Meme büyütme görüşmeler ve karar

Aysenol34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2022
33
1
37
Merhaba kızlar bgn meme büyütme ıcın dr görusmesıne gıttım. 178 boy 52 kılodayım. Dr dokumun oldugunu kas zarı altı 295 cc nın bana uygun oldugunu soyledı. Marka mentor ve motıva tercıhe baglı. Sizlerden yardım ıstıyorum bırıncısı cc olarak ufak bi ölçü gibi sıtede ne 375 ler 400 ler okudum. Ikıncı olarak da marka tercihi ıcın önerılerınız ne olur. Motiva nın da fda onaylı oldugunı soyşedı.

selam canım, motiva'nın fda onayı yoktur. FAQ | Motiva buradan görebilirsin. son soru.
ama fda onayının bir önemi de yoktur. motiva kosta rika firması. fda amerika'nın verdiği bir onay. mentor da amerikan firması, fda onayı olması normal. avrupa satışı olan firmaların ce sertifikası oluyor. ben bunlardan önce markaların garanti koşullarını incelemeni öneririm.

Merhaba kızlar bgn meme büyütme ıcın dr görusmesıne gıttım. 178 boy 52 kılodayım. Dr dokumun oldugunu kas zarı altı 295 cc nın bana uygun oldugunu soyledı. Marka mentor ve motıva tercıhe baglı. Sizlerden yardım ıstıyorum bırıncısı cc olarak ufak bi ölçü gibi sıtede ne 375 ler 400 ler okudum. Ikıncı olarak da marka tercihi ıcın önerılerınız ne olur. Motiva nın da fda onaylı oldugunı soyşedı.
Merhaba bende de 300 cc takılı cuma günü bir ay olcak. Bende de doku vardı ve doktorum 300 cc yi uygun görmüş cunku bir büyüğü koltuk altımdan taşmış

Boyunuz uzun ama baya zayıfmışsınız ben de 175im ama 64 kgyum 425 cc bile tam tatmin etmedi beni biraz daha büyük olsa daha güzel olurmuş.. 350nin altı bence baya ufak yaptırdığına değmeli.. sonra çok pişman olunuyor benden söylemesi.

Bu arada cc dışında profil de önemli. High profil olmadığı zaman basık oluyor. O da yine görüntüyü oldukça etkileyen bir faktör.

Boyunuz uzun ama baya zayıfmışsınız ben de 175im ama 64 kgyum 425 cc bile tam tatmin etmedi beni biraz daha büyük olsa daha güzel olurmuş.. 350nin altı bence baya ufak yaptırdığına değmeli.. sonra çok pişman olunuyor benden söylemesi.
Aldıgı ölçülere göre lısteden baktı 295 cıkıyor dedı. Bgn bı dr a daha randevum var. Aynı ölçü ve durumları soyleyecekler mı bırbırını örtecek mı soyledıklerı merak edıyorum

Bana da koltuk altına yayılır dedı zarı daha kesmek zorunda kalırız felan dedı
Aynen bana da oyle söyledi ama gözüme küçük geliyor sonra bakıyorum kıyafet falan deniyorum tatmin oluyorum sonra tekrar diyorum küçük diye kafamda deli sorular

Bir şey sormak istiyorum. Bunu yaptırdıktan sonra memoğrafi çektirmeye bir sakınca varmı.benim her sene memoğrafi çektirmem gerekiyor. Şimdiden verdiğimizi bilgi için teşekkür ederim

Merhaba tekrardan hepınıze. Kafamda benımde deli sorular ınsan nasıl boyle çelişkilerde kalıyor ya. Bgn kü dr da. Kas zarı olmaz zayıfsın kas altı olır dedı. Boyun uzun ust beden de uzun olunca yuvarlak olmaz damla hıgh profıl olması lazım dedı. Dunku yuvarlak zar altı dedı bgn kü baska. Nasıl karar verıloyor yaa. Kac yıllık hayal bu sonucta olmadı tak cıkar kolaymı maddi manevi

Merhaba tekrardan hepınıze. Kafamda benımde deli sorular ınsan nasıl boyle çelişkilerde kalıyor ya. Bgn kü dr da. Kas zarı olmaz zayıfsın kas altı olır dedı. Boyun uzun ust beden de uzun olunca yuvarlak olmaz damla hıgh profıl olması lazım dedı. Dunku yuvarlak zar altı dedı bgn kü baska. Nasıl karar verıloyor yaa. Kac yıllık hayal bu sonucta olmadı tak cıkar kolaymı maddi manevi
Önce kas altı yaptırdım şuan kas zarı altı. İkisini de deneyimlemiş biri olarak kas zarı altı kesinlikle daha konforlu diyorum.. daha yumuşak ve sallanıyor. Kas altında daha sert ve oynuyor protez göğsü sıkınca. Yatarken de daha sert. Ve damlanın dönme riski var , ayrıca daha sert yapıda oluyor damla jel olarak. Yuvarlak öneririm.

Önce kas altı yaptırdım şuan kas zarı altı. İkisini de deneyimlemiş biri olarak kas zarı altı kesinlikle daha konforlu diyorum.. daha yumuşak ve sallanıyor. Kas altında daha sert ve oynuyor protez göğsü sıkınca. Yatarken de daha sert. Ve damlanın dönme riski var , ayrıca daha sert yapıda oluyor damla jel olarak. Yuvarlak öneririm.
Dönme riskini sordum. Dedı ki o zarı acmaya baglı bı durum. Zayıf ve uzun bedene sahıp oldugun ıxın yuvarlak dıyen dr varsa hemen cık dedı

Kızlar merhaba, ben de bir ay önce dual plane 300 cc mentor protez ameliyatı oldum. Bir ay geçti medikal sütyeni çıkartıp yeni sütyene geçmem gerekiyor ama hala çok sert oldukları için sütyeni takınca ortada birleşmiyor cansız mankene giydirilmiş gibi duruyor. Aynı durumu yaşayan oldu mı aranızda, sonradan düzeliyor mu :KK43:

X