Meme Büyütme Fiyatları

Evet sıkıntı oldu malesef ilk ameliyatta hemde oldukça 2.ameliyati olmak zorunda kaldim simdide 3. Ye hazirlaniyorum.cerrahinizi iyi secin.benim vucut yapim biraz farkli o yuzden sıkıntı yaşadim bu yapiyi hesaba katmadi doktorum ilk ameliyatta.2.ameliyatta sorun cozuldu ama hala sıkıntı azda olsa var.simdi işinin ehli bir cerrah ariyorum.muhtemelen yaz sonunda hem protezleri buyutucem hemde sorunu cozmus olucam.ve eger doktor hatasindan kaynakli ise sorunum doktorun vay haline diyorum elimden geleni ardima koymiycam

Ara sıra halen forumda bakıyorum şimdi seni gördüm canım hatırladın mı biz konuşmuştuk

Kendi göğüslerimin hep küçük olduğunu düşünmüşümdür. 75B. Nedense bu yıl estetik anlayışım biraz değişmiş gibi hissediyorum ve büyük göğüslerdense küçükleri daha zarif buluyorum.. Yine de senelerin verdiği bir kaygı var üzerimde estetik olarak. Nedenini terazi burcu olmama ve bu algımın sürekli değişmesine borçluyum biliyorum (Astrolojiyi Tanıma ve Araştırma Merkezi | .. Astroloji) ama yine de emin olamıyorum operasyon için. Yaptırdıktan sonra pişman oldunuz mu? ne hissediyorsunuz şu an? çoook para meme satın almak için be kardeşim :KK70:

Son düzenleyen: Moderatör:
Memeli olma fikri çocukluğumdan beri beni çok uyandırmıştı 😅 ergenlikte dua ediyordum memelerim büyümesin diye. Şimdi minnacıklar. Evlenince önemini anladım memişlerin. 😅

Kızlar merhaba cuma günü kas altı 350 cc yüksek profil meme büyütme ameliyatı oldum sorum şu Direnlerden kan geldıgı icin salı çıkartalım dedik salı oldu hala renk acılmadı geliyor yani günlük ikisi toplamda 50/60cc gibi.. başına böyle bişey gelen oldumu kaçıncı gün direnler çıktı normal mi bunlar

Kızlar merhaba cuma günü kas altı 350 cc yüksek profil meme büyütme ameliyatı oldum sorum şu Direnlerden kan geldıgı icin salı çıkartalım dedik salı oldu hala renk acılmadı geliyor yani günlük ikisi toplamda 50/60cc gibi.. başına böyle bişey gelen oldumu kaçıncı gün direnler çıktı normal mi bunlar
Canım gecmiş olsun kime oldunuz üçret bilgisi rica etsem

Hayırlı olsun yeni memişleriniz 😊 Bende de diren vardı ama ikinci gün çıkmıştı. Doktorunuz ne diyorsa onu uygulayın bence, herkeste farklı oluyor süreç. 50-60 cc dolması normal zaten aşırı değil.

Hayırlı olsun yeni memişleriniz 😊 Bende de diren vardı ama ikinci gün çıkmıştı. Doktorunuz ne diyorsa onu uygulayın bence, herkeste farklı oluyor süreç. 50-60 cc dolması normal zaten aşırı değil.
Bugün cıktı herşeyçok normal dedi bende baya rahatladım😊

Kızlar bayram sonrası bende ameliyat olacagım. Dr hangisi göğüs altına uyarsa diyor. Ben en büyügünü yaptıracagım olaganca artık.

X