Meme Büyütme Fiyatları

shuly

Guru
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2012
206
34
Kızlar merhaba.Bir kaç yere yazdım ama nedense kimse fiyat bilgisi vermek istemiyor.Doktor adı vermek zorunda değilsiniz.Bu operasyonu yaptıracaklar bütçesini ayarlasın diye aşağı yukarı ameliyat ücreti ne kadar?

Çok sağolun kızlar en azından kafamda az çok bir fiyat belirlendi.Bir yer bana 9 bin dedi.Hala nerede hangi doktora olacağıma karar vermedim.Bir kaç doktor ile daha görüşeceğim.

yeni konu acmayayim dedim. Bende nasipse seneye silikon taktirmayi dusunuyorum. Oldum olasi goguslerim kucuktur. 2.dogumumu 10 ay once yaptim seneye kadar hem bebeklerim buyur hemde maddi acidan hazir oluruz. zayiflamayla birlikte iyice kuculdu goguslerim. Sarkma yok ama yeni buyuyen kiz gogsu gibiler. Esimi ikna ettim sonucta beni rahatsiz eden bi konu. Fiyatlar kulaga pahali geliyo. Sizce en az kac cc olmali silikon?

Şahsen ben doğal dursun aşırı kocaman burdayım demesinler istiyorum .Zaten çok zayıfım 300 ideal diye düşünüyorum ama tabi doktorların fikri daha önemli.Birde göğüslerim benim aşağıdadır sarkma olarak değil yapı olarak vücudun biraz altında o nedenle acaba kas üstü mü düşünür doktor.Çünkü isteğim göğüslerimin biraz üst bölgede yoğunlaşması

Süreci nasıl kızlar acaba?
okudugum yorumlarda kas alti konulan silikonlarin 1 hafta kadar zorladigi yaziyo. Yalniz yatip kalkamiyolarmis. Kol hareketleri zor oluyomus. Ama kas ustu veya kas zarina konulanlar daha az aciyla kisa surede geciyomus. Ama geneli odemler gecene kadar goguslerin verdigi sislik patlicak hissi varmis. Valla acisi ne olursa olsun ben goze aldim

okudugum yorumlarda kas alti konulan silikonlarin 1 hafta kadar zorladigi yaziyo. Yalniz yatip kalkamiyolarmis. Kol hareketleri zor oluyomus. Ama kas ustu veya kas zarina konulanlar daha az aciyla kisa surede geciyomus. Ama geneli odemler gecene kadar goguslerin verdigi sislik patlicak hissi varmis. Valla acisi ne olursa olsun ben goze aldim
Valla ben 3. Ameliyati bile göze aldım değer 😁😁😁😁 bu formda herhalde en cok meme ameliyati olan ben olucam bu gidisle 😁😁😁

Valla ben 3. Ameliyati bile göze aldım değer 😁😁😁😁 bu formda herhalde en cok meme ameliyati olan ben olucam bu gidisle 😁😁😁
Ne zamandır giremiyordum foruma, ben geldimmm 😘 Ikinci ameliyatımı oldum bile 😂😂 Bu sefer 400 cc takıldı tam oldu, çok mutluyummm 😊 Sakın kimse 350 altı düşünmesin derim. Bu bile daha büyük olabilirdi diye düşünüyorum bazen valla.

Ne zamandır giremiyordum foruma, ben geldimmm 😘 Ikinci ameliyatımı oldum bile 😂😂 Bu sefer 400 cc takıldı tam oldu, çok mutluyummm 😊 Sakın kimse 350 altı düşünmesin derim. Bu bile daha büyük olabilirdi diye düşünüyorum bazen valla.
Hadi hayirlisiiii tatlimmmmm bende 3.ye hazirlaniyorum 2 3 ay sonra bende tekrar yaptircam

X