- 11 Mart 2023
- 5
- 1
- 39
Kızlar 8 Şubat'ta kas altı mentor marka 400cc meme büyütme operasyonu geçirdim..
En çok istediğim hayalindeki bir operasyondu,
Ve ciddi tutarda para verdim
Hastanede 2gun kaldım ve ağrılarım gevmediy bir gün daha kendi ücretli yatış yaptım
Acı eşim öyle çoktu ki ağrılarım bir türlü geçmedi
Taburcu olduktan sonra ağrı kesici ve antibiyotiklerle evde tedaviye devam ettim.
Şuan tan 1 ay 10 gün olmasına rağmen sol göğsümde meme ucumda aşırı hassasiyet ve acı var dokunamiyorum sağ taraf iyileşti.
Bu hassasiyet ve acı geçsin die masaj yapıyorum lakin hiç faydası olmuyor
NE YAPMALIYIM BU GİBİ DURUMLA KARŞILAŞAN VARSA LÜTFEN YAZIN KIZARIKLIK YOK DOKTOR GECER DİYOR
GEÇMİYOR SADECE YAN YATABİLİYORUM
DUŞA DAHİ GİRMEK İSTEMİYORUM DOKUNAMİYORUM BİLE ACIYOR BU ACİ VE UCU NASIL İYİLEŞİR LÜTFEN YAZIN
En çok istediğim hayalindeki bir operasyondu,
Ve ciddi tutarda para verdim
Hastanede 2gun kaldım ve ağrılarım gevmediy bir gün daha kendi ücretli yatış yaptım
Acı eşim öyle çoktu ki ağrılarım bir türlü geçmedi
Taburcu olduktan sonra ağrı kesici ve antibiyotiklerle evde tedaviye devam ettim.
Şuan tan 1 ay 10 gün olmasına rağmen sol göğsümde meme ucumda aşırı hassasiyet ve acı var dokunamiyorum sağ taraf iyileşti.
Bu hassasiyet ve acı geçsin die masaj yapıyorum lakin hiç faydası olmuyor
NE YAPMALIYIM BU GİBİ DURUMLA KARŞILAŞAN VARSA LÜTFEN YAZIN KIZARIKLIK YOK DOKTOR GECER DİYOR
GEÇMİYOR SADECE YAN YATABİLİYORUM
DUŞA DAHİ GİRMEK İSTEMİYORUM DOKUNAMİYORUM BİLE ACIYOR BU ACİ VE UCU NASIL İYİLEŞİR LÜTFEN YAZIN