Meme Büyütme..Iki Doktorun arasinda Kaldim.

hasan beyden cevap alana kadar bir hafta bekledim ben..arzum un resimlerini gördüm cok begendim ve aradim..ama cok ilgisiz davrandilar bende vazgectim..birde 3200 euro dedi..bu kadari bana fazla geldi
nasıl ilgisiz davrandılar ben hasan beyde kararımı verdım aradım randevu aldım hasan bey cok ılgılıydı sevecen bır adam ve görüşme çok güzel geçti çok içime sindi 19 gün kaldı hasan beye amelıyat oluryorum fiyatı evet pahalı ama anlaşabılırsın kendisi çok nazık davrandı bana bu konuda..

Canım benim meme ucu izim ilk zamanlarda silikti,şimdide öyle.Yok gibi Meme ucu kahverengi halkanın tam kenarından kesi yapıldıgı için izi çok iyi saklıyor... Hasan bey meme ucu kesisine uygunsun,yapabiliriz dediyse hiç düşünme,endişe etme kabul et

Evet,fiyat konusunda banada yardımcı olmuştu sağolsun

yorumların hepsını okudum ve bu amelıyatta fıyat onemlı ama krıter degıl. haldun bey cok basarılı bır cerrah olabılır hasan beyde. ıkısı ıcın demıyorum cunku ıkısınınde hastaları memnun ama fıyata bakıp ucuz dıye amelıyat olundugunda kötu sonuc alıp revızyona gırersen astarı yüzünü gecer. ve sırf fıyatı ucuz dıye amelıyat olup cok kotu sonuc alanlarda var.
bunun yanında bazen ınsanların enerjısı dusuk olur, yorgun olur ve ıletısım kuramaz bu gayet normal bır sey ve bızlerdede oluyo kı dr larda olması cok normal..
bence forumdan ıkı cerrahada amelıyat olan arkadaslardan rıca et, albumlerını gor ve ona göre karar ver derim.

arzum cvbın için cok tşekkür ederim evet meme ucum uygun senin resmını görebilmem mümkünmü izini görmek isterim gerçi nasıl bakabılırım bılemıyorum yeni üyeyim yavaş yavaş çözüyorum..meme altımda çizgi olmasını istemiyorum yatınca ne bilim bellı olacak yada bikini giydiğimde nasıl olacak endişe duydum meme ucu kafama yatıyor meme ucunda anlaştık ama çokta merak edıyorum iz nasıl kalıcak :/

Çok güzel açıklamışsın arkadaşım.. Bir önemli konuda ameliyat sonrası ilgili olması doktorun.. Ameliyattan sonra yaşanan memnuniyetsiz bir durumda veya komplikasyonda doktorun hasta yanında olması ve ilgilenmesi! Bazı doktorlar bu gibi durumlarda hastaya karşı ilgisiz olabiliyor.Ortaya çıkan olumsuz durumda maddi ve manevi yanında olmuyor,destek vermiyor.. Hasta doktor ilişkisi çok çok önemli

Ben şimdi seni izlemeye alacağım ve sen benim albümlerimi görebileceksin Ama şu anda albümde meme ucu fotom yok,dışarıdayım eve gidince eklerim senin için

aynen oye arzucum. parayı alıp amelıyat yaptıktan sonra hastasına hadı gule gule dıyen cok cerrah bılıyorum.
onemlı olan yaptıgı ıse sahıp cıkması. ben ılk ay 5 sefer dıger aylar ayda bır kontrole gıttım. doktorum kontrolde tutuyo cunku benım anlamayıp, onun anlayabılecegı durumlar olusabılır, bende olusmadı ama takıp olması cok guzel ve hıc unutmam burun amelıyatımdan sonrakı gun asırı derecede bı hapsurma vardı aradım amelıyattaydı, baska bırı actı. yenı amelıyat oldum cok hapsuruyorum gorusmem mumkunmu dedıgımde dr amelıyatta olmasına ragmen ıkı dakıka ayırıp sorumu cevapladı.
aynı sekılde hasan beyde ılk amelıyat oldugunda senın vucudun tepkı vermesıne ragmen sana sahıp cıktı.dıyebılırdı ben yapacagımı yaptım benı ılgılendırmıyyo dıye.
bunlar onemlı detaylar. ve bu yuzen doktor secımı cok onemli.
para onemlı ama doktorun el becerısı, basarısı, daha onemlı.

Merhaba canim,

Bende senin gibi Yurt disinda yasiyorum ve Hasan Findik ve Haldun Kamburoglu arasinda kalmis durumdayim. Haldun Bey ile 2 gun once telefonda 15 dk bir gorusme yaptim, kendisi cok ilgili ve kendinden emin bir doktor. Uzakta olmama ragmen bir suru secenek sundu yardimci ola bilmek icin. Fiyatlari da cok iyi.
Hasan Findik ile henuz gorusemedim, malum sekreterleri ile baglaniyorsun veya mail gondermelisin. Haldun bey deki gibi direk doktora baglanamiyorsun. Ikisinin hakkindada cok iyi yorumlar var forumda ve internette, kafam cok karisik.
Bende Aralik gibi gitmeyi dusunuyorum.

Selam Burcu :)
Benimde durumum hala ayni kafam karisik düsüniyorum...Sen yüz yüze konusmayi düsüniyormusun aralikda yada hemen ameliyat mi olucan ozaman??

Selam Burcu :)
Benimde durumum hala ayni kafam karisik düsüniyorum...Sen yüz yüze konusmayi düsüniyormusun aralikda yada hemen ameliyat mi olucan ozaman??

Aralik da gidersem direk randovumu alip ameliyat icin gitmeyi dusunuyorum ARalikdan sonra tatilim yok
Haldun bey ile yuz yuze gorusme imkanim olmasi cok zor aralikdan once ama belki Hasan Findik ile ola bilir, istanbulda oldugu icin. Fakat ben 11. ayin sonunda bir kac gunlugune gidecegim istanbula ve ozamana kadar birakmak istemiyorum, malum ameliyat tarihi son anda alinamiyor
Cok zor bu isler yahu, secim yapmak karari vermekten daha zor

Gene iyi bari hasan findikla yüz yüze görüsebilme imkanin var canim :) Allah yardimcimiz olsun insallah dogru karari veririz beni haberdar et

Bende haldun bexfe
bende gectim bu yoldan canim..iki aydir yurt disindan arastiriyorum..önce haldun beyi istemistim ama benim izin tarihimde kendisi yok..ben eylülde olucam insallah..hic ön görüsmeye gitmeden maille ve telefonla görüserek karar verdim

Kime olacaksin canim tam cozemedim, Hasan findik mi ?

1 saat once Hasan Findigin sekreteri ile gorustum, 3000 euro dan basliyormus fiyatlar.
Pazartesi gunu Haldun kamburoglu ile tekrar bir gorusmem var ameliyat icin randovu almak icin. Sanirim kararimi verdim

Anladim canim, umarim hepimizin gonlunce olur sonuclar mukemmel olurr
Bende tarihim uysaydi ha
Anladim canim, umarim hepimizin gonlunce olur sonuclar mukemmel olurr
insallah canim...hasan bey banada 3000 euro demisti..haldun beyin fiyati cok daha uygun devlet hastanesi oldugu icin..aslinda bende ona olmak istiyordum ama benim izin tarihime uymadi

Bende tarihim uysaydi ha

insallah canim...hasan bey banada 3000 euro demisti..haldun beyin fiyati cok daha uygun devlet hastanesi oldugu icin..aslinda bende ona olmak istiyordum ama benim izin tarihime uymadi

Sadece Eylul de mi izinin var canim ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…