Meme büyütme, sıfır doku- lütfen yardım :(

deeniz034

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2013
429
62
merhabalar benım gogus dokum cok az hatta hıc yok dşyebilirim. 27 yasındayım bekarım ve amelıyat olmaya karar verdım.
Kas altı buyutme amelıyatı olacagım ama tedırgınım. Evlendıkten sonra sıkıntı yasarmıyım yada surec cok agrılı gecıyormu. Kas altı olunca riskleri cokmu lutfen yardımcı olurmusunuz. Bu konu ıle ılgılı cok yenı karar verdım hıc arastırma yapamadım sızlerden yardım ıstıyorum :)
şimdiden cok tesekkurler

Kendi tecrübelerimi detaylıca anlatmaya çalıştım zamanınız varsa okuyabilirsiniz.
Birçok insan bekarken yaptırıyor ben de dahil.
Emzirirken hamilelikte falan kimse sorun yaşamıyor.

Kendi tecrübelerimi detaylıca anlatmaya çalıştım zamanınız varsa okuyabilirsiniz.
Birçok insan bekarken yaptırıyor ben de dahil.
Emzirirken hamilelikte falan kimse sorun yaşamıyor.
cok tesekkur ederım

merhabalar benım gogus dokum cok az hatta hıc yok dşyebilirim. 27 yasındayım bekarım ve amelıyat olmaya karar verdım.
Kas altı buyutme amelıyatı olacagım ama tedırgınım. Evlendıkten sonra sıkıntı yasarmıyım yada surec cok agrılı gecıyormu. Kas altı olunca riskleri cokmu lutfen yardımcı olurmusunuz. Bu konu ıle ılgılı cok yenı karar verdım hıc arastırma yapamadım sızlerden yardım ıstıyorum :)
şimdiden cok tesekkurler
Ben 1 hafta once oldum. Meme dokum olmadığı icin çok sancılı geçti. Ozellikle ilk 2 gün çok ağrım oldu. Ama şimdi rahatım hic ağrım kalmadı desem yeridir :) kas altı konuldu silikon 300 cc mentor taktı doktor karar verdi tabiki bunlara ve dokum olmadığı için daha büyük olmayacağını daha büyük istersem ileriki zaman da 2. Kez ameliyat olmam gerektiğini söyledi. Meme dokusu olmayan birisi icin bence gerekli bir ameliyat.
Şuan 2 tane korse kullanıyorum şimdilik bir şikayetim yok çok şükür umarım olmazda :)

Ben 1 hafta once oldum. Meme dokum olmadığı icin çok sancılı geçti. Ozellikle ilk 2 gün çok ağrım oldu. Ama şimdi rahatım hic ağrım kalmadı desem yeridir :) kas altı konuldu silikon 300 cc mentor taktı doktor karar verdi tabiki bunlara ve dokum olmadığı için daha büyük olmayacağını daha büyük istersem ileriki zaman da 2. Kez ameliyat olmam gerektiğini söyledi. Meme dokusu olmayan birisi icin bence gerekli bir ameliyat.
Şuan 2 tane korse kullanıyorum şimdilik bir şikayetim yok çok şükür umarım olmazda :)
Merhaba , kime yaptırdınız acaba ve fiyatı ne kadardı

merhaba
sizi dunyada en iyi anlayan insan benim herhalde. yag dokum sifirdi. o donem turkiye'nin en iyi plastik cerrahi olarak kabul edilen doktorum "istedigin zaman implantlari cikarabilirsin, meme toparliyor" dedi. bu bilginin dogru olmadigini 11 sene sonra ogrendim. dokusu olmayan kisiler icin bu islemin geri donusu yok. eger ilerde sorun yasarsaniz (ben yasadim, revizyon oldum ve tekrar yasiyorum), implantlar cikarildiginda anormal bir deformasyonla karsilasacaksiniz. ve yaginiz olmadigi icin lift edilemeyecek. cok iyi dusunun lutfen.

Merhaba , kime oldunuz ve ne kadar ödediniz

Ben 11 sene önce oldum. Sıfır göğüs dokusu vardi bende de. Simdi sorsalar yeniden olur musun diye hic dusunmeden evet derim. Beni cok mutsuz ediyordu. Kas zarı altı oldu benim ameliyatim ve şimdiye kadar bir sorun yasamadim
cok tesekkur ederım. Peki kendı memen gıbımı yanı dokundugunda falan anlasılıyormu cokmu sert yoksa

tekkur ederım. 2 gunden sonra normal işlerini yapabılcek duruma geldın mı canım. Bu arada ödemlerin falan cokmu. bu amelıyatı olmayı cok ıstıyorum cok kafama taktım ama korkularımda var :KK43:

Hic doku olmadigi için insanin kendi göğsü nasil olur bilmiyorum ama benim vücudumun bir parçası gibi. Öyle benimsedim. Öyle bir sert ya da dokunduğunda rahatsiz eden bir his yok benim icin
Merhabalar, mesajlarınızı okudum sizin de göğüs kafesinizde bendeki gibi bir deformasyon varmış. Yaşadıklarınızı ve şuanki memnuniyetinizi okuyunca hem sizin adınıza çok mutlu oldum hem de kendi adıma umutlandım. 🙏🏻 Şuanki ameliyat fiyatları inanılmaz pahalı. Bir doktordan sadece proteze 3200 euro bir diğerinden protez+yağ enjeksiyonu için 68 bin tl fiyat aldım. Naci Çelik i araştıracağım fakat o da çok pahalıdır tahminimce. 🥹 Sizin öncesi sonrası fotoğraflarınız var mı acaba paylaşabilir misiniz?

Merhaba. Silikon ve yag ilavesi de yapildi mi acaba? Bir gittigim doktor yag ilavesi onerdi ama bircok doktor tercih etmiyormus. Kafam iyice karisti vallahi. Meme dokusu olmadigi ve ince derili oldugum icin silikon izi deriden belli olur mu, dogal durmaz mi, yag ilavesi iyi mi degil mi diye delirmek uzereyim. bilgi ve tecrubesi olanlarin yorumlarini 4 gozle beklerim :) . Tesekkurler

Hic doku olmadigi için insanin kendi göğsü nasil olur bilmiyorum ama benim vücudumun bir parçası gibi. Öyle benimsedim. Öyle bir sert ya da dokunduğunda rahatsiz eden bir his yok benim icin
Benim de aynı, bana o kadar doğal ve yüksek şak geliyorlar ki. Asıl 3. Aydan sonra yumuşayacakmış. Benim daha 2 hafta oldu 😀

X