• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Bugün gorustüm doktorla ama yüksek yada normal bisey soylemedi canım ya sadece kasaltı yuvarlak mentor takilacagini biliyorum.doktor ısrarla 350 diyor ama ben kararsiz kaldım.resim yok ama koyarım izlemeye al iatersen beni

Bugün gorustüm doktorla ama yüksek yada normal bisey soylemedi canım ya sadece kasaltı yuvarlak mentor takilacagini biliyorum.doktor ısrarla 350 diyor ama ben kararsiz kaldım.resim yok ama koyarım izlemeye al iatersen beni
Senin izlemeye alman gerekiyo canım fotoları görebilmem için. O fark ediyo ama canım keşke onu sorsaydın profilini

Dün yan yatmaya çalıştım ağrım oldu 27.günüm:KK43:
Canım yatma o zaman, mesela benim 3. Ay bitti. Yeni yeni yüZüstü yatıyorum, aslında 2. Aydan sonra yatılıyor ama ben yatamadım.protezleri hissediyordum bi tuhaf oluyordum. Şimdi rahat rahat yatıyorum. Ağrı/acı hissetmediğin an yan yatmaya hazırsın demektir. ;)

Hanımlar merhaba.
Bende birkaç gün önce gittim muhayeneye. Bana ancak b cup olur çünkü zayıfsın dahası kötü durur dedi. Moralim çok bozuldu. Fikrilerinize ihtiyacım var o acıyı çekip bide bişeye yaramazsa çok üzülürüm. Bu ölçü Nasıl sizce? İstanbuldayım ben. Doktor önerilerinizi de alabilirim.
Çok teşekkürler şimdiden. Umarım hepimiz istediğimiz sonuca ulaşırız.

Canım yatma o zaman, mesela benim 3. Ay bitti. Yeni yeni yüZüstü yatıyorum, aslında 2. Aydan sonra yatılıyor ama ben yatamadım.protezleri hissediyordum bi tuhaf oluyordum. Şimdi rahat rahat yatıyorum. Ağrı/acı hissetmediğin an yan yatmaya hazırsın demektir. :KK66:
Haklısın camım sağol

Back
X