- 15 Ağustos 2015
- 94
- 55
- 88
- 32
Merhaba ilkokul 3dilediğini yapmakta özgürsün
ama bu senin 12 günlük üye olduğunu değiştirmez![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba ilkokul 3dilediğini yapmakta özgürsün
ama bu senin 12 günlük üye olduğunu değiştirmez![]()
sana karşı bir şey mi yaptım ben beni izlemeye alan sensin hemde üye olduğun gün benim yazdıklarımı alıntı yapan sensin kimse fotoğraf koymak zorunda değil bilgilendirme yapmak zorunda da değil ama fotoğraf koyup bilgilendirme amaçlı yardım eden kişilerin mağdur olmaması için yazıyorum demek ki bir şeyler biliyorum sen ameliyat olurken yaz istediğiniCanım anlıyorum buna hak veriyorum zaten. Her detayı vermek yanlış ama cc konusunda yanlış bilgi vermek de insanları yanıltmaktır. Ben foruma geliyosam tabi ki bilgilenmeye geliyorum. Yoksa herkes önüne gelen doktora gider ne olacak diye. Ya fotoğraf koyulmamalı ya da yanlış bilgilendirme yapılmamalı. Üstelik bir de üstünlük kurmaya çalışıyor sanki 7 yıllık üye olması bana karşı her söylediğini doğru yaparmış gibi.
MerhabaMerhaba ilkokul 3
Canım sen anlamıyosun galiba. Ben burda seni de izlemeye aldım evet çünkü bişeyler öğrenmeye çalışıyodum. Forumun amacına uygun olarak yani. Ben senin gizlilikle ilgili söylediklerine hiçbi şey söylemedim. Hak da verdim. Ama fotoğraf koyup da yanlış cc verilmesi insanları yanıltır. Ben buraya ilk geldiğimde yardımcı olmaya çalıştıklarını görüp de ne kadar samimi ortam olduğundan bahseden insanım. Senin bahsettiğin şekilde evet yardım edenler mağdur olmayabilir ama yardım edilenler olur. Kimse kimseye ameliyat tarihini saatini sormaz önemli olan da bu değil zaten. Eğer ki amaç insanlara yardım etmekse buraya yazılacak şey ameliyattan önce ne olduğu sonra ne olduğudur. Senin bana ne yaptığına gelince; ortaya attığın fikri saçma bulan bi insana katlanamadığın için saldırıya geçmen yaptığın şey işte.sana karşı bir şey mi yaptım ben beni izlemeye alan sensin hemde üye olduğun gün benim yazdıklarımı alıntı yapan sensin kimse fotoğraf koymak zorunda değil bilgilendirme yapmak zorunda da değil ama fotoğraf koyup bilgilendirme amaçlı yardım eden kişilerin mağdur olmaması için yazıyorum demek ki bir şeyler biliyorum sen ameliyat olurken yaz istediğini
Eğitim durumudan bahsetmedim canım. İlkokul 3 e giden bir çocuğun takınacağı tavırda cevap yazdığından bahsettimMerhaba
bende lisans mezunuyum kızım ikiye geçti![]()
Ayyy nasıl olmuş??? Dikişler mi atmış ????
Aslaaaaa yanlız olmaz aslaaaaa ... Ya da hastanede en az 2 gece kalacaksın. Otele para vereceğine hastane odasına ver.hastane odası parası için de Dr ile görüş, yardımcı olsun biraz.Ben sehir disina gidip yanliz ameliyat olacam. Yani ikinci ve ucuncu gece otelde yanliz kalmayi planliyorum doktor problem olmayacagini soyluyor, dual plane olacak. Ama simdi korktum
Benimde bugun 4. Gunum canim. Bende anlayamadım acaba şişlikmi silikon mu sargımıdır yoksa diye. Koltuk altım full dolu sırtıma çıkacak neredeyse, Aşırı ağırlık basınç ve kamburluk var bende. Dun gece cok agrıdı. Albümün varsa beni izleybilir sin görmek isterim sakıncası yoksaKızlar ben bugün 6. Günümü doldurdum. Kas ağrılarım çok hafifledi. Ama ağırlık hissi var göğüslerimde ve ödemliler. Doktorum yapısal olarak ayrık olacağını söylemişti ve şuan bayağı ayrıklar. Koltukaltına kadar şişlikler gidiyor. Sizce koltukaltına doğru olan şey gecici şişlikmidir yoksa silikonun kendisimidir? Ortaya doğru biraz daha gelirmi zamanla?
ben fotoğrafın oraya cc yi yazmaktan bahsetmiyorum ki konu açıyoruz örneğin Ben 4 eylül hasan fındık ameliyatı mı yapıyor diyorum eee benden başka o gün hasan fındık a ameliyat olan yok ki demek ki ben kendimi ifşa etmiş oldum konularda 350 yazılabilir ya de 300 civarı yazılabilir sonuçta albümler özel onları herkes göremiyor ama bu forumu herkes okuyor okuduğunu inkar edenler dahilCanım sen anlamıyosun galiba. Ben burda seni de izlemeye aldım evet çünkü bişeyler öğrenmeye çalışıyodum. Forumun amacına uygun olarak yani. Ben senin gizlilikle ilgili söylediklerine hiçbi şey söylemedim. Hak da verdim. Ama fotoğraf koyup da yanlış cc verilmesi insanları yanıltır. Ben buraya ilk geldiğimde yardımcı olmaya çalıştıklarını görüp de ne kadar samimi ortam olduğundan bahseden insanım. Senin bahsettiğin şekilde evet yardım edenler mağdur olmayabilir ama yardım edilenler olur. Kimse kimseye ameliyat tarihini saatini sormaz önemli olan da bu değil zaten. Eğer ki amaç insanlara yardım etmekse buraya yazılacak şey ameliyattan önce ne olduğu sonra ne olduğudur. Senin bana ne yaptığına gelince; ortaya attığın fikri saçma bulan bi insana katlanamadığın için saldırıya geçmen yaptığın şey işte.
Ben zaten 30 kere söylediğim gibi ameliyat gününün saatinin yazılmasının gerekli olduğunu düşünmüyorum bu konuda hak verdiğimi de söyledim. Ama bana fotoğraflardan bakarak ameliyat olcaksan sonucuna katlanırsın diye çıkışan sensin.ben fotoğrafın oraya cc yi yazmaktan bahsetmiyorum ki konu açıyoruz örneğin Ben 4 eylül hasan fındık ameliyatı mı yapıyor diyorum eee benden başka o gün hasan fındık a ameliyat olan yok ki demek ki ben kendimi ifşa etmiş oldum konularda 350 yazılabilir ya de 300 civarı yazılabilir sonuçta albümler özel onları herkes göremiyor ama bu forumu herkes okuyor okuduğunu inkar edenler dahil
ben fotoğrafın oraya cc yi yazmaktan bahsetmiyorum ki konu açıyoruz örneğin Ben 4 eylül hasan fındık ameliyatı mı yapıyor diyorum eee benden başka o gün hasan fındık a ameliyat olan yok ki demek ki ben kendimi ifşa etmiş oldum konularda 350 yazılabilir ya de 300 civarı yazılabilir sonuçta albümler özel onları herkes göremiyor ama bu forumu herkes okuyor okuduğunu inkar edenler dahil
KIZLARRRR , hepiniz iyi niyetlisiniZ . Unutun gitsinnnnn.... Burda herkes birbirine yardımcı olmaya çalışıyor.... HadiiiiBen zaten 30 kere söylediğim gibi ameliyat gününün saatinin yazılmasının gerekli olduğunu düşünmüyorum bu konuda hak verdiğimi de söyledim. Ama bana fotoğraflardan bakarak ameliyat olcaksan sonucuna katlanırsın diye çıkışan sensin.
Ben sehir disina gidip yanliz ameliyat olacam. Yani ikinci ve ucuncu gece otelde yanliz kalmayi planliyorum doktor problem olmayacagini soyluyor, dual plane olacak. Ama simdi korktum
Benimde bugun 4. Gunum canim. Bende anlayamadım acaba şişlikmi silikon mu sargımıdır yoksa diye. Koltuk altım full dolu sırtıma çıkacak neredeyse, Aşırı ağırlık basınç ve kamburluk var bende. Dun gece cok agrıdı. Albümün varsa beni izleybilir sin görmek isterim sakıncası yoksa![]()
10 gün müben çok uzun süre yalnız kalkamadım 10 gün kadar ama benim büyüktü silikonlarım
10 gün müama bu cok korkunç canim ya ...
Kac cc seninkiler ?
Ayy onlarinkide cok küçükmüs memnunlarmi suan ? Doktorun kimdi canim ?400 cc, hiç de meme dokum yoktu. olabilecek en büyük silikon takıldı. yani kendim kalkamadım derken kendim kalkınca çok acı çekiyordum göğüs kaslarım çok kasılıyordu. göğsümde taş varmış gibiydi. ve hani oturmak fayda etmiyo yürümek fayda etmiyo bi kere kasılınca öyle kalıyodum. doktorun önerdiği ilaçlar dışında da bişey kullanmaya korkuyordum. sonradan habire kas gevşetici almaya, sürmeye başladım da rahatladım :) ben valla ameliyat olmadan önce burda 2 günde eski haline dönen kendi işini kendi yapanları görünce dedim ben de öyle olurum kesin, kendimi dinlemem öyle çok acı çekmem falan ama öyle olmadı![]()
hastanede ağrı kesici dileniyodum resmen hemşirelerden
bi de bikaç arkadaşım da aynı doktora ameliyat olmuştu önceden onlar da hemen ayaklanmışlardı ve 2 3 güne baya baya dışarıda gezmeye başlamışlardı. ben de öyle olurum sandım ama onlarınki küçük silikondu 225 cc, 250 cc kadardı, bünyeleri de benden sağlammış demek ki benim kadar etkilenmediler.
ha bi de kas altı oldum, meme ucundan.
Ayy onlarinkide cok küçükmüs memnunlarmi suan ? Doktorun kimdi canim ?
Bizim herifin bayan doktor şartı varevet memnunlar onlar büyük istemiyorlardı hiç. ağrı sızıları hemen geçti ya kıskanmamak elde değilprof. dr. fuat yüksel e oldum canım. çok memnunum şimdilik, hani ilgisinden, halinden, tavrından, tecrübesinden. doktor arama aşamasındaysan tavsiye edebilirim :)
Bizim herifin bayan doktor şartı var
Ya bende büyük istemiyorum cok merak ettim şu 250 cc olani.onlarda burdalar mi yoksa reelden mi arkadaslarin ?