Meme büyütme haftaya ameliyat

Balliciklokma1234

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2019
656
377
Kızlar önümüzdeki hafta inşallah meme büyütme ameliyatı oluyorum. Doktor kas zarı altı tekniğiyle sol gogsume 300cc sag gogsume 325 cc mentor marka yüksek profil önerdi. Hatta başta 275 demişti ben burdan okuduklarimdan dolayi 300cc dedim sizce 325e 350 mi demeliyim? Kararsiz kaldim. Mentor yüksek profilli arkadaşlar memnunlar mı? Yardimlarinizi bekliyorum mucukk

Son düzenleme:
Canm 350 altı olan çoğu kişi küçük oluyor demiş . Bnde o kadar ugrasmisken 350 isticem ama hic yoktan var olnca ağır gelirse diye korkuyorum .)). Nerde ne kadara oluyorsun canm ??

Canm 350 altı olan çoğu kişi küçük oluyor demiş . Bnde o kadar ugrasmisken 350 isticem ama hic yoktan var olnca ağır gelirse diye korkuyorum .)). Nerde ne kadara oluyorsun canm ??
Aynen oyle canim ben de sonra ağır gelip sarkmasından vs korkuyorum ama çok kararsız kaldım. Nisantasinda profesor doktora canim. 18.000 tl. Sen?

Son düzenleme:
Aynen oyle canim ben de sonra ağır gelip sarkmasından vs korkuyorum ama çok kararsız kaldım. Nisantasinda profesor doktora canim. 18.000 tl. Sen?
Sen herşeyi istemekte özgürsün .)). Çok pahalı yaa. Ben devlette olcam bı anda kalkisiverdim sonu hayır olsun inşallah başıma iş almam durduk yere. Ücret 5-6 bin arasi olcak mentor marka yine .

Sen herşeyi istemekte özgürsün .)). Çok pahalı yaa. Ben devlette olcam bı anda kalkisiverdim sonu hayır olsun inşallah başıma iş almam durduk yere. Ücret 5-6 bin arasi olcak mentor marka yine .
Mentor yuksek profilli mi canım? Cunku kimisi orta profil olup daha fazla cc tercih ediyor kimi yüksek profilde daha az cc. 300/325 veya 325/350 cc yuksek profil(bunu doktor onerdi) arasinda kaldimm. Sen ne zaman oluyosun ameliyatını canım

Ölçü gerçekten kişinin beden ölçüsüne ve zevkine göre çok değişiyor. Kimi 295 e büyük diyor, kimi 400 istiyor. Ben 310 taktırdım ve tam oldu. Omzum dar, 50 kiloyum. Normal - hafif iri gögüslü bir insan oldum.. ama düşündüğünüz boyutlar en cok tercih edilenler bence güzel olacak :)

Ölçü gerçekten kişinin beden ölçüsüne ve zevkine göre çok değişiyor. Kimi 295 e büyük diyor, kimi 400 istiyor. Ben 310 taktırdım ve tam oldu. Omzum dar, 50 kiloyum. Normal - hafif iri gögüslü bir insan oldum.. ama düşündüğünüz boyutlar en cok tercih edilenler bence güzel olacak :)
Canım sen zayıfmışsın benim omuzlarim biraz geniş ve kilom da 62. Senin kas altı mı kas zarı altı yöntem mi oldu acaba? Benimki kas zarı altı olacak. Cok tesekkur ediyorum iyi dileklerin icin. Ameliyat oncesi ve sonrasiyla ilgili onerilerini alabilir miyim çatlak oluşmaması için bişey yaptın mı canım?

Öyleyse düşündüğünüz boyutlar cok kararında olacaktır 🤗 kas altıydı benim. Çatlak vakası hiç duymadım ama olası çatlaklara karşı , doktor masaj verdiginde ben o masajları kuru kuru değil de bebe yağı ve zaman zaman aleo vera kremleriyle yaptım.
Ameliyat için önerim; ameliyatın kendisinden de , anesteziden de asla tedirgin olmayın. Bir gece hastanede yatış hakkınız varsa mutlaka yatın Düşündüğünüzden cok daha kolay olacak. Şaşıracaksınız. İlk üç dört gün belki beş altı gün biraz zorlu geçecek. Ama bu zorluk sizi ağlatıp dayanamayacagınız zorluklarda değil. Sanki ağır spor yapmışsınız gibi kas gögüs baskısı yaşayacaksınız sadece.
Sonu mutlu son :)

Öyleyse düşündüğünüz boyutlar cok kararında olacaktır 🤗 kas altıydı benim. Çatlak vakası hiç duymadım ama olası çatlaklara karşı , doktor masaj verdiginde ben o masajları kuru kuru değil de bebe yağı ve zaman zaman aleo vera kremleriyle yaptım.
Ameliyat için önerim; ameliyatın kendisinden de , anesteziden de asla tedirgin olmayın. Bir gece hastanede yatış hakkınız varsa mutlaka yatın Düşündüğünüzden cok daha kolay olacak. Şaşıracaksınız. İlk üç dört gün belki beş altı gün biraz zorlu geçecek. Ama bu zorluk sizi ağlatıp dayanamayacagınız zorluklarda değil. Sanki ağır spor yapmışsınız gibi kas gögüs baskısı yaşayacaksınız sadece.
Sonu mutlu son :)
Cok tesekkur ederim canim ben de cok heyecanliyim inşallah her şey çok güzel olur :) senin mentor marka 310cc yuvarlak yüksek profilli miydi canım orta profil mi? Evet hastanede 1 gece yaticam :)

Merhabalar bende dün dikeştirme ve büyütme operasyonu oldum. Ameliyat öncesi 350cc konuşmuştuk ama ameliyat sonrası dr 450cc koyduğunu söyledi inanamadım benimde mentor ama high profil değil moderate
Çok dolgun ve doğal duruyor asla kocaman durmuyor ben çok memnun kaldım

Ben de dün Osman Oymak a gittim çok ciddi yğksek rakam verdi fakat inanılmaz pozitif elektrik aldım ve bu benim için çok önemliydi.ve araştırmalarım da tamamen doğal yaptığı yönünde.
Ben de ayni sekilde cemal hocadan inanılmaz güven ve pozitif elektrik alip karar vermistim canim. Oncesi sonrasi fotograflarini da gosterdi cok guzeldi insallah bizim icin de cok guzel olur :) Senden ne kadar ucret istendi canim?

Cemal aygıt kanada'ya taşınmış. Buraları okuyup da doktora ulaşmaya çalışanların haberi olsun. Ben uzun uğraşlar sonucunda anca ogrenebildim. Sansli hastalarından biri olmak isterdim ama kismet değilmiş.

Merhabalar bende dün dikeştirme ve büyütme operasyonu oldum. Ameliyat öncesi 350cc konuşmuştuk ama ameliyat sonrası dr 450cc koyduğunu söyledi inanamadım benimde mentor ama high profil değil moderate
Çok dolgun ve doğal duruyor asla kocaman durmuyor ben çok memnun kaldım
Merhaba canım ben daha yeniyim, bende 450 düşünüyorum. Foto gösterirmisin, bu mümkünmü

hangi devlet hastanesinde olacaksınız? ben de düşünüyorum yaptırmayı fiyat uygun geldi

X