Meme büyütme estetiği

Canım çok sevindim umarım olmuşsundur ameliyat. İlk 1 hafta zor geçiyor. 1. Aya yaklaşırken ameliyat olduğunu dahi unutuyorsun. Özgüvenin yerine gelmesi şahane bir duygu

Canım çok sevindim umarım olmuşsundur ameliyat. İlk 1 hafta zor geçiyor. 1. Aya yaklaşırken ameliyat olduğunu dahi unutuyorsun. Özgüvenin yerine gelmesi şahane bir duygu
Merhaba teşekkür ederim 13 nisanda ameliyat oldum hala tam anlamıyla alışmış değilim ama yavaş yavaş alışıyorum

Devlette meme büyütme oluyor mu? Bilgi verir misiniz hangi şehir? bir de memnun musunuz

Merhaba hangi devlet hastanesinde hangi dr a oldunuz ne kadara mal oldu bende maddiyatan dolayı özelde yaptırmayacağım istanbulda devlet hastanesi ve tecrübeli dr arayisindayim

iri meme insanı hantal gösterir. tek tavsiyem makul büyüklükte tasarlamış olmanız.

Nerde oldunuz acaba bide ücret ortalaması ne kadara mal oldu yardımcı olur musunuz bende olucam bütçem elvermedigi için devlet hastanesi istiyorum benden

Merhabalar bende aranıza yeni katıldım ve bende göğüs ameliyatı olmak istiyorum Gaziantep de yaptırmak istiyorum bildiğiniz iyi bir doktor varmı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…