- 25 Ekim 2015
- 9
- 1
- 36
- 41
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yatabildiğin zamanKızlar kaç gün sonra yan ve yüz üstü yatabiliriz?
Yüksek profilmi notmalmi.. Bide şimdiki halinin fotoğrafı varmiBana bi yardımcı olun kızlarrr..325ve 350 cc arasinda kararsız kaldımm
Senin izlemeye alman gerekiyo canım fotoları görebilmem için. O fark ediyo ama canım keşke onu sorsaydın profiliniBugün gorustüm doktorla ama yüksek yada normal bisey soylemedi canım ya sadece kasaltı yuvarlak mentor takilacagini biliyorum.doktor ısrarla 350 diyor ama ben kararsiz kaldım.resim yok ama koyarım izlemeye al iatersen beni
Dün yan yatmaya çalıştım ağrım oldu 27.günümYatabildiğin zaman![]()
Canım kas altımı.. Bide kesi yerin neresiDün yan yatmaya çalıştım ağrım oldu 27.günüm![]()
Acaba hala ödemlerin mi var ki? Ben mesela goğsümün ustundeki sis olan yere bandaj takıyodum ne kadar sıkı takarsam o kadar sızlıyoduDün yan yatmaya çalıştım ağrım oldu 27.günüm![]()
Canım yatma o zaman, mesela benim 3. Ay bitti. Yeni yeni yüZüstü yatıyorum, aslında 2. Aydan sonra yatılıyor ama ben yatamadım.protezleri hissediyordum bi tuhaf oluyordum. Şimdi rahat rahat yatıyorum. Ağrı/acı hissetmediğin an yan yatmaya hazırsın demektir.Dün yan yatmaya çalıştım ağrım oldu 27.günüm![]()
275ccBilgecim sana kaç cc koyulmuştu protez..
Evet kasaltı , meme altıCanım kas altımı.. Bide kesi yerin neresi
Sanmam ödem yok ama artık yan yatmak istiyormAcaba hala ödemlerin mi var ki? Ben mesela goğsümün ustundeki sis olan yere bandaj takıyodum ne kadar sıkı takarsam o kadar sızlıyodu![]()
Haklısın camım sağolCanım yatma o zaman, mesela benim 3. Ay bitti. Yeni yeni yüZüstü yatıyorum, aslında 2. Aydan sonra yatılıyor ama ben yatamadım.protezleri hissediyordum bi tuhaf oluyordum. Şimdi rahat rahat yatıyorum. Ağrı/acı hissetmediğin an yan yatmaya hazırsın demektir.![]()
Onu da sordum bana dedi ki ben sana onu söyleyemem ki ben operasyon esnasında deneyeceğim ve göreceğim. Ama dediğim gibi b cup olacak dedi. Of çok kafam karıştı değmeyecek mi bilmiyorum ki.B cup derken kaç cc önerdi yani doktorun?
Kime muayene oldun canımOnu da sordum bana dedi ki ben sana onu söyleyemem ki ben operasyon esnasında deneyeceğim ve göreceğim. Ama dediğim gibi b cup olacak dedi. Of çok kafam karıştı değmeyecek mi bilmiyorum ki.
Hasan fındıkKime muayene oldun canım