- Konu Sahibi ankaraankara06
-
Merhaba öncelikle geçmiş olsun ve güle güle kullanın . Ben de sporla uğraşıyorum ve düzenli spor yapıyorum . Size kaç cc takıldı ? Silikonlar spor yapmaya engel teşkil ediyor mu ? Ve ağırlık hissi oluyor mu , özellikle de koşarken .Merhaba arkadaşlar bende sizler gibi doğal olarak böyle internetten araştırıp bilgi almaya çalışıyordum.ama internetten istediğim birçok sorunun cvbını bulamıyor hatta okudukça vazgeçiyordum.spor eğitmeniyim 4 yaşında bir çocuğum var.emzirme sonrası göğüslerim resmen boşaldı. sporla da uğraştığım için çok yağ kaybetiğimden doğayı iyice küçülüp sönük bir hale geldiler.çok takıyordum göğüslerimi eskiden gayet iyi durumdalardı nasıl bu kadar kötü oldular diye üzülüp aynada bakmak istemiyordum.tabiki iç çamaşırı ve kıyafet seçerkenki eziyetleri saymıyorum.neyse komşumun yıllardır gittiği estetik cerrahı vardı kendisi vasıtasıyla tanıştım. bana protez ile çok güzel olacağını göğüsleriminde sarkma olmadığını sadace boşalmış olduğunu söyledi.daha önce aynı konudan emin olmak adına bir iki doktor ile daha görüşmüştüm hatta bir tanesi sarkma var hem protez hem düzeltme yapıcaz demişti.iyileşme sürecini çok uzun söylemişti.Ama doktoruma gittiğimde bana çok kolay olacağını toparlamaya ihtiyaç olmayacağı söyledi.bu arada doktorum ZÜHTÜ DEMİR internetten araştırabilirisiniz.çok çok harika bir doktor .Tepe Prime'da kliniği var.gözüm kapalı tavsiye ediyorum.tekrar görüşmeye gittim gün hemen ikna oldum hatta artesi gün operasyonu vardı bana da hemen yapmasını istedim.hastaneyi arayıp ayarladılar sağolsunlar. ertesi gün Memorial hastanesinde operasyonum oldu.kas arası prptezim takıldı.sonuç çıkar çıkmaz harikaydı.aynı gün 5 saat sonra taburcu oldum.belki size inandırıcı gelmeyecek ama ertesi sabah erkenden işe gittim.hatta doktorumla mutluluğumu paylaşmak için taburcu olduğum günü akşam ve sabah işe geldiğim zaman videolar çekip doktorum ve ekibiyle paylaştım.onlara endişeli hastalarınız olursa gösterin videolarımı dedim.merak eden görüşmeye giden olursa söylerseniz izletirler.o kadar kolay ve acısız olduğu bu kadarını beklemiyordum doğrusu.işimden dolayı en çok endişe ettiğim geç spor yapmam olacaktı ikinci gün yürüyüşe başladım.kolumu 90 dereceden yukaru üçüncü gün açabildim.ve ne bir ağrı ne bir sızım oldu.şu anda 8. günümdeyim göğüslerime bakınca çok mutlu oluyorum.tamamen iyileştim oğlum 18 kg 4 gün den sonra kucağıma alabildim.bazı arkadaşlar bebeğimi ne zaman alabilirim diye bile sormuşlardı forumlarda.iki maksimum üç gün çerisinde alınabilir.hatta abartı gelecek belki ama operasyon olduktan sonra kimsenin desteğini bile almadan yatıp kalkabildim.bunuda düzenli yaptığım spora borçluyum.ama söylenilen ve zannetiğiniz gibi zor bir işlem değil.düşünen herkese ceraset ve ilham olsun diye yazıyorum bunları.tabiki bu harika süreci doktorumum sihirli ellerine borçluyum.herkesin önüne aynı yemek malzemelerini koyabilirsiniz ama herkesin yaptığı yemeğin lezzeti başka olur.eğer karar verdiyseniz arkadaşlar hiç düşnmeyin derim.ben şimdi emzirmeyi bıraktıktan sonra ne diye bu kadar beklemişim diyorum hep.kendimi çok iyi hissediyorum.inanılmaz mutluluk veren bir işlem.isteyen herkese kesinlikle tavsiye ediyorum.
teşekkür ederim bana 300 cc takıldı daha fazlasını almadı dedi doktorum.koşarken hiç rahatsız etmiyor.daha 10 gün bile olmadı unutuyorum takıldığını çok rahat hiç ağırlık hissi falanda hissetmedim göğüslerimde.spor yapmaya asla engel değil.
Merhaba arkadaşlar bende sizler gibi doğal olarak böyle internetten araştırıp bilgi almaya çalışıyordum.ama internetten istediğim birçok sorunun cvbını bulamıyor hatta okudukça vazgeçiyordum.spor eğitmeniyim 4 yaşında bir çocuğum var.emzirme sonrası göğüslerim resmen boşaldı. sporla da uğraştığım için çok yağ kaybetiğimden doğayı iyice küçülüp sönük bir hale geldiler.çok takıyordum göğüslerimi eskiden gayet iyi durumdalardı nasıl bu kadar kötü oldular diye üzülüp aynada bakmak istemiyordum.tabiki iç çamaşırı ve kıyafet seçerkenki eziyetleri saymıyorum.neyse komşumun yıllardır gittiği estetik cerrahı vardı kendisi vasıtasıyla tanıştım. bana protez ile çok güzel olacağını göğüsleriminde sarkma olmadığını sadace boşalmış olduğunu söyledi.daha önce aynı konudan emin olmak adına bir iki doktor ile daha görüşmüştüm hatta bir tanesi sarkma var hem protez hem düzeltme yapıcaz demişti.iyileşme sürecini çok uzun söylemişti.Ama doktoruma gittiğimde bana çok kolay olacağını toparlamaya ihtiyaç olmayacağı söyledi.bu arada doktorum ZÜHTÜ DEMİR internetten araştırabilirisiniz.çok çok harika bir doktor .Tepe Prime'da kliniği var.gözüm kapalı tavsiye ediyorum.tekrar görüşmeye gittim gün hemen ikna oldum hatta artesi gün operasyonu vardı bana da hemen yapmasını istedim.hastaneyi arayıp ayarladılar sağolsunlar. ertesi gün Memorial hastanesinde operasyonum oldu.kas arası prptezim takıldı.sonuç çıkar çıkmaz harikaydı.aynı gün 5 saat sonra taburcu oldum.belki size inandırıcı gelmeyecek ama ertesi sabah erkenden işe gittim.hatta doktorumla mutluluğumu paylaşmak için taburcu olduğum günü akşam ve sabah işe geldiğim zaman videolar çekip doktorum ve ekibiyle paylaştım.onlara endişeli hastalarınız olursa gösterin videolarımı dedim.merak eden görüşmeye giden olursa söylerseniz izletirler.o kadar kolay ve acısız olduğu bu kadarını beklemiyordum doğrusu.işimden dolayı en çok endişe ettiğim geç spor yapmam olacaktı ikinci gün yürüyüşe başladım.kolumu 90 dereceden yukaru üçüncü gün açabildim.ve ne bir ağrı ne bir sızım oldu.şu anda 8. günümdeyim göğüslerime bakınca çok mutlu oluyorum.tamamen iyileştim oğlum 18 kg 4 gün den sonra kucağıma alabildim.bazı arkadaşlar bebeğimi ne zaman alabilirim diye bile sormuşlardı forumlarda.iki maksimum üç gün çerisinde alınabilir.hatta abartı gelecek belki ama operasyon olduktan sonra kimsenin desteğini bile almadan yatıp kalkabildim.bunuda düzenli yaptığım spora borçluyum.ama söylenilen ve zannetiğiniz gibi zor bir işlem değil.düşünen herkese ceraset ve ilham olsun diye yazıyorum bunları.tabiki bu harika süreci doktorumum sihirli ellerine borçluyum.herkesin önüne aynı yemek malzemelerini koyabilirsiniz ama herkesin yaptığı yemeğin lezzeti başka olur.eğer karar verdiyseniz arkadaşlar hiç düşnmeyin derim.ben şimdi emzirmeyi bıraktıktan sonra ne diye bu kadar beklemişim diyorum hep.kendimi çok iyi hissediyorum.inanılmaz mutluluk veren bir işlem.isteyen herkese kesinlikle tavsiye ediyorum.
Yüz üstü tam uyuyamıyorum benMerhaba bana cesaret verdiniz darısı başıma :) Ne kadara yaptırdınız acaba yüz üstü uyuyabiliyormusunuz ?
Gerçektenmi tüh yaYüz üstü tam uyuyamıyorum ben
Hiç pişman değilim. İstediğim gibi özgürcr hareket edebiliyorum ve hatta sporcuyum ben sorun yok. Yine olsa yine yaparım tabiki ancak doktor tercihine dikkat etGerçektenmi tüh yaÇok korkuyorum özgürlüğümü kısıtlarsa diye.Kollarınızla ani aşşa yukarı hareketler yapabiliyormusunuz yine olsa yine yaptırırmıydınız pişmanlık varmı acaba
Sekizbin tl uygun şu dönemde . Dr unu kim. Bende düşünüyorum daBen 6 ay önce burun estetiği oldum.Bu ay revizyon yaptırıcam.Aynı doktora da silikon taktırmak istiyorum fakat en fazla 5 bin verebilirim.Doktorum acıbademde 8 bin civarı para istiyorlarmış.Napıcam başka doktora olup bidaaha genel anestezi almak istemiyorum.Çok karamsarım((
Doktorum umut özbetit harika bi doktor her konuda gözüm kapalı ona güveniyorum.Tekniği işleri elinin hafifliği titizliği ilgisi uzmanlığıyla 8 değil 18 bin ona feda olsun ama işte olmayınca insan 8i bile çok görüyorSekizbin tl uygun şu dönemde . Dr unu kim. Bende düşünüyorum da
Doğru diyorsunDoktorum umut özbetit harika bi doktor her konuda gözüm kapalı ona güveniyorum.Tekniği işleri elinin hafifliği titizliği ilgisi uzmanlığıyla 8 değil 18 bin ona feda olsun ama işte olmayınca insan 8i bile çok görüyor
Neye karar verdiniz geçen süre içinde bilemiyorum. Yaşadıklarımı paylaşmak istedim. Meme büyütme operasyonu olalı 3hafta oluyor. İnternette özellikle bu platformda çok fazla kişinin yorumlarını okuyarak olmaya karar verdim. İlk üç gün nefes alırken bile canım yandı. Direnleri 4. Gün çıkardıklarında epey rahatladım. Bir hafta tek başıma yatıp kalkamadım. Dişlerimi bile fırçalayamadım. Ağrıdan ve uykusuzluktan uyandığımda ağladığım sabahlar oldu. Hatta hala oluyor. Uyurken diğer tarafıma doğrularak dönüyormuşum(eşim söyledi) meme uçlarımda müthiş bir batma var. İnanılmaz bir gerilme hissi yaşıyorum her saniye. Bi yeriniz yara olunca nasıl dokunamıyorsam göğsüme de elimi süremiyorum. Yaşadığımı tek kelimeyle özetlemem gerekirse "huzursuzluk" derdim. Diyeceğim o ki bu durum bünyeye göre değişkenlik yaşıyor anlaşılan. 2 gün sonra normal hayatıma döndüm diyenler var. İnanılır gibi değil. Ben inanılmaz pişmanım. İlerde iyi ki yaptırdım dersem tekrar yazarım.Gerçektenmi tüh yaÇok korkuyorum özgürlüğümü kısıtlarsa diye.Kollarınızla ani aşşa yukarı hareketler yapabiliyormusunuz yine olsa yine yaptırırmıydınız pişmanlık varmı acaba
Merhaba bana cesaret verdiniz darısı başıma :) Ne kadara yaptırdınız acaba yüz üstü uyuyabiliyormusunuz ?
yüz üstü uyumak evet uyursunuz ama içerde bişey olduğunu hissedersiniz bu rahatsız edici bi duygu. ağrımaz ama orda bişeyin olup patlicakmış hissi (tabiki patlamaz) gıcık eder :)) ama ben her gece yüz üstü yatarım kollarımı dirsekten büküp ellerimi yastıgın altına sokup çok rahat uyuyabiliyorum yüz üstü. çünkü gövde ağırlığı göğüslere değil kollara biniyor. korkmayınYüz üstü tam uyuyamıyorum ben
hangi şehirdesiniz ve kime ameliyat oldunuz acaba?teşekkür ederim bana 300 cc takıldı daha fazlasını almadı dedi doktorum.koşarken hiç rahatsız etmiyor.daha 10 gün bile olmadı unutuyorum takıldığını çok rahat hiç ağırlık hissi falanda hissetmedim göğüslerimde.spor yapmaya asla engel değil.
Merhaba albümde şuan ki halelerim var. Emzirme sonrası beyinlilerde boşaldı. Fotoğraflarınızı girebilirmiyim. Sizi izlemeye aldım. Sizde beni izler mısınız. Cuma günü ben de dra gidicem. Inşallah sizin gibi diklestirmeye gerek kalmadan sadece protezle hallolur. Sizinin ki kas altı değil sanırım kaş zarı altı dimi?Merhaba arkadaşlar bende sizler gibi doğal olarak böyle internetten araştırıp bilgi almaya çalışıyordum.ama internetten istediğim birçok sorunun cvbını bulamıyor hatta okudukça vazgeçiyordum.spor eğitmeniyim 4 yaşında bir çocuğum var.emzirme sonrası göğüslerim resmen boşaldı. sporla da uğraştığım için çok yağ kaybetiğimden doğayı iyice küçülüp sönük bir hale geldiler.çok takıyordum göğüslerimi eskiden gayet iyi durumdalardı nasıl bu kadar kötü oldular diye üzülüp aynada bakmak istemiyordum.tabiki iç çamaşırı ve kıyafet seçerkenki eziyetleri saymıyorum.neyse komşumun yıllardır gittiği estetik cerrahı vardı kendisi vasıtasıyla tanıştım. bana protez ile çok güzel olacağını göğüsleriminde sarkma olmadığını sadace boşalmış olduğunu söyledi.daha önce aynı konudan emin olmak adına bir iki doktor ile daha görüşmüştüm hatta bir tanesi sarkma var hem protez hem düzeltme yapıcaz demişti.iyileşme sürecini çok uzun söylemişti.Ama doktoruma gittiğimde bana çok kolay olacağını toparlamaya ihtiyaç olmayacağı söyledi.bu arada doktorum ZÜHTÜ DEMİR internetten araştırabilirisiniz.çok çok harika bir doktor .Tepe Prime'da kliniği var.gözüm kapalı tavsiye ediyorum.tekrar görüşmeye gittim gün hemen ikna oldum hatta artesi gün operasyonu vardı bana da hemen yapmasını istedim.hastaneyi arayıp ayarladılar sağolsunlar. ertesi gün Memorial hastanesinde operasyonum oldu.kas arası prptezim takıldı.sonuç çıkar çıkmaz harikaydı.aynı gün 5 saat sonra taburcu oldum.belki size inandırıcı gelmeyecek ama ertesi sabah erkenden işe gittim.hatta doktorumla mutluluğumu paylaşmak için taburcu olduğum günü akşam ve sabah işe geldiğim zaman videolar çekip doktorum ve ekibiyle paylaştım.onlara endişeli hastalarınız olursa gösterin videolarımı dedim.merak eden görüşmeye giden olursa söylerseniz izletirler.o kadar kolay ve acısız olduğu bu kadarını beklemiyordum doğrusu.işimden dolayı en çok endişe ettiğim geç spor yapmam olacaktı ikinci gün yürüyüşe başladım.kolumu 90 dereceden yukaru üçüncü gün açabildim.ve ne bir ağrı ne bir sızım oldu.şu anda 8. günümdeyim göğüslerime bakınca çok mutlu oluyorum.tamamen iyileştim oğlum 18 kg 4 gün den sonra kucağıma alabildim.bazı arkadaşlar bebeğimi ne zaman alabilirim diye bile sormuşlardı forumlarda.iki maksimum üç gün çerisinde alınabilir.hatta abartı gelecek belki ama operasyon olduktan sonra kimsenin desteğini bile almadan yatıp kalkabildim.bunuda düzenli yaptığım spora borçluyum.ama söylenilen ve zannetiğiniz gibi zor bir işlem değil.düşünen herkese ceraset ve ilham olsun diye yazıyorum bunları.tabiki bu harika süreci doktorumum sihirli ellerine borçluyum.herkesin önüne aynı yemek malzemelerini koyabilirsiniz ama herkesin yaptığı yemeğin lezzeti başka olur.eğer karar verdiyseniz arkadaşlar hiç düşnmeyin derim.ben şimdi emzirmeyi bıraktıktan sonra ne diye bu kadar beklemişim diyorum hep.kendimi çok iyi hissediyorum.inanılmaz mutluluk veren bir işlem.isteyen herkese kesinlikle tavsiye ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?