- 6 Eylül 2014
- 852
- 1.032
- 158
Naptın cnm? Karar verebildinmi. Bende yurtdışından ve hemen hemen aynı zamanda olacaz. Ben randevumu aldım. Sonunda bambaşka bi doktorda. Kısmet.Gene iyi bari hasan findikla yüz yüze görüsebilme imkanin var canim :) Allah yardimcimiz olsun insallah dogru karari veririz beni haberdar et
Selam canim. Seni cok iyi anliyorum. Bende almanyada yasiyorum. Ve hasan findik in yapdigi icraatlar benim hic hosuma gitmedi. Kendisi kiz arkadaslarimi amelyat etti ve ben onun yapdigi dikisleri hic beyenmedim ayrica kiz arkadasimin tekinde 1.5 yil oldugu halde hala his kaybi var. 25 augustos fatih dagdelene kendim karsr verip amelyat oldum. Harika bi is cikardi. Iki ay dolmadigi halde su an dikis izlerim bile kaybolnak üzere. Fatih dagdelen sadece biraz person olarak kühl ve stinkt bissi ständig nach schweiss :) ama harikaaa bir is cikardi tavsiye ederim...Kizlar yardimci olursaniz cok Sevinirim.Ben Almanyada yasiyorum ama illa Türkiyede ameliyatimi olmak istiyorum cünki türkiyede ki doktorlara daha cok güveniyorum nedenini bilmeden..Bizim icin daha sor oluyor karar vermek yüz yüze konusamiyoruz doktorlarla ve hic Biyerden bilgi sahibi olamiyoruz Internet ve böyle formale haric tabiki..
Ben aslinda kararimi vermistim dr Hasan findiklidan yanaydi ama bu Formda dr Haldun Kamburoglu yuda cok beyenenler var!! Ve sadete gelince suan kafam cok karisik iki arasinda karar veremiyorum lütfen yardimci olun bana..
tu6is
Ay çok güldürdün beni gece gece "stinkt bissi" çok iyi yaaaSelam canim. Seni cok iyi anliyorum. Bende almanyada yasiyorum. Ve hasan findik in yapdigi icraatlar benim hic hosuma gitmedi. Kendisi kiz arkadaslarimi amelyat etti ve ben onun yapdigi dikisleri hic beyenmedim ayrica kiz arkadasimin tekinde 1.5 yil oldugu halde hala his kaybi var. 25 augustos fatih dagdelene kendim karsr verip amelyat oldum. Harika bi is cikardi. Iki ay dolmadigi halde su an dikis izlerim bile kaybolnak üzere. Fatih dagdelen sadece biraz person olarak kühl ve stinkt bissi ständig nach schweiss :) ama harikaaa bir is cikardi tavsiye ederim...
arzucum dedıgın dogru. benım ızmırde bıldıgım bır ıkı cerrah var mesela yanı amelıyat oncesı ılgılı ve amelıyat sonrası hastanın yuzune bakmayan, sorunuyla ılgılenmeyen. cok okuduk burada o sıkıntıyı yasayan arkadasları yada burada olumsuz yorumlarını sıldıren yanı ne olumlu nede olumsuz ısmının gecmesını ıstemeyen bı kac cerrah var.Çok güzel açıklamışsın arkadaşım.. Bir önemli konuda ameliyat sonrası ilgili olması doktorun.. Ameliyattan sonra yaşanan memnuniyetsiz bir durumda veya komplikasyonda doktorun hasta yanında olması ve ilgilenmesi! Bazı doktorlar bu gibi durumlarda hastaya karşı ilgisiz olabiliyor.Ortaya çıkan olumsuz durumda maddi ve manevi yanında olmuyor,destek vermiyor.. Hasta doktor ilişkisi çok çok önemli
Doğrudur inanırım doktorun iyi olmasına ama ben lazer lipoda istedim kendisi normal liposuction yapiyormuş bu yüzden olmuyir bende. Ben ikisi bi anda olsun istiyorum, bidaha kimbilir nezaman giderim Istanbula. Sen burnunu kime olacaksın?:) ist aber sooo.
Malesef resimlerim yok profilimi henüz düzenlemedim. Sira burun amelyatinda ama bu konuda isini beyenmiyorum baska bi doktor secdim. Ķışa Allah nasib ederse onuda olucam. Ama göyüs konusunda fatih hoca bi dahii inan bana..
Hayırlısı olsun canım. Aldınmı randevunu?Emre ilhana karar verdim.. insallah yanilmam.
Dagdelen beni 5 dakikada basindan savmisti.bende ilgisiz vede yaptiklarini görmeyince vazgecmistim kendisinde yaptirmaktan..beni izlemeye alirmisin canim? Resim koyarsan görebilirmiyim? Ben olali 21 gün oldu.resim koydum ama daha yenilerini koycam yakinda.bende almanyadan gittim ve izmirde oldum:) ist aber sooo.
Malesef resimlerim yok profilimi henüz düzenlemedim. Sira burun amelyatinda ama bu konuda isini beyenmiyorum baska bi doktor secdim. Ķışa Allah nasib ederse onuda olucam. Ama göyüs konusunda fatih hoca bi dahii inan bana..
Evet cok ilgisiz soguk zorunlu anlatiyor gibi. Sadece bir cok bayanda ben almanyada cikardigi işi görünce illede o olsun dedim.Dagdelen beni 5 dakikada basindan savmisti.bende ilgisiz vede yaptiklarini görmeyince vazgecmistim kendisinde yaptirmaktan..beni izlemeye alirmisin canim? Resim koyarsan görebilirmiyim? Ben olali 21 gün oldu.resim koydum ama daha yenilerini koycam yakinda.bende almanyadan gittim ve izmirde oldum
Önemli olan senin simdi mutlu olman sonucla..insallah güzel günlerde kullanirsin..Evet cok soguk zorunlu anlatiyor gibi. Sadece bir cok bayanda ben almanyada cikardigi işi görünce illede o olsun dedim.
Haklısın canım.Biz forumun eski kullanıcıları olduğumuz için neler gördük,neler duydukarzucum dedıgın dogru. benım ızmırde bıldıgım bır ıkı cerrah var mesela yanı amelıyat oncesı ılgılı ve amelıyat sonrası hastanın yuzune bakmayan, sorunuyla ılgılenmeyen. cok okuduk burada o sıkıntıyı yasayan arkadasları yada burada olumsuz yorumlarını sıldıren yanı ne olumlu nede olumsuz ısmının gecmesını ıstemeyen bı kac cerrah var.
arkadasların bunada dıkkat etmesı gerekıyo. mesela sen kendı vucudundan kaynaklanan bı sorun yasadın ama hasan bey sana sahıp cıktı. adam dıyebılırdı senın vucudunun verdıgı bı tepkı proteze benı ılgılendırmıyo.
kısacası ıyı arastırmak gerekıyo zaten gorusmelerde anlıyosunuz ve ıste bu cerrah dıyosunuz
Bak sizin sayenizde bizde mutlu olduk canimHaklısın canım.Biz forumun eski kullanıcıları olduğumuz için neler gördük,neler duydukBazı üyelere bazı konularda fikrimi beyân etmek istiyorum ama ters tepki ilede karşılaşıyorum.Bende ameliyattan önce çok araştırdım,çok doktor ile görüştüm..Ameliyat olan kişilerle irtibata geçtim,Sağolsunlar çok yardımcı oldular.Başta sen Iyikide araştırmışım,kötü körüne bir doktora gidip ameliyat olmamışım..Çok mutluyuz Allah'a şükür.Her mutlu olanla mutlu oluyor mutsu olanlada elimden gelen destegi yardımı yapmaya çalışıyorum .. Doktorum bana öre mükemmel biri.Kendi doktorum gibi başarılı bulduğum doktorlarında öneriyorum buradan.. Umarım herkes en az bizim kadar mutlu sonuçlar alır canımcığım
Ne güzel canım,Allah mutluluğunu daim etsinBak sizin sayenizde bizde mutlu olduk canim
Haklısın canım.Biz forumun eski kullanıcıları olduğumuz için neler gördük,neler duydukBazı üyelere bazı konularda fikrimi beyân etmek istiyorum ama ters tepki ilede karşılaşıyorum.Bende ameliyattan önce çok araştırdım,çok doktor ile görüştüm..Ameliyat olan kişilerle irtibata geçtim,Sağolsunlar çok yardımcı oldular.Başta sen Iyikide araştırmışım,kötü körüne bir doktora gidip ameliyat olmamışım..Çok mutluyuz Allah'a şükür.Her mutlu olanla mutlu oluyor mutsu olanlada elimden gelen destegi yardımı yapmaya çalışıyorum .. Doktorum bana öre mükemmel biri.Kendi doktorum gibi başarılı bulduğum doktorlarında öneriyorum buradan.. Umarım herkes en az bizim kadar mutlu sonuçlar alır canımcığım
Foto eklediysen izlemeye alalım birbirimizi harika işlere bi bakalım iz konusunda çok iddialı gördüm bi bakayım benim kinden iyi miSelam canim. Seni cok iyi anliyorum. Bende almanyada yasiyorum. Ve hasan findik in yapdigi icraatlar benim hic hosuma gitmedi. Kendisi kiz arkadaslarimi amelyat etti ve ben onun yapdigi dikisleri hic beyenmedim ayrica kiz arkadasimin tekinde 1.5 yil oldugu halde hala his kaybi var. 25 augustos fatih dagdelene kendim karsr verip amelyat oldum. Harika bi is cikardi. Iki ay dolmadigi halde su an dikis izlerim bile kaybolnak üzere. Fatih dagdelen sadece biraz person olarak kühl ve stinkt bissi ständig nach schweiss :) ama harikaaa bir is cikardi tavsiye ederim...
Bak bende merak ettim şimdiFoto eklediysen izlemeye alalım birbirimizi harika işlere bi bakalım iz konusunda çok iddialı gördüm bi bakayım benim kinden iyi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?