Meme buyutme korktugumu kadar degilmis

Herkes ameliyat sonrasını düşünüyor , benim ödümü koparan ameliyat günü ve narkoz almak. Nasıl yatıcam o sedyeye :KK57: uçuk bile çıkardım şimdiden
Evet canim korkuyor insan,ben o masaya yatigimda kalp atislarim oyle hizlanmisti ki,firlicakti yerinden.Hemsire anestezi doktoruna bi bakti,oda simdi sakinlesecek dedi basimi oksadi ve gerisi yok dalmisim.Simdi aklima geldi bende urktum,ama uyaninca ay bumuydu dedim.Ben daha 5 ameliyat olurum dedim.Ameliyat gunu sakinlestirici istiyebilirsin.

Evet canim korkuyor insan,ben o masaya yatigimda kalp atislarim oyle hizlanmisti ki,firlicakti yerinden.Hemsire anestezi doktoruna bi bakti,oda simdi sakinlesecek dedi basimi oksadi ve gerisi yok dalmisim.Simdi aklima geldi bende urktum,ama uyaninca ay bumuydu dedim.Ben daha 5 ameliyat olurum dedim.Ameliyat gunu sakinlestirici istiyebilirsin.
Teşekkür ederim. aynı kaderi paylaşan insanlarla konuşmak gerçekten iyi geliyor

Herkes ameliyat sonrasını düşünüyor , benim ödümü koparan ameliyat günü ve narkoz almak. Nasıl yatıcam o sedyeye :KK57: uçuk bile çıkardım şimdiden
Canım bende senin gibiydim.korkudan titreyerek gittim ameliyata.ameliyat öncesinde sakinleştirici yapıyorlar.doktoruna bunu sor.ben korkumu belirtmiştim doktora,nasıl bir sakinleştirici yaptılarsa artık,hiçbirşey hatırlamıyorum.bir baktım herşey bitmiş.inşallah sen de benim gibi olursun:KK66:

Ben de izledigim bir tv programında estetik cerraha soru sordular en acılı en sancılı estetik hangisi diye o da meme estetigi dedi...en acılısını yaşadım ben de .kimse kimseyi burda yönlendirip bu işe özendirmesin basite indirgemesin . gercekten ama gercekten ihtiyacı olanlar yaptırsın . ruhen ve bedenen kendini hazır hissedenler yaptırsın..ki en cok isteyen hazır olan ben olmama ragmen acılı gecirdim ve gecirmeye calışıyorum..şanslısınız evet ama herkez sizin gibi ,amazon kadınları gibi güçlü degil..
Canım bugün kaçıncı günün? Kaç gündür hala acıların devam ediyor?

evet canım ilerleme var iç güveysinden hallice :) benim bütün dişlerimi yerinden sökmüsler tatlım sonra demisler ki olmadı hepsini yerine takalım biz bunları oyup oyup dolgu yapalım.o da olmamış sökmüşler implant yapalım anladın değil mi :KK70:
Ya o kdr kotumu yaa hani rahatlamis hali bile boylemi :KK43:

Evet ben de dört defa ameliyat olmuş ve iki normal doğum geçirmiş biri olarak TOP 10 da 1. Numara hemeroid ameliyatım onu geçecek baba yiğit çıkmadı 2. Numara kesinlikle meme ve ben fasya altı olmama rağmen çok basite alınacak bi ameliyat olmadığını düşünüyorum epey sıkıntılı ama sabretmekten başka çare yok gerçekten ihtiyacınız varsa dayaniyorsunuz

İstanbul'da ozan balık ben 1 buçuk ay önce oldum ama koltuk altı değil göğüs altından

merhaba bu ayın sonunda ben de Ozan Balık a ameliyat olacağım. toparlanıp normal hayatınıza dönmeniz ne kadar sürdü acaba? benim 10 gün sonra okula devam etmem gerekiyor bu yüzden biraz korkuyorum.

Merhabalar bende persembe gunu ameliyat olacam insallah bana dua edin cok korkuyorum . Birde grip olabilirim ya grip olursam ameliyat iptalmj oluyo

Evet ben de dört defa ameliyat olmuş ve iki normal doğum geçirmiş biri olarak TOP 10 da 1. Numara hemeroid ameliyatım onu geçecek baba yiğit çıkmadı 2. Numara kesinlikle meme ve ben fasya altı olmama rağmen çok basite alınacak bi ameliyat olmadığını düşünüyorum epey sıkıntılı ama sabretmekten başka çare yok gerçekten ihtiyacınız varsa dayaniyorsunuz
Normal dogum epiduralmi acaba
Ben saatlerce suni sanci cekmis biri olarak,
Dislerinden problemli biri olarak
dogum sancisi bi yana, hersey bir yana derim.
Tabi meme estetigi henuz olmadim
Ama dogum sancisindan kotuydu demek
Kiii doktorum okadar dayanikli oldugumu solediki
Cigliklarim hala kulaklarimda bu kadar bagirmama ragmen doktorum cok dayanikli
Guclu oldugumu solemisti.

Ben sunu anlamadim kizlar
Biri benimki rahat okadar korktugum gibi gecmemisti demis
Bazilariz tepki gostermiss
Neden??
Sahsen bu kadar korkunc agri cektigini soyleyenler arasinda beni bu ameliyata cesaretlendirdi,
Belki benimkide agrili olacak, peki neden kendimi simdiden cok aciyacakmis gibi korkutayim mantik en kotuye hazirlamaksa eger
Birine cok aciyacak diye empoze etmek onun acisini hafifletmiyor
Tam tersi bende mesela acimiyacak diye kendimi şartlarsam
Pisikolojik olarak acimi bastirmama onu daha az hissetmeme neden olur
Dusunun yahu empati yapin
Insan pisikolojisi beyni istese aciyi bile hissetmeyebilir
Yeterki dusunce gucunuzu buna yogunlastirin
Devamli cok aciyacak cok aciyacak dersek elbette cok acir

X