- 27 Temmuz 2015
- 202
- 112
- 33
Benıde ızlermısin canımbenim bildiğin kareydi şekli kafayı sıyırmıştım ilk günler hem acının dibini görmüşüm hem şekil itibarı ile enteresan bişeydi :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benıde ızlermısin canımbenim bildiğin kareydi şekli kafayı sıyırmıştım ilk günler hem acının dibini görmüşüm hem şekil itibarı ile enteresan bişeydi :)
gittikçe güzellesiyorlar canım.Allah allah.. benımde üçgen böyle piraamit gibiydi..ama suan gayet iyi
resimlerimi kaldırdım su an yok.Benıde ızlermısin canım
İnşallah canım ınan bundan sonrasını hayal bile edemıyorun arkadasların 3 aylık 6 aylık görünce şok oluyorum..inşaşlah böyle süreç devam edergittikçe güzellesiyorlar canım.
bu işte sabır ve zaman çok önemli.İnşallah canım ınan bundan sonrasını hayal bile edemıyorun arkadasların 3 aylık 6 aylık görünce şok oluyorum..inşaşlah böyle süreç devam eder
Merabalar,geçmiş olsun öncelikle. ameliyat için nekadar ücret ödediniz?İnşallah canım ınan bundan sonrasını hayal bile edemıyorun arkadasların 3 aylık 6 aylık görünce şok oluyorum..inşaşlah böyle süreç devam eder
yok ödem kalmamıştır varsa da cm olarak bir küçülme olmaz benim 15 günlük ölçüm hiç değişmedi kilo alım ve verimlerime göre büyüdü ama şu an sert ve füze gibi uçları bi garip şu an ki şekli güzel olmuyor ama ikinci aydan sonra zamanla çok daha güzel oluyor benim bir yıl olacak şu yaz daha da bi güzel oldu yumuşadı daha bi şekilde alıyor böyle yan yatarken üst üste duruyor sırt üstü yatarken ayrılıyor normal memeye benziyor tabi sonuçta silikon hiçbir zaman gerçek memenin birebir aynı olmazDemeyin böyle ya bende korkuyorum suankı boyut super küçülmesin 300cc..ama de um cok az bir küçülme olur korkma artık dedi..tecrubelıler ne dıyosunuz 22 gun oldu daha fazla küçülür mü
kesinlikle gittikçe güzelleşiyorİnşallah canım ınan bundan sonrasını hayal bile edemıyorun arkadasların 3 aylık 6 aylık görünce şok oluyorum..inşaşlah böyle süreç devam eder
Canım,inan forumda neler neler yaşanıyor. Biz eski ve aktif üyeler bunun çok farkında ve bı yüzdende biraz daha dikkatli olmaya çalışıyoruz.Özellikle yeni üyelere karşı yada fotosu olmayan çok yorum yapmayan üyelere karşı.Çok güldüm yazılanları tek tek okudum şimdi. kadınlar kulübü yeni üye alımını durdursun ozamn herkes benim gibi yeni üyeliği yaşadı zamanında ayrıca ben 4 yıl önce üye oldum 1 yıldır yurt dışında yim bu süreçte giremedim burya Şifremi vs unuttm yeniden bugün açmak durumunda kaldım ben öcü değilim arkadaşlar hoş buldum ayrica:)) biri bişey yazıyo diğeri arkasından koşuyor garip ben bilgi almak istedim hepsi bu 10 aralıkda ameliyat olcam derken bu sadece benim kararım zaten randevu almam bu tarihten sadece 15 gün önce bunu ameliyat olanlar benden de iyi biliyor dur iyi aksamlar
Adanada olan bir başka arkadaş daha vardı 5000 tl ödemişti oda demekki adananjn fiyat aralığı bu şekilde.araştırma yaptıkça listeme bisürü doktor ismi ekleniyor6000 ödedim canım
ameliyatı nerde hangi dr oldunuz acaba?6000 ödedim canım
Canım hıc sormaaaaa..benim suan komun toparlayıcı 75 d sutyenı ustumde aameşıyattan berı bu toparlayıcı sutyen modelını takıyorum..bayada yumusamaya basladı gögusler dıkıs yerlerum kaşınıyor..neyse dr da dedı öyle daha küçülmez korkma dedı ya attım kendımı bugunde pentıye 75 d sutyen dedım..bı modelde vardı 2 tane aldım cunku balenlı ama bır denedım cok dıye oturdu öyle bi sevındımkı soyle ustler felan taştı..nasıl bır yokluk cektıysem balenlı belkı 1 aysonra takacam ama dayanamdım aldım 75 d tasıdım boyle bırde kız demezmı calısan zayıfsınız ama mem buyuk dolu zor bır beden 75 d vallahı yınede mutlu oldum kızlarrrr..korkmayın ertelemeyın 23 gunde kendı memem gıbı herısıde yapıyorummyok ödem kalmamıştır varsa da cm olarak bir küçülme olmaz benim 15 günlük ölçüm hiç değişmedi kilo alım ve verimlerime göre büyüdü ama şu an sert ve füze gibi uçları bi garip şu an ki şekli güzel olmuyor ama ikinci aydan sonra zamanla çok daha güzel oluyor benim bir yıl olacak şu yaz daha da bi güzel oldu yumuşadı daha bi şekilde alıyor böyle yan yatarken üst üste duruyor sırt üstü yatarken ayrılıyor normal memeye benziyor tabi sonuçta silikon hiçbir zaman gerçek memenin birebir aynı olmaz
erken almaya başlamışsın bende senin gibi hemen almıştım pentinin bazı modellerde c bazılarında b daha güzel duruyor hatta geçen bi model aldım albümümde de var üstü böyle tül gibi görevliyi çağırdım bu tüm üsttemi durmalı diye kız eliyle ağzını kapadı aman allahım ne kadar güzel olmuş diye sonra arkamı dönmemi istedi kopçayı ortaya aldı sonra tülü elliyorum diye mememe bastırdı inanılmaz güzel durmuş falan dedi tşk ettim üstümü değiştirdim kasaya gittim kız yine geldi diğer görevliye anlatıyor hanfendinin göğüsleri inanılmaz güzel cuk oturdu ben çok meme gördüm böyle güzel diri meme görmedim bende balenli ya ondandır diri duruyor yok yok haksızlık etmeyin çok güzel göğüsleriniz bende ne diyeceğimi şaşırdım spor yapıyorum ben falan dedim ama çok hoşuma gitti açıkcası. ..Canım hıc sormaaaaa..benim suan komun toparlayıcı 75 d sutyenı ustumde aameşıyattan berı bu toparlayıcı sutyen modelını takıyorum..bayada yumusamaya basladı gögusler dıkıs yerlerum kaşınıyor..neyse dr da dedı öyle daha küçülmez korkma dedı ya attım kendımı bugunde pentıye 75 d sutyen dedım..bı modelde vardı 2 tane aldım cunku balenlı ama bır denedım cok dıye oturdu öyle bi sevındımkı soyle ustler felan taştı..nasıl bır yokluk cektıysem balenlı belkı 1 aysonra takacam ama dayanamdım aldım 75 d tasıdım boyle bırde kız demezmı calısan zayıfsınız ama mem buyuk dolu zor bır beden 75 d vallahı yınede mutlu oldum kızlarrrr..korkmayın ertelemeyın 23 gunde kendı memem gıbı herısıde yapıyorumm
Canım senın o sutyen modelınıde denedım denemezmıyım hatta 80 b mi c mi verdi ama benım senın gibi güzel durmadı su üst üçgen kısım kol kenarları da boş kaldı oralımda zayıf benım..yoksa meme oldu..1 ay etıketlerı sokme dedı kız istersen degıstırısın ..ama 75 d bana cuk oldu sutyen straplezde kullanılabılen bır model güzel..yumusarsa dahada guzel olacak inşallah senınkılerede cok özendimerken almaya başlamışsın bende senin gibi hemen almıştım pentinin bazı modellerde c bazılarında b daha güzel duruyor hatta geçen bi model aldım albümümde de var üstü böyle tül gibi görevliyi çağırdım bu tüm üsttemi durmalı diye kız eliyle ağzını kapadı aman allahım ne kadar güzel olmuş diye sonra arkamı dönmemi istedi kopçayı ortaya aldı sonra tülü elliyorum diye mememe bastırdı inanılmaz güzel durmuş falan dedi tşk ettim üstümü değiştirdim kasaya gittim kız yine geldi diğer görevliye anlatıyor hanfendinin göğüsleri inanılmaz güzel cuk oturdu ben çok meme gördüm böyle güzel diri meme görmedim bende balenli ya ondandır diri duruyor yok yok haksızlık etmeyin çok güzel göğüsleriniz bende ne diyeceğimi şaşırdım spor yapıyorum ben falan dedim ama çok hoşuma gitti açıkcası. ..
h&m dende alıyorum ama Pentinin kalıbı tam oturuyor önceden destekli push up a cuplar bile büyük geliyordu insanda bi açlık oluşuyor haklısın yumusamaya başlamıştır ama emin ol 6. aya kadar devamlı yumaşayacak hatta güneşlenince iyice yumuşuyor vıcık vıcık oluyor senin ki de baya büyük olmuş ince yapılı insan olunca memeler daha bi ön plana çıkıyor
bu ameliyat çok büyük bir sabır istiyor gerçekten yavaş yavaş ellemeye başlayabilirsin bana 15.. günden sonra Dr um ellememi istemişti sıkıyordum gerçi onun gibi sıkması çok zor canımı acıtıyordu hatta ilk sıktığında refleks olarak adamın elini vurarak ittirmiştimCanım senın o sutyen modelınıde denedım denemezmıyım hatta 80 b mi c mi verdi ama benım senın gibi güzel durmadı su üst üçgen kısım kol kenarları da boş kaldı oralımda zayıf benım..yoksa meme oldu..1 ay etıketlerı sokme dedı kız istersen degıstırısın ..ama 75 d bana cuk oldu sutyen straplezde kullanılabılen bır model güzel..yumusarsa dahada guzel olacak inşallah senınkılerede cok özendim
Vallahı canım gördüğüm en doğal memelerden biri sende emin ol...benım az dokum vardı..75d işte doluyor taşıyor ne bılım 300 cc ama boyut super tek korkum zamanla kuculmesın suan hala sert tabi ama ben ellemıyorum korkudan ya sımdı ellemeye basladım oksayop duruyom bakalımbu ameliyat çok büyük bir sabır istiyor gerçekten yavaş yavaş ellemeye başlayabilirsin bana 15.. günden sonra Dr um ellememi istemişti sıkıyordum gerçi onun gibi sıkması çok zor canımı acıtıyordu hatta ilk sıktığında refleks olarak adamın elini vurarak ittirmiştim![]()
: ben evde ellerim diye çok komiktik ya sabır lazım zamanla çok çok daha güzel oluyor gerçekten hele önceden dokun varsa çok daha güzel oluyor benim 0 dı dokum boyutundan çok memnunum şükürler olsun hiçbir sorun da yaşamadım sıfır dokulu olunca biraz protezi hissediyorum sağ memede ama yapacak bir şey yok doğal gibi olmuyor doğala yakın oluyor
çok teşekkür ederim canım eski halimle kıyaslayınca bir mucize diyorum bende boyutundan çok memnunum Dr uma destekli sütyenim kadar olsa bana yeter demiştim Yooo bundan bir tık büyük olmalı demişti :) ay aynen öyle onun bi tık büyüğü ve artk sütyensiz geziyorumVallahı canım gördüğüm en doğal memelerden biri sende emin ol...benım az dokum vardı..75d işte doluyor taşıyor ne bılım 300 cc ama boyut super tek korkum zamanla kuculmesın suan hala sert tabi ama ben ellemıyorum korkudan ya sımdı ellemeye basladım oksayop duruyom bakalım