• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

:)) meme büyütme operasyonu oldum çok mutluyum

asena19

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2009
110
2
96
Layseri
Selam kızlar, dün öğleden sonra ameliyat oldum yani 24 saat bile olmadı. Çok şükür çok ciddi bir ameliyat ağrım yok. Bogazici tip merkezi ıstanbulda ameliyat oldum. Sağ göğsüm soldan biraz daha büyüktü onu da duzeltti. Doktorum op . Ismail bayram beydi. Kendisi nazik sözleriyle sizin stresinizi alan anlayisli ve başarılı bir doktor. 265 cc kas altı takıldı. Ancak mentor takılacak denmişti fakat protez kartında inspira trf allergan takılmış olduğunu gördüm daha önce duymamıştım ama biraz bakınca mentor.dan daha pahalıymıs ama tam nedenini doktor henüz gelmedi hala hastaneyim gelince soracam.
Ve şunu soyleyeyim bu hastane çok iyi hele ki rahime hemsire var böyle dünya tatlısı ve işini severek yapan hemsire dört ameliyat geçirdim rastlamadım. İki burun ameliyati özel bir apandisit devlet hastanesinde olmuştum ama böyle ilgili hemsire rastlamadım ve hastane de öyle. Herkese tavsiye ederim op ısmail bayram beyi :))

bana takılan protez hakkında başka bir bilgisi olan varsa lütfen yanıtlayın kızlar :)))

Selam kızlar, dün öğleden sonra ameliyat oldum yani 24 saat bile olmadı. Çok şükür çok ciddi bir ameliyat ağrım yok. Bogazici tip merkezi ıstanbulda ameliyat oldum. Sağ göğsüm soldan biraz daha büyüktü onu da duzeltti. Doktorum op . Ismail bayram beydi. Kendisi nazik sözleriyle sizin stresinizi alan anlayisli ve başarılı bir doktor. 265 cc kas altı takıldı. Ancak mentor takılacak denmişti fakat protez kartında inspira trf allergan takılmış olduğunu gördüm daha önce duymamıştım ama biraz bakınca mentor.dan daha pahalıymıs ama tam nedenini doktor henüz gelmedi hala hastaneyim gelince soracam.
Ve şunu soyleyeyim bu hastane çok iyi hele ki rahime hemsire var böyle dünya tatlısı ve işini severek yapan hemsire dört ameliyat geçirdim rastlamadım. İki burun ameliyati özel bir apandisit devlet hastanesinde olmuştum ama böyle ilgili hemsire rastlamadım ve hastane de öyle. Herkese tavsiye ederim op ısmail bayram beyi :))

bana takılan protez hakkında başka bir bilgisi olan varsa lütfen yanıtlayın kızlar :)))

canım çok geçmiş olsun,
benimkiler bayagı küçük bende göğüs büyütme düşünüyorum fakat cesaret edemiyorum,sizce bir mahsuru yoksa özel mesajla öncesi ve sonrasını gösterebilen bir resim yollayabilirmisiniz

Hayirli olsun cnm simdi en zor gunlerin bikac gune pek agrin kalmaz keyfini surmeye baslarsin
Damlami yuvarlakmi

canım çok geçmiş olsun,
benimkiler bayagı küçük bende göğüs büyütme düşünüyorum fakat cesaret edemiyorum,sizce bir mahsuru yoksa özel mesajla öncesi ve sonrasını gösterebilen bir resim yollayabilirmisiniz

merhaba oya canım benım su an mesaj sayım 100 e ulaşmadıgı ıcın ozel mesaj atamıyorum ama sargım cıkınca resım cekıp koyarım albumumume sımdılık sargıda yarın pansuma gıdıcem umarım guzel olmuştur hala çok gercınler.

Bu arada cesaret etmesen de bı kere muayaneye gıt ne de olsa amelıyat olma zorunlulugun yok. mesela benım kas altı olmasına ragmen cıddı bır agrım olmadı cunku agrı kesılerı zamanında yaptı hemsıre hanım eve geldım normal ılaç agrı kesıcısıne henuz gecmedım agrım sıddetlı degıl sadece gergınlık hıssı var. bence cesaretını topla ve gıt derım :46::46:

Hayirli olsun cnm simdi en zor gunlerin bikac gune pek agrin kalmaz keyfini surmeye baslarsin
Damlami yuvarlakmi

çok tşk ederım yardımların ıcın de :) :16:üst goğüs dokum pek yoktu damla uygun olmaz sana dedı boş gozukur dedı o yuzden yuvarlak koydu şimdi gayet guzel duruyorlar :) şekle gırınce daha hoş duracagını soyledı ne de olsa 2 gunlukler :)) :16:

Geçmiş olsun canım :71: Sağlıkla mutlulukla kullan cicilerini :34: Sağlıklı komplikasyonsuz bir süreç dilerim :54:

:9::9: cicilerim evett :9::9: tşk ederım amin inş herhangi bir komplikasyon oluşmaz. ıkı vasıta degıştım eve gelırken belediye otobusuydü bırısı cok canım yandı :(( inş bişi olmamıştır cicişlere. kıpırdadı gıbı geldı soldakı, sankı şişti mi ben mı uyduruyorum acaba :(

Son düzenleme:
Geçmiş olsun canım darısı bana. ama bir otobüs yolculuğu o kadar zarar verir miiiii? O zaman başka şehre ameliyat olmaya gidenler uçak kullanamazsa ölsün öyle mi?

:9::9: cicilerim evett :9::9: tşk ederım amin inş herhangi bir komplikasyon oluşmaz. ıkı vasıta degıştım eve gelırken belediye otobusuydü bırısı cok canım yandı :(( inş bişi olmamıştır cicişlere. kıpırdadı gıbı geldı soldakı, sankı şişti mi ben mı uyduruyorum acaba :(

Ben ameliyattans onra eve özel arabamızla gelmiştim ertesi gün..Eşim kullanıyordu arabayı,çok dikkatli ve yavaş kullanmasına rağmen kasisli yollarda çok canım yanıyordu ve eşime yavaş yavaş diye kızıp duruyordum zavallı :50: Daha yavaş gidemezdi yoksa araba dururdu o derece yani..Ama canımdan can çıkıyordu..Ellerim gögüslerimde sanki düşecek birşey olacak gibi tutuyordum onları..Geç ve zor kavuştum bebeklerime,ödüm patlıyordu birşey olacak diye :31:
Protezler henüz oturmadıkları gibi ödemde var tabi yüksek miktarda.O yüzden hareket ettikleri gibi hissler hissetmende normal.Ama dikkat et tabi.Oturur vaziyette gidip geldiysen birşey olmaz.Ama ayakta bir yere tutunduysan ve çekme itme gibi hareketler olduysa o tehlikeli olabilir işte..

Geçmiş olsun canım darısı bana. ama bir otobüs yolculuğu o kadar zarar verir miiiii? O zaman başka şehre ameliyat olmaya gidenler uçak kullanamazsa ölsün öyle mi?

ilk gün otobüs çok sarsıcı olur tabi ben hastaneden çıktığımda taksi bile katlanılmaz gelmişti otobüse iyi cesaret etmiş :)
ama 3.günümde rahat rahat uçağa binip dönebildim..

sağ ol canım quennbe peki memnun musun ne kadar oldu amelıyat olalı daha mı ıyı daha mı kotu ya da aynı mı mentorla bı bılgın var mı acaba:26:

Canim kiyaslama olarak bisey soyleyemem ama allergan da cok iyi diye biliyorum ve omur boyu garantili. Benim 1 yil oldu cok memnunum cok sukur eminim senin de cok guzel olmustur saglikla kullanirsin insallah:)

Çok geçmis olsun canim güle güle kullan beslenmene dikkat et güzel beslen çabuk iyiles darisi isteyen hayal eden herkese :)

çok geçmiş olsun canım darısı isteyen herkesin başına bende boğaz içi tıp merkezine gideceğim görüşmek için inşallah yalnızca büyütme yeterli olur dikleştirme gerekmez aksi takdirde hem maddi yönden ertelemek zorunda kalırım hemde şu lolipop izi canımı sıkar:50:

Sağlıkla kullanmanı dilerim.benim ameliyatımda yarın:) kendi konumda açıklayıcı yazar:)
Gelişmeleri paylaş:)

slm geçmiş olsun :)) benim protezlerimde allergan bende memnunum çok doğal bir görüntüsü var ömür boyu garantili tabi diğerleriyle mukayese edemem ama bende memnunum beimde yaklaşık 3,5 ay gibi bir süre oldu...

sadece iki göğsümün arası acıyor ,şiş ve çok zor nefes alıyorum.iki gündür korkudan ödüm patlıyor hiç düzelmeyecek gibi hissediyorum ki ben acıya,ağrıya dayanıklıydım hiç pişman değilim ama çok korkuyorum...bu ne zaman geçer lütfen yazar mısınız

Back