Selam kızlar, dün öğleden sonra ameliyat oldum yani 24 saat bile olmadı. Çok şükür çok ciddi bir ameliyat ağrım yok. Bogazici tip merkezi ıstanbulda ameliyat oldum. Sağ göğsüm soldan biraz daha büyüktü onu da duzeltti. Doktorum op . Ismail bayram beydi. Kendisi nazik sözleriyle sizin stresinizi alan anlayisli ve başarılı bir doktor. 265 cc kas altı takıldı. Ancak mentor takılacak denmişti fakat protez kartında inspira trf allergan takılmış olduğunu gördüm daha önce duymamıştım ama biraz bakınca mentor.dan daha pahalıymıs ama tam nedenini doktor henüz gelmedi hala hastaneyim gelince soracam.
Ve şunu soyleyeyim bu hastane çok iyi hele ki rahime hemsire var böyle dünya tatlısı ve işini severek yapan hemsire dört ameliyat geçirdim rastlamadım. İki burun ameliyati özel bir apandisit devlet hastanesinde olmuştum ama böyle ilgili hemsire rastlamadım ve hastane de öyle. Herkese tavsiye ederim op ısmail bayram beyi :))
bana takılan protez hakkında başka bir bilgisi olan varsa lütfen yanıtlayın kızlar :)))
Ve şunu soyleyeyim bu hastane çok iyi hele ki rahime hemsire var böyle dünya tatlısı ve işini severek yapan hemsire dört ameliyat geçirdim rastlamadım. İki burun ameliyati özel bir apandisit devlet hastanesinde olmuştum ama böyle ilgili hemsire rastlamadım ve hastane de öyle. Herkese tavsiye ederim op ısmail bayram beyi :))
bana takılan protez hakkında başka bir bilgisi olan varsa lütfen yanıtlayın kızlar :)))