Fofografin varmi canim simdiki halinden bitane koy herkez ona gore fikrini soylerMerhabalar,
25 yasindayim, mayis sonunda ameliyat dusunuyorum. Istanbul'da bir doktora gozuktum ve ameliyatimin zor olacagini soyledi. Cunku bende meme yok, meme denilen sey bir deri parcasi gibi sarkik bir doku. Anne karninda olusan hormonal bir eksiklikten oturu memelerim bu sekilde kalmis. Bana adam bastan meme yapacak yani, buyutme adi altinda. Fakat ben basenli ve popolu bir kizim, her ne kadar ust bedenim ince olsa da. Vucut tipi benim gibi olan ve silikon deneyimi yasamis birileri bana yardimci olabilir mi cc konusunda? Silikon yapmak beni daha da mi kilolu gosterir ya da kac cc taktirdiniz, bu isin oluru nedir yardimci olabilir misiniz
Cevaplariniz icin cok tesekkurler, kafam muthis karisik..
aa oyle mi foto konuluyor mu ben yeniyim daha. iyi ki cevapladiniz cok sevindim, fotograf koyma isini ogrenip hemen yukluyorum:) cok sagolun cevap verdiginiz icin :)Fofografin varmi canim simdiki halinden bitane koy herkez ona gore fikrini soyler
Benimde sag memem hic yoktu dogustan gelismemis dunduz du resmen sol mememde vardi kucukde olsa
Olmayan mememe 350 cc oburune 250cc takildi
Kilom 60 boyum 170
Baliketliyim yani
Sende foto ekle daha bilgili arkadaslar yardimci olur
Evt cnm ama bu sayfa pek aktif degil obur meme buyutme sayfasina yaz oraya cok yaziyorlar ben o sayfanin sayesinde gaza gelip estetik oldum hihi :)))aa oyle mi foto konuluyor mu ben yeniyim daha. iyi ki cevapladiniz cok sevindim, fotograf koyma isini ogrenip hemen yukluyorum:) cok sagolun cevap verdiginiz icin :)
aa tuh sizi okumadan yuklemisim, diger sayfanin adi nedir acaba ben oraya gecis yapayim en iyisi :)Evt cnm ama bu sayfa pek aktif degil obur meme buyutme sayfasina yaz oraya cok yaziyorlar ben o sayfanin sayesinde gaza gelip estetik oldum hihi :)))
Seni etiketledim obur sayfayaaa tuh sizi okumadan yuklemisim, diger sayfanin adi nedir acaba ben oraya gecis yapayim en iyisi :)
Album yap kendi profilindememislerin fotosunu koyuyorum umarim becerebilmisimdir :)
Selam resimlerini kendi albümüne yükle burda herkes görüyor ayarlarınıda takip ettiklerim yapmemislerin fotosunu koyuyorum umarim becerebilmisimdir :)
evet olmuşduzelttim olmus mu :)magic angel
Ama bu sayfada görünüyor haladuzelttim olmus mu :)magic angel
cicişlerin hayırlı olsun :) ameliyat sonrasını çok güzel anlatmışsın ben de çok merak ediyorum ne yaşıcam ne hissedicem. en korktuğum da anestezi daha önce hiç almadım çünkü. bu arada gerçekten büyük cesaret tek başına ameliyata gelmen.
Ay bende cok korkuyorum agrilardan ve narkozdan
Sigara kulaniomusunuz peki
Okudugum kadariyla birakilmasi lazimmis oylemi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?