlar.
Hahaha ben sanırım hıc begenmedım kuculmezse degıstırcem:)

Herkese meehabalar gecen hafta meme buyutme ameliyatı oldum süreci paylasmak istiyorum. Benimki kombine ameliyattı hibrit buyutme de yapıldı yani yag dokusu alınıp gogustekı kemıklı yerlere ve ımplant etrafına enjekte edıldı. Boyum 1.75 kilom 55 alt bedenim 92 üst bedenim 75 ti gogus dokum vardı ama yasımla beraber kuculup buzusmustu. Cok dusundum ve bu ameliyatı ankarada zuhtu demire olmaya karar verdım. Cunku arastırmalarım sonucunda en dogal buldugum doktor oydu ve en ıyı ımplantları kullanıyordu ameliyatımı anlasmalı oldugu ozel bir hastanede gerceklestirdi ertesı sabah taburcu oldum bır sorun yaşamadım agrı sızı hicbirsey yoktu sadece gogsumu kolı bantı ıle bantlamıslar hissi vardı. Ameliyat sırasında entube esildiğimiz için entubasyon hortumu bogazımı tarıs etmis en cok beni rahatsız eden o oldu acıkcası. Onun dısında bir sorun yaşamadım ameliyat oldugum gece defalarca wc kalktım hep kendım dirseklerimden asagsını kullanarak gıttım refakatcımı uyandırmadım bile sanahına ise kendi kahvaltımı yapabiliyordum kolları kullanmak iyi degil dediği için pek kullanmadım ama rahatca kaldırabiliyordum aslında. 425cc takıldı ve suan ölcüsü tam gorunuyor odemlere ragmen. Cc ye cok takılmayın kısıden kısıye cok degısıyor 300 taktırıp önümü goremıyorum dıyenlerı duydum ama bende oyle olmadı. Boyum uzun gogus kafesım ve omuzlarım genisti. Oyle dedikleri gibi yukarda falan da durmuyor gayet ortada ve orantısızlık yok ustelik daha 6.günüm bence bu aürec once doktora Sonra ımplanta en sonda kendı genetıgınıze gore degısıyor benım amelıyatıma zuhtu bey ıle birlikte bir doktor daha girdi çizimleri beraber yapıp ameliyat oncesi istişare yaptılar ve sonuc mukemmeldi. Ertesi sabah hastaneden cıktıgım gibi 8 saat arabada seyahat ettim ki normalde saglam insanı bile yol yorar yani. Zühtü bey ameliyat sonrası implant kutularını aertıfıkaları ve garantı belgelerını tarafıma teslım etti 425 cc gorunce kutuda korktum ama suan gıyınıkken kucuk bile duruyor yani ki ödemlerim var. Sorularınızda yardımcı olurum
Merhaba şu an ki süreciniz nasıl ilerliyor merak ediyorum.? Bende 5 mayısta ameliyat oldum şu an çok iyiyim ağrılarım vs hiç bir şeyim kalmadı sadece çok sertler hala ama bununla beraber sanki göğüslerimin içinde arada tıkır tıkır bişeyler oynuyor 😬 büyük ihtimal silikonlar sanırsam sizde de böyle bişey oldu mu? Bu durum geçicidir dimi ? Kafama takılmaya başladı çünkü ☹️

X