Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selamlar bana ozelden yazin isterseniz.ama şunu soyliyim kendi doktorumu tavsiye etmemBanuares33 Antalya’da mı ameliyat oldunuz.Doktor öneriniz var mı
Ayy ben bunu kacirmisim hangi sehirde16 ay once 6 bin verdim
ZorSüreci nasıl kızlar acaba?
okudugum yorumlarda kas alti konulan silikonlarin 1 hafta kadar zorladigi yaziyo. Yalniz yatip kalkamiyolarmis. Kol hareketleri zor oluyomus. Ama kas ustu veya kas zarina konulanlar daha az aciyla kisa surede geciyomus. Ama geneli odemler gecene kadar goguslerin verdigi sislik patlicak hissi varmis. Valla acisi ne olursa olsun ben goze aldimSüreci nasıl kızlar acaba?
Valla ben 3. Ameliyati bile göze aldım değer bu formda herhalde en cok meme ameliyati olan ben olucam bu gidisleokudugum yorumlarda kas alti konulan silikonlarin 1 hafta kadar zorladigi yaziyo. Yalniz yatip kalkamiyolarmis. Kol hareketleri zor oluyomus. Ama kas ustu veya kas zarina konulanlar daha az aciyla kisa surede geciyomus. Ama geneli odemler gecene kadar goguslerin verdigi sislik patlicak hissi varmis. Valla acisi ne olursa olsun ben goze aldim
Ne zamandır giremiyordum foruma, ben geldimmm Ikinci ameliyatımı oldum bile Bu sefer 400 cc takıldı tam oldu, çok mutluyummm Sakın kimse 350 altı düşünmesin derim. Bu bile daha büyük olabilirdi diye düşünüyorum bazen valla.Valla ben 3. Ameliyati bile göze aldım değer bu formda herhalde en cok meme ameliyati olan ben olucam bu gidisle
konya ama doktorum izmire tasindi yerine dr geldi mi bilmiyorumAyy ben bunu kacirmisim hangi sehirde
Hadi hayirlisiiii tatlimmmmm bende 3.ye hazirlaniyorum 2 3 ay sonra bende tekrar yaptircamNe zamandır giremiyordum foruma, ben geldimmm Ikinci ameliyatımı oldum bile Bu sefer 400 cc takıldı tam oldu, çok mutluyummm Sakın kimse 350 altı düşünmesin derim. Bu bile daha büyük olabilirdi diye düşünüyorum bazen valla.
Ya sen iki tane oldun zaten Banucum, üçüncü nerden çıktıHadi hayirlisiiii tatlimmmmm bende 3.ye hazirlaniyorum 2 3 ay sonra bende tekrar yaptircam
Canimmm aralar yayla gibi açık ve yine agri var sag gogus kasinda artik kendi cerrahima guvenim kalmadi baska bi cerrahla halledicem.ama bende bu sefer 400 istiyorum netYa sen iki tane oldun zaten Banucum, üçüncü nerden çıktı