nasıl ilgisiz davrandılar ben hasan beyde kararımı verdım aradım randevu aldım hasan bey cok ılgılıydı sevecen bır adam ve görüşme çok güzel geçti çok içime sindi 19 gün kaldı hasan beye amelıyat oluryorum fiyatı evet pahalı ama anlaşabılırsın kendisi çok nazık davrandı bana bu konuda..hasan beyden cevap alana kadar bir hafta bekledim ben..arzum un resimlerini gördüm cok begendim ve aradim..ama cok ilgisiz davrandilar bende vazgectim..birde 3200 euro dedi..bu kadari bana fazla geldi
Canım benim meme ucu izim ilk zamanlarda silikti,şimdide öyle.Yok gibiarzum merhaba bende forumda yorularını okudum aylardır araştırma yapıyorum ve bende hasan fındık'a karar verdım o kadar olumlu şeyler okudumkı hasan bey hakkında kesınlıkle görüşmeliyim dedım gittim görüştüm çk şeker ve çok ilgilydi bana cok güven verdi işin gerçekten ehli bir adam hatta hasan beyden sonra başka bı doktorla goruştum ve hasan beyden daha cok emın oldum 9 eylülde amelıyat oluyorum meme ucu kesisi olarak karar verdım şuan senin iz durumun nedir sence ısabetli bı kararmı meme ucu?
Evet,fiyat konusunda banada yardımcı olmuştu sağolsunnasıl ilgisiz davrandılar ben hasan beyde kararımı verdım aradım randevu aldım hasan bey cok ılgılıydı sevecen bır adam ve görüşme çok güzel geçti çok içime sindi 19 gün kaldı hasan beye amelıyat oluryorum fiyatı evet pahalı ama anlaşabılırsın kendisi çok nazık davrandı bana bu konuda..
arzum cvbın için cok tşekkür ederim evet meme ucum uygun senin resmını görebilmem mümkünmü izini görmek isterim gerçi nasıl bakabılırım bılemıyorum yeni üyeyim yavaş yavaş çözüyorum..meme altımda çizgi olmasını istemiyorum yatınca ne bilim bellı olacak yada bikini giydiğimde nasıl olacak endişe duydum meme ucu kafama yatıyor meme ucunda anlaştık ama çokta merak edıyorum iz nasıl kalıcak :/Canım benim meme ucu izim ilk zamanlarda silikti,şimdide öyle.Yok gibiMeme ucu kahverengi halkanın tam kenarından kesi yapıldıgı için izi çok iyi saklıyor... Hasan bey meme ucu kesisine uygunsun,yapabiliriz dediyse hiç düşünme,endişe etme kabul et
Çok güzel açıklamışsın arkadaşım.. Bir önemli konuda ameliyat sonrası ilgili olması doktorun.. Ameliyattan sonra yaşanan memnuniyetsiz bir durumda veya komplikasyonda doktorun hasta yanında olması ve ilgilenmesi! Bazı doktorlar bu gibi durumlarda hastaya karşı ilgisiz olabiliyor.Ortaya çıkan olumsuz durumda maddi ve manevi yanında olmuyor,destek vermiyor.. Hasta doktor ilişkisi çok çok önemliyorumların hepsını okudum ve bu amelıyatta fıyat onemlı ama krıter degıl. haldun bey cok basarılı bır cerrah olabılır hasan beyde. ıkısı ıcın demıyorum cunku ıkısınınde hastaları memnun ama fıyata bakıp ucuz dıye amelıyat olundugunda kötu sonuc alıp revızyona gırersen astarı yüzünü gecer. ve sırf fıyatı ucuz dıye amelıyat olup cok kotu sonuc alanlarda var.
bunun yanında bazen ınsanların enerjısı dusuk olur, yorgun olur ve ıletısım kuramaz bu gayet normal bır sey ve bızlerdede oluyo kı dr larda olması cok normal..
bence forumdan ıkı cerrahada amelıyat olan arkadaslardan rıca et, albumlerını gor ve ona göre karar ver derim.
Ben şimdi seni izlemeye alacağım ve sen benim albümlerimi görebileceksinarzum cvbın için cok tşekkür ederim evet meme ucum uygun senin resmını görebilmem mümkünmü izini görmek isterim gerçi nasıl bakabılırım bılemıyorum yeni üyeyim yavaş yavaş çözüyorum..meme altımda çizgi olmasını istemiyorum yatınca ne bilim bellı olacak yada bikini giydiğimde nasıl olacak endişe duydum meme ucu kafama yatıyor meme ucunda anlaştık ama çokta merak edıyorum iz nasıl kalıcak :/
aynen oye arzucum. parayı alıp amelıyat yaptıktan sonra hastasına hadı gule gule dıyen cok cerrah bılıyorum.Çok güzel açıklamışsın arkadaşım.. Bir önemli konuda ameliyat sonrası ilgili olması doktorun.. Ameliyattan sonra yaşanan memnuniyetsiz bir durumda veya komplikasyonda doktorun hasta yanında olması ve ilgilenmesi! Bazı doktorlar bu gibi durumlarda hastaya karşı ilgisiz olabiliyor.Ortaya çıkan olumsuz durumda maddi ve manevi yanında olmuyor,destek vermiyor.. Hasta doktor ilişkisi çok çok önemli
Kizlar yardimci olursaniz cok Sevinirim.Ben Almanyada yasiyorum ama illa Türkiyede ameliyatimi olmak istiyorum cünki türkiyede ki doktorlara daha cok güveniyorum nedenini bilmeden..Bizim icin daha sor oluyor karar vermek yüz yüze konusamiyoruz doktorlarla ve hic Biyerden bilgi sahibi olamiyoruz Internet ve böyle formale haric tabiki..
Ben aslinda kararimi vermistim dr Hasan findiklidan yanaydi ama bu Formda dr Haldun Kamburoglu yuda cok beyenenler var!! Ve sadete gelince suan kafam cok karisik iki arasinda karar veremiyorum lütfen yardimci olun bana..
tu6is
Selam Burcu :)Merhaba canim,
Bende senin gibi Yurt disinda yasiyorum ve Hasan Findik ve Haldun Kamburoglu arasinda kalmis durumdayim. Haldun Bey ile 2 gun once telefonda 15 dk bir gorusme yaptim, kendisi cok ilgili ve kendinden emin bir doktor. Uzakta olmama ragmen bir suru secenek sundu yardimci ola bilmek icin. Fiyatlari da cok iyi.
Hasan Findik ile henuz gorusemedim, malum sekreterleri ile baglaniyorsun veya mail gondermelisin. Haldun bey deki gibi direk doktora baglanamiyorsun. Ikisinin hakkindada cok iyi yorumlar var forumda ve internette, kafam cok karisik.
Bende Aralik gibi gitmeyi dusunuyorum.
Selam Burcu :)
Benimde durumum hala ayni kafam karisik düsüniyorum...Sen yüz yüze konusmayi düsüniyormusun aralikda yada hemen ameliyat mi olucan ozaman??
Gene iyi bari hasan findikla yüz yüze görüsebilme imkanin var canim :) Allah yardimcimiz olsun insallah dogru karari veririz beni haberdar etAralik da gidersem direk randovumu alip ameliyat icin gitmeyi dusunuyorum ARalikdan sonra tatilim yok
Haldun bey ile yuz yuze gorusme imkanim olmasi cok zor aralikdan once ama belki Hasan Findik ile ola bilir, istanbulda oldugu icin. Fakat ben 11. ayin sonunda bir kac gunlugune gidecegim istanbula ve ozamana kadar birakmak istemiyorum, malum ameliyat tarihi son anda alinamiyor
Cok zor bu isler yahu, secim yapmak karari vermekten daha zor
Bende haldun bexfeBurcubeyde ol post: 36667733 .!.:Merhaba canim,
Bende senin gibi Yurt disinda yasiyorum ve Hasan Findik ve Haldun Kamburoglu arasinda kalmis durumdayim. Haldun Bey ile 2 gun once telefonda 15 dk bir gorusme yaptim, kendisi cok ilgili ve kendinden emin bir doktor. Uzakta olmama ragmen bir suru secenek sundu yardimci ola bilmek icin. Fiyatlari da cok iyi.
Hasan Findik ile henuz gorusemedim, malum sekreterleri ile baglaniyorsun veya mail gondermelisin. Haldun bey deki gibi direk doktora baglanamiyorsun. Ikisinin hakkindada cok iyi yorumlar var forumda ve internette, kafam cok karisik.
Bende Aralik gibi gitmeyi dusunuyorum.
bende gectim bu yoldan canim..iki aydir yurt disindan arastiriyorum..önce haldun beyi istemistim ama benim izin tarihimde kendisi yok..ben eylülde olucam insallah..hic ön görüsmeye gitmeden maille ve telefonla görüserek karar verdimAralik da gidersem direk randovumu alip ameliyat icin gitmeyi dusunuyorum ARalikdan sonra tatilim yok
Haldun bey ile yuz yuze gorusme imkanim olmasi cok zor aralikdan once ama belki Hasan Findik ile ola bilir, istanbulda oldugu icin. Fakat ben 11. ayin sonunda bir kac gunlugune gidecegim istanbula ve ozamana kadar birakmak istemiyorum, malum ameliyat tarihi son anda alinamiyor
Cok zor bu isler yahu, secim yapmak karari vermekten daha zor
Bende haldun bexfe
bende gectim bu yoldan canim..iki aydir yurt disindan arastiriyorum..önce haldun beyi istemistim ama benim izin tarihimde kendisi yok..ben eylülde olucam insallah..hic ön görüsmeye gitmeden maille ve telefonla görüserek karar verdim
Hayir ben izmirde olucam..daha doktor kesin belli degil..zaten belli ounca yazarim buraya insallahKime olacaksin canim tam cozemedim, Hasan findik mi ?
Anladim canim, umarim hepimizin gonlunce olur sonuclar mukemmel olurrHayir ben izmirde olucam..daha doktor kesin belli degil..zaten belli ounca yazarim buraya insallah
Bende tarihim uysaydi haAnladim canim, umarim hepimizin gonlunce olur sonuclar mukemmel olurr
insallah canim...hasan bey banada 3000 euro demisti..haldun beyin fiyati cok daha uygun devlet hastanesi oldugu icin..aslinda bende ona olmak istiyordum ama benim izin tarihime uymadiAnladim canim, umarim hepimizin gonlunce olur sonuclar mukemmel olurr
Bende tarihim uysaydi ha
insallah canim...hasan bey banada 3000 euro demisti..haldun beyin fiyati cok daha uygun devlet hastanesi oldugu icin..aslinda bende ona olmak istiyordum ama benim izin tarihime uymadi
evet yillik iznim..haldun bey iki ay önce bana anca ekimde olur demisti..arayada sokamadi..o ara kendisi de izinliymisSadece Eylul de mi izinin var canim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?