- 30 Aralık 2021
- 8
- 2
-
- Konu Sahibi gulbinmarry
Merhabalar aynı sıkıntıları yaşamışız seninle bende 24 kasımda ameliyatımı oldum Eskişehir'de acıbadem hastanesinde aynı sıkıntıları yaşdım benim zar altı koyuldu 375 cc hiç ağrım yoktu sadece ameliyatta takılan elektrotlar bana alerji yaptı ameliyat sonrası sırtım çok ağrıdı ve korseyi ameliyatta küçük takmışlar korse heryerimi resmen biçti Dr kullanma dedi gidip suwenden yumuşak korse aldım onu kullanıyorum dikişlerin alındı benim aynı zamanda dikleştirme yapıldı 1.5 ay oldu senin dediğin gibi tuvalete gitmek üstünü değiştirmek işkenceydi eve giderken o yoldaki tümsekler bende yaşadım ayyy ayy diyerek hopluyordum zor bir durum bazen niye oldum diye ağladım halen dümdüz yatıyorum silikonlar kaymasın diye şimdide o içteki estetik dikişler misina gibi iğne gibi batıyorHerkese merhaba. 25 yaşındayım nerdeyse dümdüz denenecek memelere sahiptim ve özgüvenimi çok kırıyordu. En son gözümü karartıp ameliyat olmaya karar verdim. Mentor yuvarlak 365 cc protez koyuldu ve 22 Aralık 2021’de ameliyatımı oldum.
1.Gün: narkoz etkisiyle pek bir şey anlamadım. Yemek saatine kadar yattım. Çorba içtikten sonra yataktan kalkıp yürümem istendi. O sırada ölüyorum sandım. Yataktan ilk kalkış çok zordu. Gece ağrım oldu serumlarla geçti.
2.Gün: doktor sabah her şeyin iyi olduğunu söyledi ve taburcu etti. Drenleri çıkarttı. Eve çok yakın hastane tercih etmeme rağmen yollardaki tümsekler bana iskenceydi.
Kesinlikle yanınızda biri olsun, ilk üç gün yemek yemek, tuvalete gitmek ve kalkmak tek basına mümkün degil.
3.Gün: ağrılarım oldu ara ara. Bu arada korse çok sıkıyordu beni. İcinde boguluyordum ama normal olduğunu sandım
5.Gün: agrılarım azaldığı icin sabah akşam içtiğim agrı kesiciyi bıraktım. Sadece günde iki tane antibiyotik içiyorum. Dişlerimi fırcalayıp, tuvalete kendim gidiyorum, yemek yiyebiliyorum.
7.Gün: banyo yaptım ve o sırada ilk defa çıkarttım sütyeni. Kendimi öyle görmek beni çok mutlu ettisag tarafım hala çok şiş sol daha normal duruyor. Sol tarafımda morluk fark ettim normal olduğunu söyledi doktor kontrolde
8.Gün: kontrole gittim. Morluk ve şişlik normal dese de korse seni sıkmış çok dedi. Bende yara vardı bir yerde. Oraya fucidin krem vermişti ameliyat günü aksam kontrolde. Sonrasında silikon ya da korse alerji yapmış dedi ki bu durum beni çok korkuttu. Ama silikon olsa çok daha yoğun olurdu sende korse olan yerlerde dedi. Ve korseyi bıraktırdı bana. Penye pamuklu sporcu sütyeni tavsiye etti. İki gündür onu giyiyorum kızarıklıklar geçti gibi. Böyle bir şey basına gelen var mı? Ve alerset hap verdi akşamları içiyorum bir tane.
Ameliyat sonrasında 5.günde regl oldum yakın zamanda olmuş olmama rağmen. Forumda birkaç kişide normal yazdığını gördüm ama başına gelen var mı?
Hiç ameliyat olmamış ve çok korkan bir insan olarak gözümü karartıp yaptırdım. Beni çok mutsuz ediyordu. Eğer sizi çok çok mutsuz etmiyorsa hiç bu ise girmeyin gerçekten kolay degil. Ama gerçekten istiyorsanız da hiç gecmicek bir süreç degil. Aynadaki görüntüyü görünce değer dedim
Persembe kontrolde benim de dikişlerim alındı. korse sıkmış dedi bana da küçük takmışlar önünü açtı önce zaten aynı gün içinde sporcu sütyen aldık biz ama bir hafta çok kaşıntı yaptı. Şimdi daha iyiyim evet ama cok bunaldıgım zamanlar oldu benim de sana da geçmiş olsun. Şişlikler nasıl indi mi sol tarafım hala çok şiş benimMerhabalar aynı sıkıntıları yaşamışız seninle bende 24 kasımda ameliyatımı oldum Eskişehir'de acıbadem hastanesinde aynı sıkıntıları yaşdım benim zar altı koyuldu 375 cc hiç ağrım yoktu sadece ameliyatta takılan elektrotlar bana alerji yaptı ameliyat sonrası sırtım çok ağrıdı ve korseyi ameliyatta küçük takmışlar korse heryerimi resmen biçti Dr kullanma dedi gidip suwenden yumuşak korse aldım onu kullanıyorum dikişlerin alındı benim aynı zamanda dikleştirme yapıldı 1.5 ay oldu senin dediğin gibi tuvalete gitmek üstünü değiştirmek işkenceydi eve giderken o yoldaki tümsekler bende yaşadım ayyy ayy diyerek hopluyordum zor bir durum bazen niye oldum diye ağladım halen dümdüz yatıyorum silikonlar kaymasın diye şimdide o içteki estetik dikişler misina gibi iğne gibi batıyor
Merhbalar arkadaşım şişliklerin henüz inmedi ama babada alerji yapmıştı korse önce önünü açtılar öyle iyi gibiydi ama 2 saat kullandıktan sonra aynısı sırtım ve koltuk altımda alerji yaptı artık korse kullanmıyorum şimdilik sadece sıkıntım içteki şeffa dikişler habire iğne gibi biyerlerden dışına çıkıyor ve etime batıyor onlar rahatsız ediyor beni şişliklerin var ilk ameliyat olduğumda 10 gün karnım ve ayaklarıma kadar şişti hamile gibi dolaştım resmen ama daha iyiyim sabırlı ol geçireceğiz elbet bu günleri ben halen normal sütyen kullanamıyorum birşeyler beni rahatsız ediyor hep ya sırtımı sıkıyor,ya dikiş yerleri acıyor,ya alttan bi bakmışım yine o şeffaf dişiler çıkıp batıyor halen huzursuzluk var yani zaten yaralrı gördükçe moralim bozuluyo geçmez diye bilemedim ya ben gerçekten sıkıntılı insanım.am int bazı yorumlarda görüyorum böyle yaşyanlarda varmış geçicek inş.Persembe kontrolde benim de dikişlerim alındı. korse sıkmış dedi bana da küçük takmışlar önünü açtı önce zaten aynı gün içinde sporcu sütyen aldık biz ama bir hafta çok kaşıntı yaptı. Şimdi daha iyiyim evet ama cok bunaldıgım zamanlar oldu benim de sana da geçmiş olsun. Şişlikler nasıl indi mi sol tarafım hala çok şiş benim
Sol tarafımda hareketli hissediyorum ama bu normal mi? Sağ tarafta yok böyle bir durum. Solda sanki icinde hareket ediyor gibi ara araMerhbalar arkadaşım şişliklerin henüz inmedi ama babada alerji yapmıştı korse önce önünü açtılar öyle iyi gibiydi ama 2 saat kullandıktan sonra aynısı sırtım ve koltuk altımda alerji yaptı artık korse kullanmıyorum şimdilik sadece sıkıntım içteki şeffa dikişler habire iğne gibi biyerlerden dışına çıkıyor ve etime batıyor onlar rahatsız ediyor beni şişliklerin var ilk ameliyat olduğumda 10 gün karnım ve ayaklarıma kadar şişti hamile gibi dolaştım resmen ama daha iyiyim sabırlı ol geçireceğiz elbet bu günleri ben halen normal sütyen kullanamıyorum birşeyler beni rahatsız ediyor hep ya sırtımı sıkıyor,ya dikiş yerleri acıyor,ya alttan bi bakmışım yine o şeffaf dişiler çıkıp batıyor halen huzursuzluk var yani zaten yaralrı gördükçe moralim bozuluyo geçmez diye bilemedim ya ben gerçekten sıkıntılı insanım.am int bazı yorumlarda görüyorum böyle yaşyanlarda varmış geçicek inş.
hayırlı olsun diyerek başlayım ben. çölyak hastasıyım,fibromiyalji yani kas romatizması var. kalp ritim bozukluğu ameliyatı olmama rağmen tekrarladı.40 yaşındayım yeniden kadın gibi hissedebilmek olan içimdeki uhdemi gerçekleştirdim. çok şiddetli ağrılı oldum 7 gün. cehennemi yaşadım resmen. google yazdım ameliyat sonrası durumlar derken burayı keşfettim.Herkese merhaba. 25 yaşındayım nerdeyse dümdüz denenecek memelere sahiptim ve özgüvenimi çok kırıyordu. En son gözümü karartıp ameliyat olmaya karar verdim. Mentor yuvarlak 365 cc protez koyuldu ve 22 Aralık 2021’de ameliyatımı oldum.
1.Gün: narkoz etkisiyle pek bir şey anlamadım. Yemek saatine kadar yattım. Çorba içtikten sonra yataktan kalkıp yürümem istendi. O sırada ölüyorum sandım. Yataktan ilk kalkış çok zordu. Gece ağrım oldu serumlarla geçti.
2.Gün: doktor sabah her şeyin iyi olduğunu söyledi ve taburcu etti. Drenleri çıkarttı. Eve çok yakın hastane tercih etmeme rağmen yollardaki tümsekler bana iskenceydi.
Kesinlikle yanınızda biri olsun, ilk üç gün yemek yemek, tuvalete gitmek ve kalkmak tek basına mümkün degil.
3.Gün: ağrılarım oldu ara ara. Bu arada korse çok sıkıyordu beni. İcinde boguluyordum ama normal olduğunu sandım
5.Gün: agrılarım azaldığı icin sabah akşam içtiğim agrı kesiciyi bıraktım. Sadece günde iki tane antibiyotik içiyorum. Dişlerimi fırcalayıp, tuvalete kendim gidiyorum, yemek yiyebiliyorum.
7.Gün: banyo yaptım ve o sırada ilk defa çıkarttım sütyeni. Kendimi öyle görmek beni çok mutlu ettisag tarafım hala çok şiş sol daha normal duruyor. Sol tarafımda morluk fark ettim normal olduğunu söyledi doktor kontrolde
8.Gün: kontrole gittim. Morluk ve şişlik normal dese de korse seni sıkmış çok dedi. Bende yara vardı bir yerde. Oraya fucidin krem vermişti ameliyat günü aksam kontrolde. Sonrasında silikon ya da korse alerji yapmış dedi ki bu durum beni çok korkuttu. Ama silikon olsa çok daha yoğun olurdu sende korse olan yerlerde dedi. Ve korseyi bıraktırdı bana. Penye pamuklu sporcu sütyeni tavsiye etti. İki gündür onu giyiyorum kızarıklıklar geçti gibi. Böyle bir şey basına gelen var mı? Ve alerset hap verdi akşamları içiyorum bir tane.
Ameliyat sonrasında 5.günde regl oldum yakın zamanda olmuş olmama rağmen. Forumda birkaç kişide normal yazdığını gördüm ama başına gelen var mı?
Hiç ameliyat olmamış ve çok korkan bir insan olarak gözümü karartıp yaptırdım. Beni çok mutsuz ediyordu. Eğer sizi çok çok mutsuz etmiyorsa hiç bu ise girmeyin gerçekten kolay degil. Ama gerçekten istiyorsanız da hiç gecmicek bir süreç degil. Aynadaki görüntüyü görünce değer dedim
Merhabalar kusura bakmayın geç görüyorum msjları kas altı olduğu için ağrınız var ama geçecek benimkiler küçüldü bile 1.5 ay oldu sabret seninkilerde İncek hatta ben keşke azcıkdaha büyük olsaydı diyorum şimdi benimde 375 CC yuvarlak takıldı damla taktırmadım zamanla srkıyor diyeMerhabalar,gecmis olsun bende 8 gun once ameliyat oldum fakat kendimi patlayacak gibi hissediyorum,memelerim fazla buyuk geliyor.Acaba sizde kuculme ne zaman basladi,hep boyle kalmasindan cok korkuyorum.Bana kas alti 345 cc damla mentor silikon takildi.Dikis agrilarimda son surat drvam ediyor
Bunlar normal kayma gibi hissedersin ben bıçak batması gibi hissettim on günden sonra 1 aya kadar kalmaz birşeyin rahat olSol tarafımda hareketli hissediyorum ama bu normal mi? Sağ tarafta yok böyle bir durum. Solda sanki icinde hareket ediyor gibi ara ara
Merhabalar kusura bakmayın geç görüyorum msjları kas altı olduğu için ağrınız var ama geçecek benimkiler küçüldü bile 1.5 ay oldu sabret seninkilerde İncek hatta ben keşke azcıkdaha büyük olsaydı diyorum şimdi benimde 375 CC yuvarlak takıldı damla taktırmadım zamanla srkıyor
Çok teşekkür ederim. Doktorun yeterince bilgilendirdiğini düşünmüyorum. Asistanı aracılığıyla ulaştığım icin hiç verimli olmuyor. Doktor konusunda çok pişmanım da umarım bir sıkıntım olmaz. Sol meme ucunda hissizliği fark ettim ama sanırım çoğu kişide varmış. Sizde yaşandı mı aynı şey?Bunlar normal kayma gibi hissedersin ben bıçak batması gibi hissettim on günden sonra 1 aya kadar kalmaz birşeyin rahat ol
Çok teşekkür ederim. Doktorun yeterince bilgilendirdiğini düşünmüyorum. Asistanı aracılığıyla ulaştığım icin hiç verimli olmuyor. Doktor konusunda çok pişmanım da umarım bir sıkıntım olmaz. Sol meme ucunda hissizliği fark ettim ama sanırım çoğu kişide varmış. Sizde yaşandı mı aynı şey
Zamanla sarkiyor mu,eyvah o zaman yandik.Artik hayirlisi sarkarsa ne yapalim.Bir de bisey sormak istiyorum mememin biri buyuk biri kucuk normal mi? Sizde de boyle bir sorun oldu mu,duzelir mi acaba ?
Evt ya zamanla sarkacak normalde bana Dr iki ameliyat demiştiilki dikleştirme sarkık olduğu için 6 ay sonra doku toparlansın büyütme yapalım dedi ama ben ikisi olsun istedim hep.zamanla sarkar dedi ikisini yaparsak ama benim tahammülüm ve ağrı eşiğim düşük olduğu için bıdaha gelmem dedim zaten 8 yıl düşünüp karar vermişim bıdaha gitmezdimZamanla sarkiyor mu,eyvah o zaman yandik.Artik hayirlisi sarkarsa ne yapalim.Bir de bisey sormak istiyorum mememin biri buyuk biri kucuk normal mi? Sizde de boyle bir sorun oldu mu,duzelir mi acaba ?