8 gün oldu her gün degisiyor ve benimkiler ilke göre yumusadı diyebilirim ilkte kalıp gibiydiAmeliyatınızın üstünde ne kadar geçti?Ben şu an akışına bıraktım elbet yumuşar diyorum.Birinci ay sonunda hiç yumuşama olmazsa o zaman panikleme başlar sanırım.Şimdiden stres yapamayacağım☺
Bana da tam tersi ödemler geçtikçe kücülüp daha doğal durucak dendi burda da çoğu kişi biraz küçüldüğünü belirtmiş büyüdü diyen kimseyi görmedimKızlar 315 orta profil protez kullanıldı bende. Ameliyatımın 2 günündeyim gözüme çok küçük görünüyor doktoruma söyledim şişlikler in indikçe daha belirginleşip büyük görünecek dedi bu durumu yaşayan var mı gerçekten böyle mi
Hayırlı olsun. Ilk defa duyuyorum. Sislikler indikce daha doğal oluyor ama buyuk durmuyor. Ne goruyosan o çıkıyor ortayaKızlar 315 orta profil protez kullanıldı bende. Ameliyatımın 2 günündeyim gözüme çok küçük görünüyor doktoruma söyledim şişlikler in indikçe daha belirginleşip büyük görünecek dedi bu durumu yaşayan var mı gerçekten böyle mi
Hayırlı olsun. Ilk defa duyuyorum. Sislikler indikce daha doğal oluyor ama buyuk durmuyor. Ne goruyosan o çıkıyor ortayaKızlar 315 orta profil protez kullanıldı bende. Ameliyatımın 2 günündeyim gözüme çok küçük görünüyor doktoruma söyledim şişlikler in indikçe daha belirginleşip büyük görünecek dedi bu durumu yaşayan var mı gerçekten böyle mi
Bununla ilgili çok guzel bir görsel var. Başlarda nasıl basık oldugu ve protezlerin yukarda durdugunu gösteriyor. Zamanla da meme ucunun (protez indikçe ) nasıl yukarı çıktıgını daha büyük göründüğünü anlatıyor. Size de gönderiyorum, benim aynı böyle ilerledi süreçKızlar 315 orta profil protez kullanıldı bende. Ameliyatımın 2 günündeyim gözüme çok küçük görünüyor doktoruma söyledim şişlikler in indikçe daha belirginleşip büyük görünecek dedi bu durumu yaşayan var mı gerçekten böyle mi
ahahaha benim sol meme tam 3 aylik sag meme hala 1 aylikBununla ilgili çok guzel bir görsel var. Başlarda nasıl basık oldugu ve protezlerin yukarda durdugunu gösteriyor. Zamanla da meme ucunun (protez indikçe ) nasıl yukarı çıktıgını daha büyük göründüğünü anlatıyor. Size de gönderiyorum, benim aynı böyle ilerledi süreç
Eki Görüntüle 2580130
Sorma Banucum :)) Ah şu senin sağ memenin hali ne olacak :))ahahaha benim sol meme tam 3 aylik sag meme hala 1 aylik2 ay geriden geliyo bu gorsele göre ne çektiiimm beee
ahahaha valla bende bilmiyorumSorma Banucum :)) Ah şu senin sağ memenin hali ne olacak :))
Teşekkür ederimBununla ilgili çok guzel bir görsel var. Başlarda nasıl basık oldugu ve protezlerin yukarda durdugunu gösteriyor. Zamanla da meme ucunun (protez indikçe ) nasıl yukarı çıktıgını daha büyük göründüğünü anlatıyor. Size de gönderiyorum, benim aynı böyle ilerledi süreç
Eki Görüntüle 2580130
cook doğru aynen boyle oluyor.Bununla ilgili çok guzel bir görsel var. Başlarda nasıl basık oldugu ve protezlerin yukarda durdugunu gösteriyor. Zamanla da meme ucunun (protez indikçe ) nasıl yukarı çıktıgını daha büyük göründüğünü anlatıyor. Size de gönderiyorum, benim aynı böyle ilerledi süreç
Eki Görüntüle 2580130
Boyutunda bi değişiklik oluyor mu bu görsele göre olmuyor gibi, ben küçülmesini hiç istemiyorumBununla ilgili çok guzel bir görsel var. Başlarda nasıl basık oldugu ve protezlerin yukarda durdugunu gösteriyor. Zamanla da meme ucunun (protez indikçe ) nasıl yukarı çıktıgını daha büyük göründüğünü anlatıyor. Size de gönderiyorum, benim aynı böyle ilerledi süreç
Eki Görüntüle 2580130
Boyut değişmiyor pek, zaman geçtikçe memeler kendini salıp doğallaşıyor. “Anlatılmaz yaşanır” denilecek bir süreçmiş bu ameliyat sonrası süreç gercektenBoyutunda bi değişiklik oluyor mu bu görsele göre olmuyor gibi, ben küçülmesini hiç istemiyorum
cok merak ediyorum herkes diren diye bir şeyden bahsediyor sizde de var mıydı bu yeni yeni aydınlanıyorum ama umarım olmazsa olmaz bi sey degildirBoyut değişmiyor pek, zaman geçtikçe memeler kendini salıp doğallaşıyor. “Anlatılmaz yaşanır” denilecek bir süreçmiş bu ameliyat sonrası süreç gercekten
Evet benim dr da diren takmıştı bana. Icerdeki kanamayı vs alıp dışarı atıyor, ödem de daha az oluyor hatta. Ama her dr kullanmayabiliyor, siz doktorunuza danışın en iyisi. Ama öyle korkulacak bişey değil diren.cok merak ediyorum herkes diren diye bir şeyden bahsediyor sizde de var mıydı bu yeni yeni aydınlanıyorum ama umarım olmazsa olmaz bi sey degildir
Neredeyse 2 hafta gectigine göre ve şimdiye dek sorun olmadığına göre takılmaması sorun yaratmaz artık degil miEvet benim dr da diren takmıştı bana. Icerdeki kanamayı vs alıp dışarı atıyor, ödem de daha az oluyor hatta. Ama her dr kullanmayabiliyor, siz doktorunuza danışın en iyisi. Ama öyle korkulacak bişey değil diren.
Tabiki yaratmaz demektirNeredeyse 2 hafta gectigine göre ve şimdiye dek sorun olmadığına göre takılmaması sorun yaratmaz artık degil mi
banada takmadi doktorcum diren mirenTabiki yaratmaz demektirNe guzel masallah size. Doktorun tercihi bu ama korkacak bişey de değil
Oh iyi bari zaten ameliyat iyi geçti denmişti. Bu aradaaa ilk bi haftada egilirken ciddi agrı cekiyordum salı 2 hafta dolmus olcak ve japonlar gibi eğilsem de eskisi gibi rahatsızlık vermiyorbanada takmadi doktorcum diren mirenbirde diren takılmasi konusunda arastirma yaptim diren kullanilmamasi kanama kontrolunun iyi yapildigi anlamina geliyormus.
oooo süperOh iyi bari zaten ameliyat iyi geçti denmişti. Bu aradaaa ilk bi haftada egilirken ciddi agrı cekiyordum salı 2 hafta dolmus olcak ve japonlar gibi eğilsem de eskisi gibi rahatsızlık vermiyor