Meme buyutme korktugumu kadar degilmis

hayall9292

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2015
16
18
herkese selam bayanlar. Bu kulube uye olmamin en buyuk nedeni gogus protezi olmak isteyen bayanlara ne kadar kolay birsey oldugunu anlatmak icin. Yaklasik 1 ay once turkiyede gogus protezi ameliyati gecirdim aslinda ben yurtdisinda kaliyorum. Aylarca korktuguma degmedi cunku hic korkulacak bisey yoktu discide yaptigimi dolgu daha aci veriyor diye bilirim. Surekli bosuna stres yapicaginiza gercekten gogsunuzden memnun degilseniz yapin cunku abartilacak bi agri yok daha cok kaslariniz kasilmis gibi hissedeceksiniz.

Gecmis olsun :) bunlari duymak iyi geliyo..ama eger istedigim gibi goguslere kavusacaksam cekerim agriyi diyede dusunuyorum ben :)

Gecmis olsun :) bunlari duymak iyi geliyo..ama eger istedigim gibi goguslere kavusacaksam cekerim agriyi diyede dusunuyorum ben :)
Benim gibi biri yaptiysa herkes yapar cunku ben hayatimda kolumdan bile kan vermemis biriydim o derece korkak sonuctan memnunum goze baticak kadar buyuk degiller dogal durmasini tercih ettim.

Cok tesekkurler fikir ve tecrubelerini paylastigin icin bende hayirlisiyla 8 mayista ameliyat olacagm.boyle paylasimlara ihtiyac oluyor her zaman bilgi alma acisindan...izlemeye alirsan foto bakmak isterim ve olculerini merak ediyorum...

Diş dolgusuyla bu ameliyat ne derece karşılaştırılır tartışılır. Sonuçta kesilip biçiliyorsunuz, o kadar da bebek işi bir iş değil.
Herkesin agri hissi farklidir ama benim gibi aciya katlanmayan biri zorlanmadiysa herkes yapa bilir dis dolgusu daha cok aci benim icin. Kesiliyorsunuz ama o kesilen yeri hic hissetmiyorsunuz suan bile dokununca orda bisey hissetmiyorum halen uyusuk. Kaslariniz agri yapiyor gibi bir his sizlanacak bir agri degil en fazla 4 gun surdu benim ki zaten.

Ben kendi tecrubemi anlatiyorum sinek isirigi degil ama abartilacak bi agrisi yok yillarca korkup stres eden insanlad var kendimden biliyorum. Siz bu operasyonu oldunuz mu yoksa kulak dolgusuna gore mi yorumluyorsunu

Ameliyatı olduğum için yorumluyorum yoksa bilemem ki..
Sizin ki belki cok agrili bi surecti herkeste farkli oluyor mesela ben ameliyat sonrasi cok zorlanmadim ama kullandigim antibiodikler vucumda yan etki yapti 1 hafta bogaz agrisindan olecektim mantar yapmisti ilaclar bogazima tek zorlugu budur diye bilirim

Burdaki pek çok kişiye göre hafif bile atlattım diyebilirim ama yine de ağrılı bir süreç..

ne olursa olsun bıçak altına yatıyoruz ve vücudumuza yabancı bir madde konuyo..o kadar basit bi olay olduğunu düşünmüyorum ben açıkçası b kup olsaydım düşünmezdim ama maalesef a kupum ve bu şekilde yaşantıma devam edemiyorum mecbur olduğum için yaptırıcam keşke böyle olmasaydı ama kader işte buda bizim sınavlarımızdan biri demek ki..

Katiliyorum sonucta bicak bende bu yuzden cok korkuyordum ameliyathaneye nasil indigimi bile hatirlamiyorum. Demek istedigim bekledigimiz kadar aci degil benim kadar korkak bir insan olamaz o derece korkarim doktordan hastaneden. Sunu diye bilirim 4/5 gun kas agrisini ceke biliyorsaniz herkes yapa bilir. Giderken benim hayal ettgim aci cok baskaydi. Hic boyle formlara katilmadan yorum okumadan gittim. Ben sadece yapmak isteyenlere destek olmak istiyorum beynimizde olusturdugumuz gibi degil. Cok basit biset degil hareket ettikce nefesin kesiliyor gibi oluyor ama haraket etmen sart gunluk belirli hareketler var kaslarin acilmasi icin aci azaliyor ozaman. Benim en buyuk hatam ameliyati izleyip gittim izlemeyince daha kolay olacaktir.

peki sen kas üstü mü oldun kas altı mı?ben üstü olucam galba da daha az ağrı oluyomuş sanırım

peki sen kas üstü mü oldun kas altı mı?ben üstü olucam galba da daha az ağrı oluyomuş sanırım
Kas alti oldum daha agrili oluyor ama avantajlari var ilerde cocuk emzirmeye engel degil
Ve silikon daha az belirgin ve dokunulunca daha az silikon hissediliyor. Ben suan yeni oldugum icin halen sertler haliyle

Kas alti oldum daha agrili oluyor ama avantajlari var ilerde cocuk emzirmeye engel degil
Ve silikon daha az belirgin ve dokunulunca daha az silikon hissediliyor. Ben suan yeni oldugum icin halen sertler haliyle
dokum olduğu için kas üstü dedi doktor..emzirmeye engel olmadığını söyledi

Burdaki pek çok kişiye göre hafif bile atlattım diyebilirim ama yine de ağrılı bir süreç..
Katılıyorum ağrı oluyor ama 4-5 günde bişey kalmıyor unutuyorsun nasıl bişey olduğunu ağrının ben kendi adıma konuşayım ağrıyı çektim ama değdi bence sonundaki güzelliği görmek isteyen kimseyi korkutmamalı bu ağrılar sonuçta dayanabildik ameliyat olan hepimiz :)

Merhaba, bende perşembe günü ameliyat oluyorum, biraz motive etti yazınız, umarım benimde sizin gibi az ağrılı sızılı olur :) nerde hangi doktora oldunuz siz? kaç cc takıldı?

Vayy arkadaş kendime kizdim şimdi yari kasalti oldum ne agrilar cektim ne agrilar.göğüs kasi agrilarimimi soyleyim yoksa sirt agrilarimimi...evet herkesin agri duzeyi farklidir ama sonucta kaslar kesiliyor ve ciddi agri sebebidir.ben hep bu formdaki toz pembe yorumlara denk geldim gittim ameliyatimi oldum.uyamdigimda öyle agri cektim ki keşke bunlari açık açık yazan birilerininde yazilarini okusaydim dedim.bende hem dis dolgusu hemde iki defa yirmilik disimi cektirdim.bana misin demedim bu agri başka. Evet ameliyat olacak arkadaslara yol gosterelim moral olalim ancak olumlu olumsuz herseyi bilip gitsinler can bu sonuçta... Saygılar...

Canım merhabalar ben kendi adıma söyleyecek olursam göğüslerimin küçük olaması gerçekten güvenimi sarsan bişeydi ve olmayı kafama koymuştum tabi ki ağrılar olduğunu herkes söyledi burda bende çekti o ağrıları ama geçip gitti ilk 6 gün sırt ağrımdan göğsümdeki baskıdan nefes alamıyordum ama şuan sonuca bakarsam o günlerden eser yok her güzel şeyin bir zorluğu vardır ben ki iğne olmaya korkan biriyim ve bıçak altına yattım dayanılmıcak bir ağrı yok ortada sonuçta dayandım ağrı kesicilerle kas gevşeticilerle öyle böyle geçti bence olmak isteyen arkadaşlarımızı korkutmamamız gerek diye düşünüyorum kalıcı bi durum değil sonuçta burda cesaretkendirmemz gerek olmak isteyenleri yoksa kimse kötü bişeyi burda ballandıra ballandıra anlatamaz zaten :) bu ameliyatı olan herkes çekiyor bu acıyı ama sonuca odaklanmak gerek diye düşünüyorum :) bu arada çok geçmiş olsun kaçıncı günün bilmiyorum ama inşallah yakın zamanda geçecek tüm ağrıların

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…